Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Kikuška90
Děkuji za povzbuzení. I já Ti to moc přeju, za to, co sis prožila po tom ZT, si zasloužíš, aby to teď vyšlo hned!!! Já něco obdobného v květnu po biochemickém taky prožila, ale naštěstí jsem nemusela na revizi. Už to byla taková naděje
A pak ty slova Hromadové - bohužel nám HCG kleslo na půlku. To mě rozsekalo
Bylo to skoro v 6tt
@Lalunta Já měla biochemko při prvním IVF. Hodnota po 14 dnech od ET byla jen 80, týden na to 490, ale bylo to málo, sliznice už skoro žádná nebyla, MS držel jen Utrouš. ![]()
No přesvědčila jsi mě s tím Kontryhelem ale dobře
Byla jsem rozhodnutá, že když minule byla sliznice 8mm bez pomocí, tak tentokrát musí být taky. Ale strach je větší
Hned po cestě z práce ho jdu koupit
![]()
Jo a nabídli mi akupunkturu. Máte s tím někdo zkušenosti? Prý to stojí 2500-3000. Je to k něčemu? Přijde mi to totiž dost peněz! Nabídli mi to kvůli tomu, že posledně se ten KET skoro neuskutečnil, protože Kafka se do mě nemohl dostat, abych prý byla uvolněná. Při OPU to zkoušel znovu a bylo to dobrý, tak já nevím. Každopádně i při prvním ET si mě musela Krajčovičová přidržet kleštěma
auau Mám tu cestu do dělohy nějakou pošašenou ![]()
@Lalunta Téééda nemáš to vůbec jednoduchý
Takový komplikace. Akupunktura vůbec nevím.. všem jí tady nabízí, jen mě né
Asi na ní nevypadám či co ![]()
@Kikuška90
Určitě tím nic nepokazíš
Já si ho jdu uvařit taky ![]()
Mě taky držel utrogestan ms. Ach jo, to je mi líto! Ale už to máš všechno vybráno a velké šance, když máte i embrya po PGS! A hodně! Z toho musí aspoň jedno miminko být!!!
Jednoduchý to nemáme žádná, bohužel
Ale pořád si říkám, že je to ještě dobrý, že můžeme mít vlastní děti, nemusíme využít dárce. Jsou na tom páry mnohem hůř!
Už prosím žádné biochemické těh., spontánní potraty, zamlklá těhotenství!!! My chceme miminka!!!
![]()
Příspěvek upraven 19.08.15 v 11:33
@Lalunta ahoj, já jsem té akupunktuře moc nevěřila, ale vzhledem k tomu že jsem teď postupovala 4. KET rozhodla jsem se zkusit všechno takže jsem do té akupunktury šla. Stalo to 2500,– a bylo to fajn, fakt jsem po tom byla tak příjemně uvolněná a ani transfer nebyl žádný problém. Teď jsem teda desátý den po KET takže jestli to k něčemu bylo se dozvím v pondělí, ale v uchu mám napíchané 4 malinké jehličky a je fakt že mají zásluhu na tom, že jsem relativně v klidu.
@Lucanka
Děkuji za zkušenost! A jsou ty jehličky nějak vidět? Jestli jsi po tom v klidu, tak to taky zvážím, protože těch 14 dní čekání je opravdu nejhorších…
@Lalunta @Kikuška90 jehličky jsou malinké a jsou nalepené na malinkém kousku leukoplasti takže to na tom uchu ani není vidět. A mají na to nějakou paní, která tam odněkud dojíždí. Mně to tenkrát nabídla Tokareva už asi před rokem jenže jsem pak KET odložila na neurčito pak někdy na jaře jsme se o tom bavili s Hromadovou a teď když jsem byla na posledním utz před KET mi o tom Kafka vůbec neřekl a já jsem si na to nevzpomněla. Až jsem jela domů tak mi to blesklo hlavou že jsem chtěla tu akupunkturu tak jsem volala na Repromedu a na recepci mi řekli že to nebude problém a zařídili mi to.
A ještě mi pak paní co mi dělala tu akupunkturu dala nějaké čínské bylinky v tabletách, říkala že mají napomáhat otěhotnění.
@Lucanka
Aha. Takže někdo úplně mimo. Já jsem si říkala, že by to mohla dělat ta Veselá, když se o to taky zajímá.
Moc Ti přeji, aby Ti to vyšlo a v pondělí jsi zjistila, že čekáš miminko! ![]()
@Lalunta ahoj, mně ji taky nikdo nenabízel, ale sama jsem o ni měla zájem (nakonec jsem do toho nešla). Ale měla jsem doporučení na dr. Ladislava Fildana. Jedno ''opichani" za 600. Ale psal mi, že nejlepší je začít dřív před KETem a pokračovat i po KETu. Na to teď nemám peníze, tak možná příště, když se tenhle KET nepovede.
@Netaneta
Určitě se povede a akupunktura už nebude potřeba ![]()
Já pořád nevím, zvažuju… ty jehličky mě trochu děsí. Ještě mám čas pár dní na rozmyšlenou ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.