Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Netaneta
To chápu. Není nic jistého a všichni se už chtěji radovat.
Z toho důvodu nikdo neví, že chodíme na IVF, protože by se pořád ptali a mě by to ještě víc sráželo. Ale tak, když už je to venku, prožívejte spolu tu radost!!!
Držím pěsti ![]()
@Kikuška90 oni o celém průběhu věděli a prožívali to s nama, situace to z různých důvodu vyžadovala. Navíc stavime a stejně by jimto hned došlo, když se přestání účastnit vozeni cihel a podobných kratochvílí.:-)
@Netaneta Áha
My jsme o 1. IVF taky řekli rodině, stejně jako o 2. IVF. Ale že se chystáme ted na KET - o tom nikdo neví. Všem jsme řekli, že dřív než po novém roce do toho nepůjdeme, aby jsme měli klid
Protože když jsem v květnu byla v 8.týdnu na revizi, tak nejvíc na hlavu bylo jak jsme to museli všem říct, tohle už zažít nechceme a proto to chceme vydržet minimálně do konce 1. trimestru a ponejlépe ještě dýl. ![]()
Ahoj holky, zítra si mám po 14 dnech udělat test a už ted jsem napnutá jak pružina…
@Lilly15 píše:
@adrusenkaaa Nevím,čím to je, ale me po Femibionu není moc dobře. Možná je tam nějaká složka, která mi prostě nesedí. Zkoušela jsem si ho dávat ráno, to mi bylo nejhůř, pak po obědě, no,před spaním a pořad mivam nevolností. Vyzkouším to Chytre miminko, třeba mi sedne lip.
Co se tyce samotného přírodního vitamínu, asi od pondelka jsem jako koza, doslova! Co je zelené, to skroupu, třeba špenát, rukola,…nejvíc teda petrzelova nat, bože, ta je nejlepší, opravdu jak koza. I manžel se tomu už směje a dnes jsem od něj dostala 5svazku petrzele i s nati.
No lepší zákusek po večeři jsem si ani nemohla prat
Já jí užívám při jídle a nikdy mi to nedělalo problém..
a doktorka říkala, že je nejlepší ji užívat po snídani.
@martina.888 píše:
Ahoj holky, zítra si mám po 14 dnech udělat test a už ted jsem napnutá jak pružina…
Holkaaa na Tebe já úplně zapomněla
Ty jsi to fakt vydržela 14 dní??
Netestovat??
Nechápu
… Držím palce, aby tam zítra byly //
A kdy jdeš na krev?
@Kikuška90 @Netaneta
já těhu oznamovala po NT screeningu čili po 12.tt
po loňském ZT jsem dřív nechtěla ani omylem!!!
@oskárek59 píše:
@Kikuška90 @Netaneta
já těhu oznamovala po NT screeningu čili po 12.tt
po loňském ZT jsem dřív nechtěla ani omylem!!!
Přesně tak, taky už jsme se s manželem poučili
Já osobně bych to chtěla vydržet až někdy po 16. týdnu, ale kdoví jak budu vypadat ![]()
@Kikuška90
tak já to chtěl taky vydržet ještě tak 2.týdny ale už začalo být podezřelé, že
se „poflakuju“ a hoodně odpočívám..
![]()
takže jsem to oznámila..
Tak co, už jsi volala do laborky? Kdy zítra jdeš? Ptali se, co mají rozmrazit?
@Lalunta Ty jsi vážně zlatíčko! ![]()
Jasně, že volala, s manželem na hlasitý odposlech, aby také vše slyšel ![]()
No a zítra jdeme na 11h. Půjde na transfer se mnou ![]()
Jo a vybrali nám holčičku, světe div se ![]()
Holkyyyyy, už zítra
![]()
@martina.888 tys to vážně vydržela ![]()
I když sem nebudu zítra psát, moc moc moc Ti držím palečky!!! ![]()
At máš pozitivní výsledek! ![]()
@Lilly15 To je supéééér
Takže ses ptala nebo Ti to řekla sama??
… ani né za 24 hodin jí už budeš mít u sebe ![]()
@oskárek59 Beruško, já to prostě zkoušela i po snídani, i na lačno, ale nic, prostě nevolnost. Ono se to rozchodí, to ano, ale ty dvě hodiny pocity, kdy máš žaludek jak na vodě, není zrovna 2× příjemný.
Byla tu i zmínka o vitamínech GS Mama. Co si pamutuji, když jsem otěhotněla se synem, po spolknutí mi bylo, jako by mi někdo drásal vnitřnosti ![]()
Zkusím, co psala Lalunta, to chytré miminko. Uvidíme
A děkuji ![]()
@Kikuška90 Já jsem se jen ptala, které embrijko je absolutní šampion a ona řekla, že šampiony máme tři. No a všechny holky.
U nás byla volba jasná
Třeba u Tebe to právě chlapeček, který se vyvíjel nejlépe ![]()
Však za měsíc už budeš taky maminka
![]()
Moc Ti to přeji!!! ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.