1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
721
9.10.15 08:40

@Peťka26 Moc gratuluji a držím moc pěsti, aby za těch 10 dní na kontrole bylo všechno v naprostém pořádku. Užívej si :hug:

@montty Držím na dnešek moc pěsti, ať se chlapeček zavrtá a nepustí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.10.15 08:42

@Lalunta jen se ptej :) diky repromede zarizeny 4 pokus na pojistovnu. Jinak darovane vajicka a spermie a geneticke vysetreni embryi cca 60.000. A jeste teda jsme meli jednu darkyni dve holky. Takze odmena a leky pro ni na pul. Nakonec pro me 8 vajicek. Po oplodneni a prodlouzene kultivaci zbyly tri v mrazacku. Po genetickem vysetreni dve zdrave :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
9.10.15 09:45

Tak jsem pročítala diskuze, kde holky psaly, že už 7.den měly pozitivní test a povzbuzena jejich vyprávěním jsem se rozhodla ho dnes (7.den) udělat. Kéž bych to nedělala, protože samozřejmě byl sněhobílý. Utěšuju se, že je ještě brzy, ale občas pochybuju, že mi tam nějaké embryo vůbec dali :? protože vůbec nic necítím, kromě citlivých prsou a občasnému píchnutí v podbřišku. Ale to mám normálně před MS. No nic, budu doufat. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.10.15 09:58

@ilia.katka to je fakt jeste brzo. Nezoufej. Urcite to bude ok :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.10.15 10:42

Ahoj holky, tak nám včera pan doktor doporučil Icsi a Macs. Jedina chyba je manželovo spg. Ted jak tady pročítám, tak nevím, jestli si nerict ještě o Pgs. Geneticky jsme zdraví, Dr. se o Pgs nezmiňoval. Co myslíte? Děkuji.

• Citovat
  • Upravit
9.10.15 10:56

Holky chci se jen zeptat, jestli nevite o nejakem privydelku pres pc. Prace z domu. Prepisovani textu a tak. Samozdrejme bez vstupniho poplatku a vyzkousene ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.10.15 10:56

Holky chci se jen zeptat, jestli nevite o nejakem privydelku pres pc. Prace z domu. Prepisovani textu a tak. Samozdrejme bez vstupniho poplatku a vyzkousene ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
9.10.15 11:28

@oskárek59 hlavne,ze mas miminko v sobe! a na kolikaty pokus ti vyslo ivf bez tech vejcovodu? a ktery tyden jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
9.10.15 11:33

@kratjana Dekuji Jani za podporu! Ale jsem tedka v takove depresi, ze se to neda popsat! Nevim za jak dlouho to moje myskeni vstreba a vyrovna se s tim. pritel je uzasny podporuje me, aspon on me drzi nad hlavou! A co ty jde pujdes na ket?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
9.10.15 11:35

@ilia.katka Ahoj, nezoufej, dle mě je ještě brzo. Nechci Ti do toho mluvit, ale být Tebou bych věřila a netestovala každý den a počkala opravdu ještě aspoň těch 5dní… nebudeš se zbytečně nervovat. Držím palce ať se druhá čárka projeví ;)

@Anonymní píše:
Ahoj holky, tak nám včera pan doktor doporučil Icsi a Macs. Jedina chyba je manželovo spg. Ted jak tady pročítám, tak nevím, jestli si nerict ještě o Pgs. Geneticky jsme zdraví, Dr. se o Pgs nezmiňoval. Co myslíte? Děkuji.

Ahoj, no za zeptání určitě nic nedáš a pokud máte oba s partnerem VZP, tak by to mělo být i bez doplatku… ale to nevím jestli platí vždy nebo bývají pouze akce. Zkus se zeptat a uvidíš :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
9.10.15 11:42

@Lilly15 ahoj,ty jsi to tak pekne napsala o te superstar, ze tam resi blbosti. A ti lide kteri vymysli nove metody, postupy jak lidem pomoci aby meli deti jsou skryti! S tim s tebou souhlasim.Pred takovyma lidma smekam a patri jim VELKE DEKUJI!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
9.10.15 11:49

@Peťka26 to je tak krasne, takovy test! preji stesti at to dobre dopadne!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
9.10.15 14:20

Holky začala jsem chodit do Repromedy v červenci tohoto roku. První setkání bylo s paní dr. Krajčovičovou a asi jsem si s ní nesedla. Teď jsem ji tam už delší dobu neviděla. Je možné, že už tam nepracuje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1019
9.10.15 14:50

Uz jsme doma. zavedeni bylo hrozny, musel mi rovnat dělohu. Manzel to nesl asi hůř jak ja.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
9.10.15 14:51

@Dixiee Ahoj, ty jo, když tak přemýšlím, tak je pravda, že já jsem ji tama taky viděla jenom jednou a to během července… od té doby vůbec a to jsem na UTZ, OPU a KET chodila v různé dny v týdnu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.