Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@adrusenkaaa píše:
@montty Máte pgs jo.Tak kdo tady otěhotněl bez pgs
Třeba @missy-m… na nikoho dalšího si teď nemůžu vzpomenout ![]()
@adrusenkaaa no právě. Je to postavené na hlavu, ale člověk opravdu musí nad těma penízkama přemýšlet, jestli je to reálné nebo ne mít víc dětí..
@adrusenkaaa No a možná my… ale já si pořád pletu PGS a PGD, takže nevím co z toho jsme měli… prostě jen to základní genetické vyšetření ![]()
@pajinkapajinka Ty jo, to bude pecka když budou úplně stejné… budeš je i stejně oblékat? Fakt si to holky pěkně načasovaly, že? Vzhledem k věku je to úplně ideální řešení… A neboj, holky to určitě zvládnou. To já bych taky chtěla dvě, možná tři dítka… (ale to říkám teď před porodem - pak už možná nebude žádné
), mě je 28, takže to snad nějak rozumně stihneme
@Peťka26 jj pecička to je. moooc se na holky těšíme. Nevím, jak to budu zvládat, ale když to zvládlo tolik mamin s dvojčátkama tak určitě nebudu vyjímka. Pořád si říkám, že stačí si po příchodu z porodnice udělat systém a ono to půjde
.. a nebo nebudeme rok vylízat z baráku a po roce už snad bude dobře
jj načasovaly si to holky parádně. No já když se nám to povedlo tak jsem taky říkala. Super… ještě jedno máme v zásobě.. tak cca do dvou let - to mi bude 37-38 jedeme pro brášku nebo pro ségru. No ale s dvojčátkama
.. jj ty v 28 to bude rodinka jak vyšitá
porod určitě zvládnem. Zase - zvládlo to tolik ženský - musíme taky ![]()
Holky děkuji..pupík už je opět o 2.týdny větší ![]()
Termín už se blíží a dle doktora budeme rodit asi dřív..
Dnešní odhad váhy je 3080 kg ![]()
@pajinkapajinka
Strie už se objevily potvory…
zatím jen 2.ale jsou
@oskárek59 juj tak to už je krááásnááá váááha
přes tři kilča
.. na strie prď.. hlavně, že budeme mít krásné zdravé mimi ![]()
Holky já mám dneska takovou radost.Po operaci se domnívám, že jsem neměla ovulaci, neměla jsem žádný hlen nic. Začala jsem od 1 dc pít kontryhelový čaj. A dneska jsem 12 DC a mám uplně ukázkový ovulační hlen. Bylo toho uplně hodně to jsem nikdy neměla!!TAkže jsem štastná, že mi tělo pracuje tak jak ma
Ráno jsem si říkala, že mě bolí spodek, že na mě jde asi zánět, ale ono to jsou ovu bolesti. Měsíčky pravidelné, ovulace nakosčila tak huráá na ivf.
jj jak málo stačí k lidské radosti. ![]()
@pajinkapajinka včera jsem byla i fyzioterapeutky, pochvala, že mám všechno v pořádku. TAkže už jenom krůček k miminku.
![]()
@adrusenkaaa moc Ti drzim pesti a moc moc Ti preju, aby bylo uz vse jen dobre a miminko na ceste co nejdriv ![]()
@pajinkapajinka @Peťka26 Holky moooc Vám děkuji, určitě mě to potěšilo.
![]()
Asi uz blaznim tet jsem vycetla ze bych nemela mit doma papouska ze brani otehotneni tak premyslim zda ho nenecham po ketu chvilu u rodicu
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.