Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@adrusenkaaa Adri, jo kontryhel piji. Já jsem taky zvědavá jestli to srovná nebo ne. Ale já už to mám tak rozházené že mi to je jedno
Holky a když procházím ivf je důležitý mít ty různý skopie? Hysteroskopie, nebo to co má Adri..
@kratjana tady z okolí je hodně Repromedaku.Ja jsem v jedné skupině a 1× za rok se scházíme Trebici.
@montty od tam je bývalý
a spolužáci z nástavby. Myslím lada steflicek a Aleš pacas
jo bývalej je Standa Hejlek
znáš je? Jak jsi stará?
@kratjana Lade a Aleše dobře, ale Standa se tady moc nezdrzuje, spis znám jejich Drahu.Mne je 30.Je to uzavrena skupina Naše Repromedatka.
@montty jo Standa je u vojáků mám pocit v Rakovníku. Jestli ještě je to nevím, ale prý snad koupil barák ve Vranovská Vsi. Já jsem o rok mladší jak ty. V této skupině byla ještě jedna holčina z blizkovic. Ale ta tam byla přestěhovala a už je pryč. No náhoda ![]()
@kratjana v te naši skupině jsou holky ze Syrovic, Trebice, Jinosova a byla tam holcina z Lesonic, ale ta v létě náhle zemřela. Tak jsme se nakonec loni ani neviděli. Tak doufám, ze to letos vyjde.
@kratjana ja z Blizek znám Jindrisku Vancurovou, Romcu Hrdou, Jardy Nováka a Pavla Jezka. Kromě Jardy to jsou nebo byli kolegové z práce.
@montty znám všechny kromě ježka. A Jindřiška je sestřenice mého chlapa
to je náhoda vid.
Ty jo úplně jsi mě dostala tou holkou či náhle zemřela. Co se jí stalo? Je to smutný
bože to je hrozný…
No a ta holčina že surovin, nemá dvojčátka? Kluky? Vím že tam jedna taková je. Sestra mě známé. Žáková.
@kratjana ježek je manžel starostky. Ty 2 neznám.
V létě jsme měli mít ten srazik a ona, ze jedou na dovcu, tak jsme se dohodli, ze to posunem jak přijedou. A kdyz přijeli, tak šla přebalit malého a našli ji jak leží na zemi. Druhy den zemřela. Dlouho jsem na ni myslela.Ta představa, ze manžel zůstal s ročním klucikem mě ničila.
@montty aha…jsem patrala na fb kdo jsi
tak jsem tě tedy nevypadala
![]()
No pro mě jen představa že ženská co řeší ivf. Prostě já jsem z toho ivf tak nestastna. A teď onaela další smůlu že umrela. Je mi to moc líto. Achjo
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.