Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@kratjana Lístek jak do krámu
Seš dobrá.. těším se na tvůj zítřejší zážitek z Repro
![]()
@marenkaF holka tak tfuj tfuj ať to dobře dopadne a holka roste jako z vody
![]()
Ahoj holky, tak to mám za sebou, mají šest vajíček, ale mně to připadá málo
Dnes je prý nechají v obalu, kdyby chtělo ještě nějaké dozrát a zítra dopoledne si mám zavolat a řeknou mi, jak to vypadá… Tak jsem dnes docela nešťastná, myslela jsem, že budu mít víc vajíček, a že dnes budu vědět kolik jich je dobrých… Ach jo… ![]()
@T.martasek Upřímně není to moc, ale jsou holky co měli jedno a vyšlo jim to
Dneska Ti stejně nemají co říct, zítra si budeš volat kolik se jich oplodnilo a pak za 5 dní kolik to zvládlo = to je nejdůležitější. Držím palce ![]()
@Kikuška90 No právě, a to jsem měla 350 jednotek gonalu, já si myslela, že jich bude prostě víc, tak mě to zklamalo
Jsem jakási přecitlivělá… Ale děkuji, uvidíme… ![]()
Kontola za mnou krev v poradku. Vajicka rostou, reaguju dobre.Uff se mi ulevilo. Davky porad stejne. Dalsi kontrola v patek.
@T.martasek ahoj ja vim jak se citis poprve jsem chteka 20 vajicek a mela jen 10.6 je dobre cislo.Tady jde o kvalitu a ne o kvantitu! Z toho nude miminko, ver jim. Zitra dej vedet co ti rekli. Jaky mas Ahm? A kolik ti je jestli se muzu se zeotat?
@T.martasek jak říká @Kikuška90 opravdu i já jsem si všimla že ty co mají málo jsou tehule hned po prvním transferu
Kikus já nemám dobrého pamatovaka. Kdybys viděla jak jsem připravena na zítřek
zítra jsem v práci celý den od 6-18. Odejdu před 11:30-14:00 fo 11. Budu pripocena a smradlava
mám nakoupené vlhčené ubrousky. Do práce jsem si vzala rucnicky abych se nima umyla
tak snad nepadnou smrady jak tam vyjdu ![]()
@adrusenkaaa Děkuji
Je mi hodně, budu mít za měsíc a kousek 39. A AHM nevím, co je, já to tu zahlédla, ale ještě jsem to nehledala… Jsem prostě hrozná, já fakt chci vědět jen co musím… ![]()
@T.martasek fakt, to je mi lito. Alr je to lepší nez nic, určitě to budou bojovnici uvidíš <3
Moc vam dekuji. Od rada me boli podbrisko tak doufam ze je zakousla ![]()
@adrusenkaaa jj jsou to jehlicky. Jinak za to chteji 2500 kc je to dost na to ze bezna akupunktura stoji tak 350
Děkuji, jste zlaté, zítra podám hlášení, snad bude pozitivní…
jsem k. o., mažu do hajan, bolí mě břicho a chce se mi chrnět. Držím vám palečky ať se vám daří a dopadne nám to všem dobře
Dobrou nocenku ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.