1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
19198
26.2.16 12:30

@T.martasek No já ten Femibion taky docela flákám :oops: :nevim: Já ho totiž mezi jednotlivými KETy neberu, vždycky jen když vím, že ten měsíc bude transfer, jinak na to kašlu. Jo jo, taky doufám, že už to konečně vyjde.. dává si to nějak na čas :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
26.2.16 12:40

@Kikuška90 a na co se vlastně u tebe čeká? Co je u tebe špatně? Omlouvám se, jestli to tu už padlo, ale pořád se úplně neorientuju… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
26.2.16 12:41

@T.martasek zdravotní matrace mi leží na půdě. Mydlela jsem si že je středně tvrdá ale na mě je měkká. Záda mě začaly bolet v době kdy jsem nabrala kg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
26.2.16 12:48
@T.martasek píše:
@Kikuška90 a na co se vlastně u tebe čeká? Co je u tebe špatně? Omlouvám se, jestli to tu už padlo, ale pořád se úplně neorientuju… :nevim:

Já čekám na to až to konečně vyjde :pankac: :mrgreen: U nás je špatný „jen“ spermiogram. Už mám za sebou 3 transfery a pořád nic :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
26.2.16 12:49
@kratjana píše:
@T.martasek zdravotní matrace mi leží na půdě. Mydlela jsem si že je středně tvrdá ale na mě je měkká. Záda mě začaly bolet v době kdy jsem nabrala kg

A to jsi nabrala díky IVF?? :think: A vím, že ted budu znít jako blb, ale zkoušela jsi tedy zhubnout? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
26.2.16 12:55

@Kikuška90 co jsem byla dóm od října do dubma tak 12kg nahoře. Bylo to částečně i yim že jsem hodně varila a pekla. Začala jsem běhat ale to se mi nezlepsovalo. Záda mě vix bolela. Ale zhodila jsem pět kg. Přes vánoce jsem tri zase nabrala. Už nebeham. A v jídle se omezit je pro mě těžký. Já sem prasátko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
26.2.16 12:59

@Kikuška90
Kikuš ten 4.transfer se určitě podaří..věř tomu..
U mě právě vyšel ten čtvrtý a v ten jsem taky nejvíc věřila..
A taky 4.je moje číslo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
26.2.16 13:00

@kratjana Aha, no jak je člověk doma, tak to většinou jde nahoru, to je fakt. U mě je to 80% v jídle, bych se mohla uběhat k smrti a stejně bych nezhubla, kdybych nezměnila jídelníček.. Tak teď to řešit nemusíš, teď budeš těhulka a po porodu třeba zhubneš a přestane to :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
26.2.16 13:03
@oskárek59 píše:
@Kikuška90
Kikuš ten 4.transfer se určitě podaří..věř tomu..
U mě právě vyšel ten čtvrtý a v ten jsem taky nejvíc věřila..
A taky 4.je moje číslo..

A 4. transfer celkově nebo v jednom IVF? :think: Já mám 1 transfer z 1.IVF a teď 3. transfer z 2. IVF :roll:… Já nejvíc věřila tomu minulýmu, kdy jsem byla nastimulovaná, zdravá a naprosto připravená.
Tenhle KET je takovej narychlo, chtěli jsme počkat na léto, pak to manžel změnit, tak jsem jsem se na konzultaci objednala až na 5 DC a ještě to změnila ze stimulace na nativ. Tak uvidíme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
26.2.16 13:08

@Kikuška90
Byl to třetí KET v druhém IVF..
V prvním IVF totiž zůstalo jen jedno dobré embryjko a jedno horší..takže nebylo co mrazit…
A teď mi můj 4.Ket spinká v postýlce :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
26.2.16 13:10
@oskárek59 píše:
@Kikuška90
Byl to třetí KET v druhém IVF..
V prvním IVF totiž zůstalo jen jedno dobré embryjko a jedno horší..takže nebylo co mrazit…
A teď mi můj 4.Ket spinká v postýlce :srdce:

Tak to budu mít stejně 8o z 1. IVF jen jedno embryo a z 2. IVF jdu na třetí transfer :pankac: Navíc jsem loni v březnu otěhotněla, poprvé po 3,5 letech, přirozeně…Jůů chci to mít jako ty :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
26.2.16 13:34

@Kikuška90
Budu držet všechno co mám aby to klaplo jako u mě..
Já jela do Repromedy na KET v úplné pohodě protože jsem veděla že to vyjde.. Říkala jsem to i Kafkovi u transferu..a hláška embryoložky do vysílačky sestřičce že embryjko nezůstalo v katetru..u mě dobrý mě rozesmála i je..a já říkám u mě taky :mrgreen: dva dny po transferubjsem jen odpočívala pila vodu s citronem, dala si každý den kousek ananasu a od třetího dne jsem začala fungovat jako v normálu..lehké procházky, klídek, odpočinek, žádný stres..a taky žádná namáhavá práce hlavně nevěšet prádlo a neluxovat..to mi bylo doporučeno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
26.2.16 13:39

@oskárek59 Děkuji za zkušenosti :hug: :hug: Jestli mi transfer vyjde na pondělí, tak v úterý mažu do práce, ale zase sedím v kanclu :nevim: Píšu si vodu s citronem a ananas :) A ještě - ležela jsi tam po transferu nebo jsi hned šla? Kafku jsem měla teď v prosinci u KETu a celou dobu jsme kecaly, mám pocit, že se snaží, aby se na to člověk moc neupínal, tak rozptyluje :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
26.2.16 14:02

@Kikuška90
Neležela jsem..hned jsem hupsla dolů, pak jsme čekaly na recepci a frčeli 100.km domů..cesta se protáhla na víc jak dvě hodiny potkaly jsme dvě autonehody, všude kolony, venku 30.stupňů já spocená až na zadku..☺
Dojeli jsme domů já lehla a spala až do večera jak zabitá…
Mě teda Kafka u transferu řekl asi jen dvě věty a pak už mi jen popřál ať to vyjde..
Byl asi rozhozený z toho že jsem se ho v ordinaci zeptala proč mi jde dělat transfer on a ne Tokareva ktwrá mi byla slíbena slečnou na recepci :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
26.2.16 14:04

@oskárek59 :mrgreen: Asi se cítil dotčený, že´s měla objednanou Tokarevu :palec: :lol:
A jak se má Štěpánek? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.