Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@kratjana Janičko co říct, určitě bych neházela flintu do žita. Máš ještě čas aby se ty čárky ukázaly. Opravdu jedna slečna měla pozitivní test po ketu až 16 den! Takže bych ještě počkala. Jinak chápu, že chceš jiná vyšetření. Určitě bych si zavolala do heliosu a řešila to s nimi. Zda se může při převozu embryí něco stát. Zda ti doporučí nějaké testy atd… Ale můj názor znáš, vím, že si stěžuješ na záda, moje domnenka je že máš možná pánevní dno stažené a křivé. Když máš všechno v pořádku i umulogii, embrya po Pgs tak prostě bude problém v uhnizdnění. A když máš něco s páteří tak to má vliv na celé tělo a tím pádem je problém s uhnizdněním.
Držím pořád palce.
![]()
Holky z jiného fora co chodí do Heliosu říkala, že Et a Kety jsou moc dojemné, jelikož tam puustí nějaké video s jejich embryi. A dají jim fotku embrya.Bych tem brečela jako želva. ![]()
@Peťka26 ahoj Peti tak jak pokracujes v tehulkovani?? Doufam ze vsechno ok
. Uz pomalicku a jiste do finise cooo
… vim jeste kousek je, ale preci jenom… ![]()
. ja uplne zasnu jak je to krasne kdyz se holky prevaluji a kopkaji. Dotedka me to dojima. Jinak nas ceka velky utz tak snad pujde vsechno tak jak doted ![]()
@pajinkapajinka Ahoj, no zatím se zdá být všechno v pohodě
. Akorát ještě nevím co ta cukrovka, test mám za sebou a ke své dr jdu až v půlce března, tak jsem zvědavá. Jinak zítra začínáme 27tt, letí to
. Nevolnosti už zcela vymizely, takže pomalu začínáme shromažďovat výbavičku, chodím jednou týdně plavat a jednou týdně na těhu cvičení… dá se říct, že si to užívám. Mrně je dle dr velmi živé a pohyby cítím snad co 2hodiny. Už to jsou pořádný kopance, který jsou i vidět vlněním břicha. Takže jediné co, tak únava a žáha, ale to jsou malichernosti. A co u Tebe? nic Tě netrápí, všechno v pořádku? A co jména, už máte vybráno? My akorát prošli kalendář a vypsali takové, které by pro nás byli přijatelné, takže vybráno ještě nemáme.
@Peťka26 juj tak to jsi hezky akcni. No nadarmo se nerika ze druhy trimestr je fajn. Ja jsem taky v poho. Zadne neduhy netrapi, brisko v nicem neomezuje, akorat jak pises unava to joo. Jen bych odpicivala. Taky mam pocit ze holcicky citi v podstate cely den a uz taky kopanecky pozorujeme i z venku
. Je to proste paraadaaa
. Snad nam tehu bez neduhu vydrzi co nejdele obema
. A drzim palce na vysledky cukru. 27 tyden uz je frajerinka
No a jmena mame
Sarinka a Stellinka to budou. Vymyslel pritel a me se libi. Z holcicek je nadseny… ![]()
@kratjana píše:
Měli jsme 4kety a nic. Jsem z toho nestastna
To me moc mrzi
Mas laparoskopii?
@Kikuška90 píše:
To je mi líto![]()
A taky Tě od toho tak zrazovali? A kolikátý to byl pokus??
Nezrazovali, jen rikala riziko. Byl to prvni pokus. Pak jsme chteli sourozence a druhy pokus zase vysel, ale v desatem tydnu prestalo bit srdicko ![]()
@pajinkapajinka píše:
@kelynka ahoj.. a muzu se zeptat jestli neco predcasnemu porodu nasvedcovalo?? Jak casto jsi chodila na kontroly, kontrolovali cipek pokazde?? Moc me to mrzi. My zatim bez problemu, ale nervy to jsou. Jsem probihajici 22 tyden a clovek je jak na trni aby holky byly v poradku. Joo a mela jsi jednovaj nebo dvojva dvojcatka. Omlouvam se za zvedavost a moooooc dekuji za info.
Od sameho zacatku jsem krvacela, kolem 20tydne prestalo krvaceni, vse bylo ok a z niceho nic praskla v noci ta voda. Ano dvojvajecna. Rizikovejsi jsou jednovajecna. Zadna infekce nebyla. Pry u dvojcat a po ivf se to stava casto. Drzim pesti at dvojcatka donosis a porodis zdrave miminka
![]()
@pajinkapajinka píše:
@kelynka ahoj.. a muzu se zeptat jestli neco predcasnemu porodu nasvedcovalo?? Jak casto jsi chodila na kontroly, kontrolovali cipek pokazde?? Moc me to mrzi. My zatim bez problemu, ale nervy to jsou. Jsem probihajici 22 tyden a clovek je jak na trni aby holky byly v poradku. Joo a mela jsi jednovaj nebo dvojva dvojcatka. Omlouvam se za zvedavost a moooooc dekuji za info.
Od sameho zacatku jsem krvacela, kolem 20tydne prestalo krvaceni, vse bylo ok a z niceho nic praskla v noci ta voda. Ano dvojvajecna. Rizikovejsi jsou jednovajecna. Zadna infekce nebyla. Pry u dvojcat a po ivf se to stava casto. Drzim pesti at dvojcatka donosis a porodis zdrave miminka
![]()
@kelynka a pochopila jsem to dobre ze holcicka to zvladla a je zdravoucka??? dekuju moc za odpoved.. snad bude vsechno u nas ok. Jj jednovajky jsou rizikovejsi… vim.
@pajinkapajinka píše:
@kelynka a pochopila jsem to dobre ze holcicka to zvladla a je zdravoucka??? dekuju moc za odpoved.. snad bude vsechno u nas ok. Jj jednovajky jsou rizikovejsi… vim.
Ano holcicka prezila. Krome toho, ze je adhd a hyperaktvni tak je zdrava ![]()
@kelynka tak to je moc dobre. Vim slaba naplast, ale alespon holcicku mate ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.