1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
608
15.3.16 21:45

@Kikuška90 Byla jsem v Opavě 2012, já teda těch zákroků měla víc, ale zdá se mi, že jsem tam fakt nezůstávala, zkusím prohledat nějaký papír… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
15.3.16 21:49

@Kikuška90 Jj, dala jsem si Algifen, bolí mě i hlava, a mně zase hrozně bolí levý vaječník až mě to překvapilo, když to bylo minule tak v pohodě… Dneska mi ani proti bolesti nic nenabídly… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
15.3.16 21:50
@T.martasek píše:
@Kikuška90 Byla jsem v Opavě 2012, já teda těch zákroků měla víc, ale zdá se mi, že jsem tam fakt nezůstávala, zkusím prohledat nějaký papír… :think:

Tak to je fajn :) Prý se na to chodí po MS, tak za měsíc po téhle MS mě snad vemou :pankac: A upříměn doufám, že tam snad i něco najdou, protože jinak už jsem fakt bezradná :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
15.3.16 21:51
@T.martasek píše:
@Kikuška90 Jj, dala jsem si Algifen, bolí mě i hlava, a mně zase hrozně bolí levý vaječník až mě to překvapilo, když to bylo minule tak v pohodě… Dneska mi ani proti bolesti nic nenabídly… :roll:

Já byla po prvním IVF taky v pohodě, to druhé mě dost položilo :mrgreen: Zachránila mě až MS, jinak bych jisto jistě praskla vejpůl. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
15.3.16 21:57

Holky dneska mi volali, tak nam zustalo 1 miminko, budu doufat ze je to ten nas vítězný co se u me zabydli :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
15.3.16 22:02
@Katjus píše:
Holky dneska mi volali, tak nam zustalo 1 miminko, budu doufat ze je to ten nas vítězný co se u me zabydli :-)

Huh.. držím moc palce a kdy bude KET? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
15.3.16 22:08

@Kikuška90 ve čtvrtek jdu na kontrolní utz to bude 10 DC tak si myslím ze potom za tyden, ale fakt nevím jsem novacek. Dekuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
15.3.16 22:11

@Kikuška90 Ja mam taky laparo rano jsem prisla a na druhy den odesla.Co se tyce pgs stejne nemas jistotu, zda miminko bude zdrave.To slysim poprve, ze nepruchost snizuje zahnizdneni :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
15.3.16 22:14

@Katjus Super.Pristi tyden se dockas. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
15.3.16 22:16

@Kikuška90 Ty budes mit pruchodnost v poradku, jelikoz jsi prirozene otehotnela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
15.3.16 23:04

@adrusenkaaa děkuji, tobe se taky ket určitě zadari :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
16.3.16 00:25

@Katjus Držím moc palečky, ať to vyjde… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
16.3.16 00:29
@Kikuška90 píše:
Tak to je fajn :) Prý se na to chodí po MS, tak za měsíc po téhle MS mě snad vemou :pankac: A upříměn doufám, že tam snad i něco najdou, protože jinak už jsem fakt bezradná :roll:

Tak, vím, že mi dělaly klystýr, potom jsem se musela vyčurat, to mě nutily a potom si pamatuju, že mě strašně pár dnů bolely klíční kosti, to tedy ale ukrutně… :zed: Ale fakt si myslím, že jsem tam neležela přes noc… Našli mi asi dvě malá ložika endometriozy, to mi vyplili, jinak bylo vše ok…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
16.3.16 05:41
@adrusenkaaa píše:
@Kikuška90 Ja mam taky laparo rano jsem prisla a na druhy den odesla.Co se tyce pgs stejne nemas jistotu, zda miminko bude zdrave.To slysim poprve, ze nepruchost snizuje zahnizdneni :think:

No na těch několik chromozonů na který je testují tu jistotu máš. Hle každá technika navíc, každý test navíc, každý lepší způsob oplodnění zvyšují šanci na zdravé miminko. Nedavají Ti 100% jistotu, že to tak bude. Jen se ta šance více a více zvyšuje.
Když tu IVF začínalo, tak se vkládaly dvoudenní embrya oplodněné sice na misce ale přirozeně a taky to spoustě lidem pomohlo. Teď už je to přežitek, stejně tak si myslím, že za 10-15let to IVF bude zase někde úplně jinde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
16.3.16 05:44
@adrusenkaaa píše:
@Kikuška90 Ty budes mit pruchodnost v poradku, jelikoz jsi prirozene otehotnela.

No bohužel to není věc, s kterou se člověk rodí. Tohle se Ti může několikrát za život změnit. Takže klidně je můžu mít neprůchodné, nebo alespoŇ jeden, můžu tam mít zánět = to všechno může vadit zahnízdění :think: Stejně tak jsem po revizi, před revizí se nám chytlo i jedno špatné embryo a po revizi už vůbec nic… Třeba zrovna včera mi psala slečna, že všechno měla v pořádku, pak jednou potratila a najednou její tělo začalo vytvářet protilátky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.