1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3113
23.3.16 17:41

@Kikuška90 Ale co to je, včera naměřeno 8mm a dneska 6mm.To je tak nepřesné to měřeni? Nevím co si mám o tom myslet. říkal, že to necháme na přírode, a kdyby nedorostla, tak až ten další cyklus by byly hormony.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
23.3.16 17:51

@adrusenkaaa Takže to bude příště napínavé, jo??… Na to já bych neměla nervy :mrgreen: :mrgreen: No nevím co to je… sliznice klesá před MS a odchází s MS… mě se nikdy nestalo, že by jednou byla větší a podruhé menší :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
23.3.16 18:00

Já jsem mrla pocit že ta sliznice může klesnout. Asi jsem yo někde četla. Protože jsem s tím počítala. Proto se divím že nedělají kontrolu během ket.

Adri ano v narkoze. Teď jsem si vzala ibalgin. Mám takové menší bolesti jak při menses a cítím se slabé. Moc jsem nespala. Jinak to nebolí. Jen krvácím. Ani nevím jestli mám čekat mensea za půl měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
23.3.16 18:07

Ahoj holky, tak já byla u té fyzioterapeutky, takže zablokovaná nejsem, ale domluvily jsme se na Mojžíšovce, takže hned po Velikonocích začínám cvičit. Druhá věc byla ta, že mi důrazně doporučila tu reprodukční imunitu, že po všech negativních vyšetřeních a skutečnosti, že dvě bezproblémové těhu a porody proběhly bez problémů, takže si myslí, že problém máme my dva spolu, tak ať si to určitě nechám udělat… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
23.3.16 18:10

@T.martasek No tak super :palec: Objednej se k té Gallové do Plzně, prý jsou ty výsledky srovnatelné s Malíčkovou… já na to dneska zapomněla, ale zítra tam brnknu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
23.3.16 18:11

@adrusenkaaa Adri, všechno zlé je pro něco dobré, papej zatím vitamíny, pij čajíček, bude hezčí počasí a můžeš se na to hezky chystat, zkus to brát pozitivně :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
23.3.16 18:17

@T.martasek Dekuji jsi zlaticko. Urcite to utece.Jo na konci dubna uz bude krasne a tepleji. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608

@Kikuška90 Jj, zítra tam také brnknu, akorát manžela šlak trefí z toho našeho ježdění… Akorát, myslíš, že se všechno vyšetření stihne udělat v jeden den? : :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
@T.martasek píše:
@adrusenkaaa Adri, všechno zlé je pro něco dobré, papej zatím vitamíny, pij čajíček, bude hezčí počasí a můžeš se na to hezky chystat, zkus to brát pozitivně :hug:

Myslím si to co ty!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
23.3.16 18:19
@T.martasek píše:
@Kikuška90 Jj, zítra tam také brnknu, akorát manžela šlak trefí z toho našeho ježdění… Akorát, myslíš, že se všechno vyšetření stihne udělat v jeden den? : :think:

Noooo to nevím, určitě se zeptej. Jako věřím že všechno odeberou v jeden den, ale jestli Ti pak výsledky řeknout do telefonu :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
23.3.16 18:20

Ne holky me neklesla sliznice rikal, ze to dela ten uzt.To bude napinave i pristi mesic. Estrofem je na podporu sliznice da se nasadit i 10dc na 5 dni. Takze jeatli sliznice nebude vyssi budu chtit napsat estrofem. Textl to predepisuje na par dni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
23.3.16 18:22

@adrusenkaaa Aha :think: To je teda zvláštní… Jako, že jednou umí být větší a jednou zase menší a tak, jo?? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
23.3.16 18:25

@T.martasek já byla u malickove a byla jsem rozhodnuta pro Plzeň nebo Praha. Tím chci říct že i já co vím tak obě jsou dobré. S námi pokecala co a jak a pak napsala na co vše nám mají odebrat krev. Pak jsme šli mrknout na památky a do muzea voskových figurin ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
23.3.16 18:28

Holky, chlap dnes musel k doktorovi, on asi chudák z těch mých hormonů a řečech o vajíčkách, oplodnění a embryích dostal mastitidu… 8o 8o 8o Mně by nenapadlo, že to může mít i chlap! Tak se furt drží za to rudý a napuchlý prso a má prču z toho, že má konečně pořádnou kozu v ruce- já jsem se totiž potatila :mrgreen: Tak jsem mu řekla, že mě vlastně už vůbec nepotřebuje, navíc, když jsem imrvére po odběrech a není se mnou žádná sranda… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
23.3.16 18:35

@kratjana Jj, děkuji za názor, já ho nějak přesvědčím, aspoň budeme vědět, že víc už udělat nejde… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.