1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
8.5.16 12:13

@TerezaRyš moooc drzim palce. Tobe i vsem snazilkam :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1139
9.5.16 10:17

Holky, dotaz :)
Dnes volali z Repro, že obě vajíčka byly vhodné k oplození každopádně oplodnilo se jen jedno… Teď se ryhuje, ve čtvrtek transfer…
Taky jste to měli tak že jste až v den transferu zjistili jestli se vyvíjí nebo ne? Ptala jsem se jestli si mám volat, a říkala že ne, že oni to kontrolují až v ten čtvrtek… Že dneska a pak to nechávají co nejvíce v klidu…takže tam pojedem a tam nám můžou říct" UPS ono se to přestalo vyvíjet, jeďte domu"? :,(
Informace o 1bojovnikovi mě úplně srazila… Žádné zmrazení…nic… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
9.5.16 10:27

@TerezaRyš Ahoj, mě se to stalo při 1. IVF.. ze 4 nám zůstalo jen jedno, taky jsem si nevolala. Oni Ti ho zavedou ikdyby bylo horší kvality. Mě taky zaváděli o jeden den zpožděné embryo. Nevěřím, že by Ti pak řekli - sorry, ale nic pro vás nemáme. Zavedou Ti to jedno ať bude jakkékoli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1139
9.5.16 10:44

@Kikuška90 děkuji a povedlo se? Možná už si mi psala, mám zmatek :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
9.5.16 10:45

@TerezaRyš Nepovedlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
9.5.16 11:41

@missy-m Ahoj, dodatečně moc gratuluju k Matýskovi. Mimochodem moc krásné jméno, taky jsem o něm dlouho uvažovala. A jak se doma zžíváte? S tím krmením si nic nedělej, na druhou stranu to má i svá pozitiva - nemusíš řešit stravu, kterou sníš (myslím tím, že nemusíš dbát na nenadýmavé potraviny), můžeš si dát večer skleničku vína a hlavně může nakrmit i někdo jiný. Chápu žě Tě to mrzí, ale co, nic s tím neuděláš a být skrz to nešťastná je zbytečné :kytka:

@Netaneta Moc Ti gratuluju. A proč byl porod hrozný? Bolest, délka, přístup doktorů nebo tak nějak všechno dohromady?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
9.5.16 11:45

@TerezaRyš Držím palce na čtvrtek. Taky mi transfer dělala Tokareva a byla naprosto úžasná… no a teď jsem v 36.tt. Takže tfuj tfuj ať to dopadne stejně 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
11.5.16 18:59

@Peťka26 Děkuji. Přístup všech byl fajn, jenom se to trochu zkomplikovalo. V pátek ráno měli vyvolávat kvůli těh. cukrovce, ale ve čtvrtek od rána jsem měla šílené křížové bolesti, nemohla jsem si lehnout, sednout, lezla jsem bolestí po zdi, tak jsme kolem sedmé večer vyrazili. Byla jsem už na 5 prstů, tak jsme zustali. V osm praskli vodu, otevřela jsem se, ale malej nesestupoval, přes záda jsem necítila kontrakce, tak mi dali oxytocin, furt přidávali, nešlo ho vytlačit, asistentka mi skakala po brise, doktor musel nastrihavat, pak přišel další doktor, furt to nešlo… nakonec se podařilo, ale mám rupturu dělohy, malej měl šňůru kolem krku, o šití ani nemluvím, ztratila jsem moc krve, takže šití si pamatuju jako v mlze, malýho mi dali na břicho, ale nenapadlo mě nechat ho prisat, videla jsem jen mzitky a bála se, ze ho pustim. Ale ten den po obědě mi ho dali a i když vypadám hrozně, jak mi popraskaly tlacenim zilky v ocich a obliceji, tak jsem šťastná jak blecha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
12.5.16 07:25

@Netaneta Velká gratulace k chlapečkovi! :srdce: :dance:
Tvůj porod si nedokáži představit, musela jsi zažít opravdu mnoho! Smekám!
Naše malá opička v bříšku ne a ne na svět :zed:. Poslíčči (poslové :cert: ) jsou už obludné. Dnes kontrola a jestli se madam do soboty nenarodí, příští týden půjde ven indukcí. Čekali jsme na její příchod 6let, ale holky, řeknu Vám, že poslední dny jsou opravdu nejdelší :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
12.5.16 07:27

@TerezaRyš Ahoj, tak ať Vám dnes z Repromedy zavolají jen dobré zprávy! Moc Vám to přeji! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1139
12.5.16 08:26

@Lilly15 moc děkujeme. už jsme na cestě, 9:30 máme transfer bojovnícka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.5.16 08:56

@Lilly15 tak to drzim palce at je princezna co nejdriv na svete a preji co nejpohodovejsi porod :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
12.5.16 09:27

@Netaneta Teda, tak to byl opravdu hororový porod… ještě že je ta odměna na konci a člověk v sobě pak tu bolest a hrozný zážitek asi potlačí tak, že jde s odhodláním do dalšího dítěte. Držím palce ať se šrámy na duši i těle brzo zahojí a můžeš si plnými doušky užívat toho malého nádherného človíčka :kytka:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
12.5.16 09:31

@Lilly15 Tak držím palce ať se beruška umoudří a nemusíte na plánovanou indukci. A jak se Ti projevují poslíčci? Myslím, že už mě taky navštívily… poslední tři dny mě v noci budí silná tupá bolest v podbřišku (jako MS bolesti), trvá tak půl hodiny a potom dobrý. Mívám to cca 5× denně. Tak jsem si říkala, že to už možná budou poslíčci… i když nevím jestli na ně není v 36.tt brzo. I když na kontrole mi byla Dr velmi překvapená, protože prý čípek skoro celý zašlý a vše už téměř připraveno k porodu… prý se to u provorodiček moc nestává, obzvlášť když mám do termínu ještě měsíc. Ale jsem ráda, aspoň vím, že se tělo připravuje a tajně doufám, že nebude žádný problém a budu moct rodit normálně a vyhnu se císaři… ale to se uvidí :mrgreen: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
12.5.16 09:31

@TerezaRyš Hodně štěstí na dnešní zavádění bobíška :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.