Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Určitě vše může ještě dobře dopadnout, to je jasné!!!!!!!!Já být tebou, tak ani žádné diskuze nepročítám ( i když vím, jak je to těžké), protože pak se budeš jen s někým srovnávat a bude to horší na tvoji psychiku! Říkej si, že každé tělo je jiné a určitě ještě není nic ztraceno! Naopak-mysli pozitivně a uvidíš, že vše dobře dopadne.Držím pelčky ![]()
No já jsem vlastně měla hcg 18 a dnes jsem si dělala test a čárka je trošmu výraznější než v sobotu
tak to vypadá snad na dobré cestě.Uvidím ve středu podpoledne,to už busdu věsdět zase víc a výsledky z hcg také.jen se modlím at tam mimísek je a je zdravý.Dnes mi je dost ![]()
Ještě jsem chtěla napsat, že v době snažení se mi udělala mykoza a já si pak zašla k doktorce a ta mi dala nějaké vkládací globule, myslíte, že by ta mykoza měla i vliv na vývoj plodu?nebo to na to nemá vliv?díky
Mykoza nemá na miminko žádný vliv, mykoza se v těhu vyskytuje š¨častěji tak neměj strach
sice na letáku od tablet je napsane že by se to enmělo používat v těhu, ale to by jsme nesměli nic
ani brát leky, jíst to co nám chutná a ani pít sladke pití atd atd ![]()
Ahoj holky,tak jsem tec na toaletáku našla narůžovělí hlen
snad to není počátek ms.
je mi hrozně,čekám co stoho bude,asi se mimísek nechce narodit ![]()
@kovacici nedělej z toho ukvapené závěry, taky to může znamenat, že se mimi uhnízďuje
. Spousta těhulek i zpočátku špiní a přesto je všechno OK. Držím pěsti ![]()
Ani na kalhotkách zatím nic nemám
,oběvilo se to je při vytírání tak snad tam mimíserk bude,zítra jdu na krev tak doufám,že stoupá měla
jsem ji jen 18,ale jak jsem psala byla jsem 20dpo to bylo moc brzo,že? ![]()
No ted jsem jsem přišla ze záchodu a vůbec nic
tak snad to nic není.jen jsem sidělala test a je tam slabší čárka než včera,jak je to možné?byl to desítkoví a včera 20 ![]()
Nechci tě vůbec strašit, ale měla jsem úplně to samé a pak to bohužel nevyšlo…ale u tebe to může být úplně jinak!Zkus být v klidu a nestresovat se..
Myslím, že na závěry je teď ještě hrozně moc brzy! Hcg může v tuhle dobu dost kolísat. Tak zkus vydržet! Kdy jdeš k doktoru na krev?
Držím moc palečky ![]()
Ahoj holky,tak jsem začalala krvácet k večeru a ted ze mě vyšly během hodiny větší dva kusy sraženiny a jeden byl v něčem obalený
Jsem stoho smutna
už zase se miminko neudrželo a odešlo ze mě
A docela mě bolí břicho a záda
Takže mě nezbude než zase čekat na ovulku a zase se snažit
![]()
Tak to mě moc mrzí
Ale přesně tohle znám, měla jsem to samé, takže vím, jak se asi cítíš..
Ale neboj, uričtě tvoje tělo ví, co dělá, takže určitě se brzy zadaří a bude vše v pořádku!
Já jdu zítra k doktorce, aby mi zjistila, jestli vůbec u mě dochází k ovulaci.Podle testů totiž ne…
Zítra to mám 15.den od ms,tak doufám, že bude vše v pořádku.
Díky
Já vůbec nevím,co mě čeká.Prý jsou na to potom nějaké prášky, které ovulaci dokážou vyvolat..ale vůbec nevím,kdy mi je může nasadit..No,jsem z toho taková trošku nervozní,ale snad vše dobře dopadne.