Mám být ve 4–5 týdnu těhotenství a Dr. na ultrazvuku nic neviděla

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1287
7.5.12 11:31

Evulin

Určitě vše může ještě dobře dopadnout, to je jasné!!!!!!!!Já být tebou, tak ani žádné diskuze nepročítám ( i když vím, jak je to těžké), protože pak se budeš jen s někým srovnávat a bude to horší na tvoji psychiku! Říkej si, že každé tělo je jiné a určitě ještě není nic ztraceno! Naopak-mysli pozitivně a uvidíš, že vše dobře dopadne.Držím pelčky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
7.5.12 11:37

@luci88 Děkuju a dám určitě vědět, jak jsem dopadla? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
825
7.5.12 11:50

No já jsem vlastně měla hcg 18 a dnes jsem si dělala test a čárka je trošmu výraznější než v sobotu :mrgreen: tak to vypadá snad na dobré cestě.Uvidím ve středu podpoledne,to už busdu věsdět zase víc a výsledky z hcg také.jen se modlím at tam mimísek je a je zdravý.Dnes mi je dost :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
7.5.12 14:08

Ještě jsem chtěla napsat, že v době snažení se mi udělala mykoza a já si pak zašla k doktorce a ta mi dala nějaké vkládací globule, myslíte, že by ta mykoza měla i vliv na vývoj plodu?nebo to na to nemá vliv?díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
7.5.12 16:49

Mykoza nemá na miminko žádný vliv, mykoza se v těhu vyskytuje š¨častěji tak neměj strach :) sice na letáku od tablet je napsane že by se to enmělo používat v těhu, ale to by jsme nesměli nic :) ani brát leky, jíst to co nám chutná a ani pít sladke pití atd atd :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
825
8.5.12 10:28

Ahoj holky,tak jsem tec na toaletáku našla narůžovělí hlen :,( snad to není počátek ms. :,( je mi hrozně,čekám co stoho bude,asi se mimísek nechce narodit :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1140
8.5.12 10:30

@kovacici nedělej z toho ukvapené závěry, taky to může znamenat, že se mimi uhnízďuje ;). Spousta těhulek i zpočátku špiní a přesto je všechno OK. Držím pěsti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
825
8.5.12 10:37

Ani na kalhotkách zatím nic nemám :| ,oběvilo se to je při vytírání tak snad tam mimíserk bude,zítra jdu na krev tak doufám,že stoupá měla :) jsem ji jen 18,ale jak jsem psala byla jsem 20dpo to bylo moc brzo,že? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
825
8.5.12 11:22

No ted jsem jsem přišla ze záchodu a vůbec nic :mrgreen: tak snad to nic není.jen jsem sidělala test a je tam slabší čárka než včera,jak je to možné?byl to desítkoví a včera 20 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1287
8.5.12 11:24

kovacici

Nechci tě vůbec strašit, ale měla jsem úplně to samé a pak to bohužel nevyšlo…ale u tebe to může být úplně jinak!Zkus být v klidu a nestresovat se..
Myslím, že na závěry je teď ještě hrozně moc brzy! Hcg může v tuhle dobu dost kolísat. Tak zkus vydržet! Kdy jdeš k doktoru na krev?
Držím moc palečky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
825
8.5.12 11:33

Jdu zítra :| tak snad to bude ok hcg stouplo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
825
8.5.12 20:31

Ahoj holky,tak jsem začalala krvácet k večeru a ted ze mě vyšly během hodiny větší dva kusy sraženiny a jeden byl v něčem obalený :,( Jsem stoho smutna :,( už zase se miminko neudrželo a odešlo ze mě :,( :( :?A docela mě bolí břicho a záda :,( Takže mě nezbude než zase čekat na ovulku a zase se snažit :hug: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1287
8.5.12 21:00

kovacici

Tak to mě moc mrzí :( Ale přesně tohle znám, měla jsem to samé, takže vím, jak se asi cítíš..
Ale neboj, uričtě tvoje tělo ví, co dělá, takže určitě se brzy zadaří a bude vše v pořádku!
Já jdu zítra k doktorce, aby mi zjistila, jestli vůbec u mě dochází k ovulaci.Podle testů totiž ne… :,( Zítra to mám 15.den od ms,tak doufám, že bude vše v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
825
8.5.12 21:03

Tak ti budu držet palce :palec: :hug: pak mi napiš :kytka:  :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1287
8.5.12 21:07

kovacici

Díky ;) Já vůbec nevím,co mě čeká.Prý jsou na to potom nějaké prášky, které ovulaci dokážou vyvolat..ale vůbec nevím,kdy mi je může nasadit..No,jsem z toho taková trošku nervozní,ale snad vše dobře dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí