...

• Otevřená skupina

Autismus a vše o něm.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

3278
30.10.11 16:58

...

Ahoj, koukám, že někdo již založil skupinu pro děti s autismem, ale dosud tady nikdo nepřispěl? Tak snad se někdo najde. Našla jsem to tady náhodou, tak to by bylo supér, najít někoho, kdo má taky dítko autíka. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Andrea Bardoňová
2.12.11 23:50

Autíci

Ahojky máme doma taky autíka a jsem ráda,že se tady někdo našel kdo by někdy prohodil pár slov a zkušeností.Budu ráda diskutovat a poznávat lidičky co mají stejný problém :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.12.11 00:05

Koukám , že nás tu moc není, tak holky zdravím Vás :mrgreen: já sice nemám autíka , ale ASPÍKA (ASPERGERŮV SYNDROM) nejlehčí forma autismu.

• Citovat
  • Upravit
3278
11.1.12 11:23

Ahoj, píšu až ted nevšimla jsem si, že někdo tady přispíval, tak to je fain, že se někdo ozval :mavam: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
14.1.12 23:43

ahoj holky, sice nemam zadne ditko, ale pracovala jsem s autisty v detskem centru Paprsek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.2.12 11:57
Ono je nás tu víc, co jsem našla holky, ale nikdo se sem nehlásí, taky čekám kdo se objeví…máš FB ? Tak je přímo skupinka :kytka:
LUaPE píše:
ahoj holky, sice nemam zadne ditko, ale pracovala jsem s autisty v detskem centru Paprsek :) [/ci
Vanesanka píše:
Ahoj, píšu až ted nevšimla jsem si, že někdo tady přispíval, tak to je fain, že se někdo ozval :mavam: :pankac:
  • Citovat
  • Upravit
461
21.2.12 12:18
Anonymní píše:
Ono je nás tu víc, co jsem našla holky, ale nikdo se sem nehlásí, taky čekám kdo se objeví…máš FB ? Tak je přímo skupinka :kytka:
LUaPE píše:
ahoj holky, sice nemam zadne ditko, ale pracovala jsem s autisty v detskem centru Paprsek :) [/ci
Vanesanka píše:
Ahoj, píšu až ted nevšimla jsem si, že někdo tady přispíval, tak to je fain, že se někdo ozval :mavam: :pankac:

ahoooj :) jojo urcite je tady vic holcin s timhle problemem… i sem par prispevku cetĺa ze maji aspika nebo autika. Urcite se na facebook pridal, posli jak Vas tam najdu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.2.12 12:32
napiš mi svoje jméno na FB a já tě tam přidám :) tam je super skupinka holky tam klábosí často :) a dávají i rady jak na ty autíky a aspíky s výchovou apod.
LUaPE píše:
Anonymní píše:
LUaPE píše:
Vanesanka píše:
ahoooj :) jojo urcite je tady vic holcin s timhle problemem… i sem par prispevku cetĺa ze maji aspika nebo autika. Urcite se na facebook pridal, posli jak Vas tam najdu :)
  • Citovat
  • Upravit
461
21.2.12 12:37

hehe me se to teda moc nechce psat tady vsem cele jmeno :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
29.2.12 15:26

Ahoj,
tu stránku na FB jsem viděl, ale já FB nepoužívám a používat nechci, to se opravdu bavíte jen tam? Co je špatného na diskuzních skupinách?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
29.2.12 15:30

ja jsem pro bavit se tady :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
10.4.12 19:56

https://www.emimino.cz/…eho-spektra/
nechcete se přidat sem :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
787
30.6.12 14:45

Může mi někdo říct, od jakého věku je možné poznat dítě autistu??Už jako miminko nebo až v batoleti??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
30.6.12 23:54

Čistě obecně: spolehlivá diagnostika se dělá nejdříve ve třech letech, vážné formy jsou identifikovatelné asi od 20 - 24 měsíců, vzácně i dřív, ale to musí být autista jako poleno a ani tak to nemusí znamenat, že to tak zůstane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
787
1.7.12 07:30

Já myslela, že se to pozná i dřív jako v roce, že třeba nenavazuje oční kontakt, nesměje se…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny