Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@unuděná píše:
me si jedna pockala 5dni,to vim s jistotou.Takze pokud mela sex treba 4.2. s jednim a 5.2.s druhym,tak i kdyby ji stari plodu urcili naden,tak proste nevi,ci spermie se tam dostalanehlede na to,ze toto urcovani stari je orientacni opet plus minus tyden.
Bavíme se o 5 dnech mezi jejími souložemi.
@LaPaloma píše:
Bavíme se o 5 dnech mezi jejími souložemi.
no ale ona s nimi spala den po sobe ![]()
@LaPaloma píše:
Ale sperimie prý za 48-72 hodin chcípnou. Tady má být 5 dní rozmezí mezi čísly.
Kamarádka má chlapečka ze styku 5 dní před ovulací. Klidně může být otcem ten,se kterým spala první.
@jahuhudka píše:
Ja nechapu ze jeden vztah koncis ,druhy teprve zacinas a ani u jednoho se nechranis
To je terno cekat dite at s nekym s kym koncim ,nebo s nekym koho jeste ani neznam
No ona taky není zrovna výhra… ![]()
jo ted to ctu znovu,asi tam nejake rozpeti bylo,ja to pochopila jinak.ale stejne myslim,ze z utz nic nepozna.
V těhotenství jsem v půlce. A brýle už jsem sundala. Druhý to dítě nechce, tak s nim přece nemůžu chodit.. Takže jsem sama a říkám si, že nějak to zvládnout budu muset a miminko bude radost… První přítel by se chtěl vrátit, ale těžko říct, co bude… ![]()
Utz má taky svoje rozmezí. Mně běžně v 1 trimestru vychází mimco pár dní +-, i když den ovulace vím jistě.
@unuděná píše:
no ale ona s nimi spala den po sobe
Nebylo to den po sobě, ale během těch 5 možných dní
@Vyhaslá sopka píše:
Přece na rozloučenou
hlavně do toho nikomu nic není. Kolik lidí má sex v jeden den s legálním partnerem/partnerkou a s bokovkou. To mi přijde horší, než u mladé svobodné holky. Ta, kdyby měla za den 5 borců, tak je každému po tom … ![]()
@Akinee píše:
hlavně do toho nikomu nic není. Kolik lidí má sex v jeden den s legálním partnerem/partnerkou a s bokovkou. To mi přijde horší, než u mladé svobodné holky. Ta, kdyby měla za den 5 borců, tak je každému po tom …
Souhlasím ![]()
@Anonymní píše:
V těhotenství jsem v půlce. A brýle už jsem sundala. Druhý to dítě nechce, tak s nim přece nemůžu chodit.. Takže jsem sama a říkám si, že nějak to zvládnout budu muset a miminko bude radost… První přítel by se chtěl vrátit, ale těžko říct, co bude…
dej mu šanci, postupně. Můj bratranec si vzal opuštěnou maminku a její dcerku vozil už v kočárku, předpokládám, že ji i adoptoval. Otěhotněla s přítelem na studiích, každý byl z jiného města, dělilo je od sebe víc než 300 km. V den naplánované svatby dorazil místo ženicha telegram, že si ji nemůže vzít. Ženatý, dvě děti. Jen dodám, nebyla doba socálních sítí
Od té doby jsem potenciálním partnerům kontrolovala občanku
A stalo se mi něco podobného. Sbalil mě bouchač, prošel se mnou celou moji rodinu a jednoho dne jsem se náhodou dozvěděla, že se za 3 dny žení. Ještě ten den odpoledne jsme šli na plánovanou opékačku k mojí tetě. Chtěla jsem na sobě nedat nic znát, že mu půjdu popřát až na obřad. Jenže jeho klid a bohorovnost mě dostaly a nedala jsem to. Když jsem se ho ptala, kdy by mi hodlal sdělit, že je ženatý, jestli třeba až za půl roku, kdybych byla náhodou těhotná. Brečel krokodýlí slzy. Vlastně bych to mohla nakopírovat a hodit vedle do tématu Lež, jací jsou chlapi herci
Mohla jsem se stát svobodnou maminkou snadno a rychle. Život píše romány. Držím ti palce a přeji zdraví tobě i miminku ![]()
Příspěvek upraven 15.08.18 v 10:49
@Anonymní píše:
Nebylo to den po sobě, ale během těch 5 možných dní
To je celkem jedno, spermie vydrží poměrně dost. A pokud nevíš kdy jsi měla ovulaci,tak podle utz se velikosti/ stáří miminka určuje ne úplně na den přesně.
No, já vám děkuji za názory. ![]()
Mám z toho smíšené pocity
Děkuji za všechny aspoň trošku kladné a normální odpovědi. Z těch ve stylu, že jsem coura jsem trošku smutná, ale asi bych to tak vnimla též, kdybych to takhle jen slyšela nebo četla a není to ani úplně vhodné, že ten vztah začal tak brzo, takže se nemůžu asi divit. Nikdy nebudu nadšena z toho jaká je to situace, ale asi si ani nepřijdu jako nějaká běhna. Za miminko budu vždy ráda a snad to dopadne nějak přijatelně. Podobnou situaci už opravdu nikdy
![]()
A co udělat to takto: toho vhodnějšího označ za otce, když se bude cukat, tak žaloba. Když to nevyjde, tak nastoupí druhý.
@lachtanice86 píše:ále, takových sexů na rozloučenou/na zkoušku, jestli se něco zachrání/v opilosti či jen ze soucitu už bylo…
Nechápu jak můžeš spát s někým s kým se chceš rozejít?
Příspěvek upraven 15.08.18 v 09:40