Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jo no nejak takhle vznikaj kukacky. Horsi obdobi ve vztahu, milenec utesovatel… Vetsian zen by se s tim samozrejem nepriznalo a delalo mrtveho brouka.
Muzete se pak divit muzum, ze maji neduveru? Nikdo nema napsano an cele, ze podvadi. ![]()
@Manhattan píše:
@rozand Já a dr. jsme termín porodu vypočítaly podle poslední ms na 18.1. a na screeningu podle velikosti mi řekli 17.1. a malá se narodila 18.Zakladatelko: Pokud je bývalý přítel se o miminko starat a nerozešli jste se kvůli nějakým velkým problémům, dala bych tomu šanci a zkusila, jak to bude fungovat.
tak zakladatelka psala, že se rozešli, protože na ní byl zlý.
Takže tam bych se trochu obávala, jestli by mu případný dítě nevyhovovalo hlavně po stránce toho, jak ženskou udržet doma. Jinak mě moc nenapadá, proč by chlap vědomě a dobrovolně vzal za své dítě, který má ženská vlastně s milencem. Jen tak krajcvaj… ![]()
@Akinee píše:
dej mu šanci, postupně. Můj bratranec si vzal opuštěnou maminku a její dcerku vozil už v kočárku, předpokládám, že ji i adoptoval. Otěhotněla s přítelem na studiích, každý byl z jiného města, dělilo je od sebe víc než 300 km. V den naplánované svatby dorazil místo ženicha telegram, že si ji nemůže vzít. Ženatý, dvě děti. Jen dodám, nebyla doba socálních sítíOd té doby jsem potenciálním partnerům kontrolovala občanku
A stalo se mi něco podobného. Sbalil mě bouchač, prošel se mnou celou moji rodinu a jednoho dne jsem se náhodou dozvěděla, že se za 3 dny žení. Ještě ten den odpoledne jsme šli na plánovanou opékačku k mojí tetě. Chtěla jsem na sobě nedat nic znát, že mu půjdu popřát až na obřad. Jenže jeho klid a bohorovnost mě dostaly a nedala jsem to. Když jsem se ho ptala, kdy by mi hodlal sdělit, že je ženatý, jestli třeba až za půl roku, kdybych byla náhodou těhotná. Brečel krokodýlí slzy. Vlastně bych to mohla nakopírovat a hodit vedle do tématu Lež, jací jsou chlapi herci
Mohla jsem se stát svobodnou maminkou snadno a rychle. Život píše romány. Držím ti palce a přeji zdraví tobě i miminku
Příspěvek upraven 15.08.18 v 10:49
ato se tentvujbouchac nebal lozit po tve rodine? Ze si pak bude na chodniku pocitat zuby?
Akde si myslela jeho manzelka, ze je, kdyz s tebou chodil na opekacky? ![]()
A který to podle Tebe je? Ten, který by chtěl a pomohl Ti nebo ten druhý, co chce spíš svobodu? Jméno bych taky napsala po otci, ještě, když se Ti Tvoje nelíbí…Spíš záleží na tom,.který to je a jestli spolu budete žít jako rodina.
@PaníBovaryová píše:
ato se tentvujbouchac nebal lozit po tve rodine? Ze si pak bude na chodniku pocitat zuby?
Akde si myslela jeho manzelka, ze je, kdyz s tebou chodil na opekacky?
nebál, to mě udivuje dodnes
ještě ženatý nebyl, právě píšu, že na poslední opékačce jsme byli 3 dny před jeho svatbou, v den, kdy jsem se to dozvěděla ráno
A nejen, že byl v mojí rodině (rodiče, babičky, tety), ale i já jsem byla jednou u nich doma s mamkou a ségrou
I moje kolegyně byla v šoku, když jsem jí o jeho svatbě řekla, že prý myslela, že spolu chodíme
Pointa příběhu byla, že nevěstu na svatbě unesli do hotelu, kde jsem dělala recepční a měla jsem ten den službu. Byla asi tak v 6. měsíci. Svatebčané se mnou laškovali a já jsem si v duchu říkala, chudák holka, kdybyste věděli koho si bere ![]()
@Akinee ty kraaaso tak to je husty pribeh.
uz sem toho taky zazila..a tohle je presne z kategorie „to nevymyslis“ ..zivot proste nemuze byt nuda ![]()
@Akinee píše:
hlavně do toho nikomu nic není. Kolik lidí má sex v jeden den s legálním partnerem/partnerkou a s bokovkou. To mi přijde horší, než u mladé svobodné holky. Ta, kdyby měla za den 5 borců, tak je každému po tom …
To máš úplnou pravdu, kdyby nebyly ty kukačky. Pokud oba adepty seznámí se situací, je to něco jiného.
@Akinee píše:
nebál, to mě udivuje dodnesještě ženatý nebyl, právě píšu, že na poslední opékačce jsme byli 3 dny před jeho svatbou, v den, kdy jsem se to dozvěděla ráno
A nejen, že byl v mojí rodině (rodiče, babičky, tety), ale i já jsem byla jednou u nich doma s mamkou a ségrou
I moje kolegyně byla v šoku, když jsem jí o jeho svatbě řekla, že prý myslela, že spolu chodíme
Pointa příběhu byla, že nevěstu na svatbě unesli do hotelu, kde jsem dělala recepční a měla jsem ten den službu. Byla asi tak v 6. měsíci. Svatebčané se mnou laškovali a já jsem si v duchu říkala, chudák holka, kdybyste věděli koho si bere
Ta mamka se sestrou byly asi taky kalibr
ty sis musela mnout radosti ruce, jak dobre jsi z toho vyvazla, od takove rodiny
člověk čte o tom, jak ženy antikoncepcí získaly konečně kontrolu nad svým tělem…
..a pak si přečte toto.
@Anonymní píše:
Teda tady je to zase samá moralistka
Zakladatelko, bud´ v klidu, tohle se stáva podle mě celkem běžně, že má žena sex v rozmezí 5 dní s dvěma různými mužiAbych tě uklidnila tak přidám svůj připad - povedlo se mi se dvěma v jeden den, ještě k tomu to byli kámoši
A taky se nestydím, prostě jsem byla mládá.. Prosím o anonym, mám tu dost známých a toto doma vysvětlovat manželovi nemusím
Zpět k tobě… podle mě by ti mohli určit den oplodnění, ale nevím v jakém jsi týdnu. Každopádně jméno bych dala po sobě a na testy teda zašla po porodu.
WTF
běžné tak max ve vaší sociální bublině
@Pidlák Povidlový píše:
WTFběžné tak max ve vaší sociální bublině
To mas tezky, jsou zeny, ktery sex proste bavi a je logicky, ze ne jen s tebou. A pak jsou zeny, ktery na to uplne nejsou, neumi si to uzit a moc to nechtej a jsou spise vernejsi, ale co zas s nima. ![]()
Nedavno tojsem resili v Ordinaci
Rytiř vs Mazl…Nejdriv brali plodovku to se nepovedlo ale pak delali jeste jeden test jeste v tehu a bez tech odberu..ale co to bylo za test uz nevim…
@venulka1 taky jsem si říkala jestli se zakladatelka neinspirovala. Jen škoda že nejsou oba její partneři tak natěšení ![]()
Zakladatelka ma stesti, ze neceka dvojcata, pak by mohli byt klidne otcove oba dva jako napriklad zde: https://m.novinky.cz/articleDetails?…