Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Heduš Homolková píše: Více
Andromedo, mně nikdo nemusí nic vyvracet. Za tím, že jsi Andromeda si stojím.
Jsi tady pod x různými nicky z různých IP adres, kdy dokola píšeš o tom, že překládáš z angličtiny. Pod všemi těmi nicky tohle píšeš.
Toho času jsi mě bavila, dokud se nestalo s Ruslanem to, co se stalo.
Můj život dokonalý není, to jsem nikdy netvrdila, tak mi to pořád nepředhazuj.
Víc se tebou zaobírat nemíním, konečně nejsi vulgární. To jediné na tobě oceňuju. Jedeš to stejné dokola, ty stejné fráze a mě to nebaví.
Jsi nebezpečný člověk a od takových lidí dál i ve virtuálnu.
Pokud mi opět budeš vnucovat o mně ty svoje lži, pokud mi cokoli nepíšeš, nereaguju. ![]()
@Janli píše: Více
Ne. To udělali ostatní, kteří na mě reagují.
@Klopotkova píše: Více
Mozna se opakovaně zeptej admina jako loni, ze tu mam jediný nick, ale to tobě nemá cenu vysvětlovat, jakmile si něco vsugeruješ ve svém chorém mozku, tak tu nemá cenu nic vysvětlovat.
Jen by mě zajímal ten obrat po roce, ještě loni sis s Andromedou notovala, s jejíma nickama si vzájemně srdickovala, opakovaně se do mne a Stingy navážela a šup po roce jsem místo Stingy Andromeda, to jsem zvědavá kdo budu za půl roku, předpokládám že další z nicku, které nemůžeš vystát…to by mne zajímalo, co ti Andruš udělala, že jí najednou po roce nemůžeš přijít na jméno…
Když na mne nebudeš reagovat je to to nejlepší co pro mě můžeš udělat
@ludmilaadamkova píše: Více
na facebooku je věkovka jenom 40 +
@madona373 píše: Více
Tvoje věc, mě to nezajímá, vůbec nevím, proč mi o tomto píšeš. ![]()
Adminum se, z celého mého velkého srdce, omlouvám za sprosté slovíčko
Já se ptám, proč mi píšeš o svém zvracení.
@Klopotkova píše: Více
Končím s debatou s tebou. Ne nejsem, jak ostatní trpělivé uživatelky. Je mi líto, show ti už v téhle diskuzi skončila.
Vždyť jsi mi začala. psát ty.
A ještě jsi ukázala, co jsi zač, jen primitiv může psát o tom, že zvracel zcela neznámému člověku. Na otázku, proč mi to píšeš, jsi mi nebyla schopna odpovědět.
![]()
Příspěvek upraven 18.01.26 v 15:36