Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Asi tak, ostatně to i orál by se mohl považovat za homosexuální praktiku
análu zdar
![]()
@strapik píše:
Asi tak, ostatně to i orál by se mohl považovat za homosexuální praktikuanálu zdar
![]()
Ono za chvíli bude normální i bisexualita, že si manžel pozve kamaráda a budeme kouřit manžela a manžel jeho ![]()
@Yanya píše:
Ono za chvíli bude normální i bisexualita, že si manžel pozve kamaráda a budeme kouřit manžela a manžel jeho
tak to by bylo supeeeer
…už aby to bylo ![]()
@Yanya píše:
Ono za chvíli bude normální i bisexualita, že si manžel pozve kamaráda a budeme kouřit manžela a manžel jeho
mazec
Zdravím..nej poloha je z boku a nejlepe po koupeli jste uvolnena jde to samo i bez lubrikantu…pouzivame detský olejícek
Ahojky taky jsem mela analni sex ale s byvalym ted mam manzela jsem po revizi delohy a tak bych ho chtela prekvapit ale nevim jestli se neboji nebo mu to neprijde nechutne
ale to bych se ho zeptala jsem silene nadrzena jenze po revizi nemuzu mit sex tyden. a chtela jsem se zeptat jeslti muzeme tedy analni sex? dekuji
Používám kolík s vibracemi ale s partnerem nemáme problém to dělat bez přípravy. Ono stačí, když se z toho nedělá bububu…
Asi tak, není to start raketoplánu… je to jen sex… anální sex
a ono se to nezdá, ale vejde se ledacos ![]()
Nedávno jsem viděla na videu anální fisting, a to dokonce dvou dlaní ![]()
Jj, to už jsem taky někde viděl, nebo ruku až po loket… to už je ale jinej level ![]()
Tak to já tam viděla i 1,5l petku…
![]()
PS: asi bych se asi měla stát taky anonymní, ne?? ![]()
přesný…spousta chlapáků se za to stydí právě proto, že jim to připadá homosexuální. Blbost
…i pro tu partnerku tohle může být příjemný zpestření. Hlavně se toho nebát, nestydět se a nedělat předčasný závěry…dokuď si to nezkusí, netvrdit, že je to „divný“
…protože není a je to šíleně vzrušující
…takže pánským prdkám ZDAR