Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Hlavne ty veci spolu naprosto nesouvisej. Zapomene i zamestnanec. Proc to v te souvislosti vubec vytahovat??
@Kubula.K píše:
Hlavne ty veci spolu naprosto nesouvisej. Zapomene i zamestnanec. Proc to v te souvislosti vubec vytahovat??
Protože ten zaměstnanec nepřejde do protiútoku, ale uzná chybu. Tohle tím podle mě myslel.
@Kubula.K píše:
Co tohle? Ze nezaplatila najem, to nepotesi nikoho. Ale je spousta lidi,ktery nemaji potrebu opakovane shazovat partnerovo povolani. Co je zavadneho na tom nebyt zamestnanec, proboha?
Záleží, jak to běžně dělá. Že mu ta práce připadá „podřadná“, to je možný a pokud to jen tak zmíní, tak bych to neřešila, je to jeho názor. V této souvislosti to asi zmínil proto, že viděl reakci, kterou by si sám nikdy nedovolil, k čemuž ho vycepovalo pracovní prostředí.
@Kubula.K píše:
Coz je blbost. To nijak nesouvisi s formou, jakou pracujes.
Ale souvisí, zásadně. Když máš šéfa a jsi v nějaké struktuře, tak si musíš nechat dělat na hlavu mnohem víc, než když ve volném čase doučuješ němčinu.
@Reflex píše:
Ale souvisí, zásadně. Když máš šéfa a jsi v nějaké struktuře, tak si musíš nechat dělat na hlavu mnohem víc, než když ve volném čase doučuješ němčinu.
A kde je spojitost mezi zpozdenou platbou a tim, ze si partner teoreticky musi nechat delat na hlavu?
@Reflex píše:
To je ale řádná blbost ![]()
Za studií jsem doučovala angličtinu a nikdy jsem nezažila takovou buzeraci od „zadavatelů“ (rodičů dětí, co na jazyky prostě buňky nemají a mým úkolem bylo, aby nepropadli- například), byť jsem již léta klasickým zaměstnancem.
Je pravda, že můj obor je specifický a vše se u nás odvíjí od talentu, leč ve vedení taky občas sedí pěkní pitomci a nikdy by je nenapadlo se po mně jakkoliv vozit.
Zakladatelko, možná by bylo na čase zodpovědět všechny dotazy, z toho, co tady píšeš je hrozně těžké něco poradit. Za mne- kdyby se do mne a mého povolání partner pravidelně navážel, nenechala bych si to líbit.
@Kajuli píše:
To je ale řádná blbost![]()
Za studií jsem doučovala angličtinu a nikdy jsem nezažila takovou buzeraci od „zadavatelů“ (rodičů dětí, co na jazyky prostě buňky nemají a mým úkolem bylo, aby nepropadli- například), byť jsem již léta klasickým zaměstnancem.
Je pravda, že můj obor je specifický a vše se u nás odvíjí od talentu, leč ve vedení taky občas sedí pěkní pitomci a nikdy by je nenapadlo se po mně jakkoliv vozit.
Zakladatelko, možná by bylo na čase zodpovědět všechny dotazy, z toho, co tady píšeš je hrozně těžké něco poradit. Za mne- kdyby se do mne a mého povolání partner pravidelně navážel, nenechala bych si to líbit.
No jo, tak slovíčkař, kdo chce, tak to pochopí.
@Kubula.K píše:
A kde je spojitost mezi zpozdenou platbou a tim, ze si partner teoreticky musi nechat delat na hlavu?
O zpožděné platbě tady není vůbec řeč, ale o tom, že ona místo aby uznala chybu, přešla do protiútoku. Prostě mu ta reakce přijde ujetá a tenhle jeho pocit určitě formuje jeho práce popř. jeho povaha, která ho k té práci předurčuje.
O zpozdene platbe je rec od zacatku ![]()
Jestli chybu uznala nebo ne, to furt nevime. Vime jen to, ze se do jejiho zamestnani navazi opakovane.
@Kubula.K píše:myslíš
Pripadne si muze nejit nekoho, kdo si na ni nebude honit ego. Ja bych sla touhle cestou.
@Reflex píše:
Tak se holt bude muset naučit trochu něco překousnout. Leda si může nabalit absolventa sdružených uměnovědných studií a živit ho
myslíš umělohmotných studií ?
@Kubula.K píše:
O zpozdene platbe je rec od zacatkuJestli chybu uznala nebo ne, to furt nevime. Vime jen to, ze se do jejiho zamestnani navazi opakovane.
Ne, není, jen okrajově. O to v principu skoro nejde. Jde o ten její styl diskuze. Na to on reagoval, že by nedostala prémie.
Tady asi zase nikdo neumí číst. Jakepak zhazovani zaměstnání? Prostě ji řekl, že v životě nedostane prémie, protože je tvrdohlava! Načež dodal, že to ani na DPP stejně nejde. Pouhé konstatování faktů, současné situace. A tady hned že se povyšuje a honí si ego ![]()
Jde tu o tu tvrdohlavost, to je charakterovy rys, který klidně může zakladatelka mít. Vyznačuje se mimo jiné neuznanim své chyby.