Atraktivní matka, neatraktivní dcera

Napsat příspěvek
Velikost písma:
107638
30.12.16 13:09
@nostress píše:
Taky se chystám na oslavu v minisukni. Manžel tvrdí, že jsem v ní „k nakousnutí“,
tak snad to přežiju já, i okolí. :mrgreen:

ale ty budes jeste mlada :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
30.12.16 13:11
@Venetia píše:
ale ty budes jeste mlada :D

To si tady myslí více lidí.

Příspěvek upraven 24.03.19 v 20:32

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56326
30.12.16 13:12
@Jitulinka.1 píše:
Chápu že se ti nelíbí minisukně ale už reaguješ fakt agresivně že si myslim že máš asi nějaký komplex :mrgreen:

já nereaguju agresivně, já se bavím. Koukej na smajlíky :mrgreen:
Komplexy netrpím, na to už jsem dost stará :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
30.12.16 13:12

@Moise bývá to každý den okolo 4 h na Barandově. a je to o tom, že každý den jedna jde za 10 tis nakoupit, nějaký model a kdo má lepší.. ALe mají téma.. Ukazují i jejich šatník co mají doma..
Na Markíze nebo jiném slovenksém programuje to Nákupní maniačky.
Prostě 4 ženské, ukazují šatník, kdo má lepší a pak nakupují a pak se zhodnotí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
775
30.12.16 13:19

@Venetia Chovají se prostě jako pubertačky :mrgreen: a svoje sexualní zkušenosti s každým rozebírají a prostě se chovají afektovaně :lol:…Omlouvám se neumím to slovy popsat ale například mění i svuj přirozený ton hlasu na trapný pipinkovský :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56326
30.12.16 13:19
@Inaris píše:
No, ona v té minisukni přes ten přechod nepřecházela zrovna třicítka. Nevím, jsou prostě asi určité „modely“, které se těm chlapům líbí a zřejmě odpustí nějaké dlouhonohé a dlouhovlasé ženské v minisukni ten věk :D (však si ji neberou za manželku) :-), zatímco jsem ještě neslyšela chválu mladých 17tek s vyvaleným břichem v krátkém tričku.
Ale abychom mluvily o tom samém - já prosím nemám na mysli žádnou mini pod zadek, chápeš. :)

Nechápu, minisukně je sukně pod zadek.
Sukně do půli stehen už je něco jiného :D

Hele, zrovna padesátnic s tak dobrou postavou, aby si mohly vzít mini a nevypadaly směšně, moc neznám. A když už tu postavu mají, jakože mám takovou jednu kolegyni v práci - je jí 55, vypadá neuvěřitelně mladistvě a má lepší postavu než já o dvacet let mladší :lol: Omlouvám to tím, že ona měla o malinko víc času po porodech s tím něco udělat :lol: :lol: Ale to je spíš výjimka.. právě ty saka jim pomáhají zakrýt to, co je žádoucí.. furt si myslím, že lepší padesátnice v dobře padnoucím kostýmu - i ten může vypadat svěže a pěkně, když to není cajk od větví, že. Než nějaký pokus o to něco, na co už nemají věk a co na nich vypadá směšně :mrgreen:

A víš co, ty furt tady operuješ tím, po kom se který chlap otočí.
A co, tak se otočí. Podívá se a tím to končí. To je snad normální. Přece kvůli tomu hned neopouští tu svou, co má doma. :mrgreen: Mě třeba tohle je úplně fuk, když jdu s manželem v trekovém na výlet, potkáme kočku v šatech, tak ať se podívá :lol: Klapky na oči mu dávat nebudu :mrgreen:

17 v příšerném oblečení je další věc, ale tam mě to tak netrápí, prostě se hledaj, tak to hned nedopadne na první pokus, no :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
30.12.16 13:20
@Inaris píše:
Jo, ono když je postava dobrá a nohy pěkné, tak fakt není co řešit. Vypadá to opravdu dobře a fakt se to většině chlapů (řekla bych zdravým jedincům) :) líbí.
Já jsem právě zamlada chodila v dlouhých a buď úzkých nebo širokých sukních a jednu jsem si pak nechala zúžit a upravit nad kolena a vypadá moc hezky, je taková černofialová s ozdobnými koženými háčky na knoflíky a k ní mám světle růžové semišové kozajdy, nosím k tomu pletený černý rolák bez rukávů a - ještě tak dva roky v tom, myslím, vyjít můžu :-) :-).
Pak nahodím kalhotový kostým, ostříhám se na ježka a budu dělat obstarožní dámu ;-).

Každá žena si časem vytvoří svůj styl, který jí nejlépe sedí. Věk bych až tak nevypichovala. Znám hodně dvacítek, které by mohly závidět postavu, šarm, i vkus mnoha přespadesátkám. Méně je někdy více. Je jedno, kolik je ženě let, pokud jí schází soudnost a vkus, je to úsměvné v každém věku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56326
30.12.16 13:20
@Janasas píše:
@Moise bývá to každý den okolo 4 h na Barandově. a je to o tom, že každý den jedna jde za 10 tis nakoupit, nějaký model a kdo má lepší.. ALe mají téma.. Ukazují i jejich šatník co mají doma..
Na Markíze nebo jiném slovenksém programuje to Nákupní maniačky.
Prostě 4 ženské, ukazují šatník, kdo má lepší a pak nakupují a pak se zhodnotí

jooo, to jsem jednou zahlídla, to máš pravdu. Akorát jsem netušila, že se to tak jmenuje. Takové Prostřeno o hadrech, co :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150066
30.12.16 13:21
@Moise píše:
já nereaguju agresivně, já se bavím. Koukej na smajlíky :mrgreen:
Komplexy netrpím, na to už jsem dost stará :D

A proč by si padesátnice nemohla vzít dejmetomu slušivou úzkou mini z černé látky, když na to má postavu? Pozor nepíšu o sobě, já bych v tom vypadala samozřejmě blbě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56326
30.12.16 13:23
@Anna766 píše:
A proč by si padesátnice nemohla vzít dejmetomu slušivou úzkou mini z černé látky, když na to má postavu? Pozor nepíšu o sobě, já bych v tom vypadala samozřejmě blbě…

Ale může, já jí to neberu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150066
30.12.16 13:25
@Moise píše:
Ale může, já jí to neberu :mrgreen:

No nevypadá to tak :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
30.12.16 13:30

@Inaris když ty píšeš minisukně, ale tou je u některých i jen širší pásek…sukně v délce 2 prsty nad kolena je sukně a ne minisukně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56326
30.12.16 13:32
@Anna766 píše:
No nevypadá to tak :mrgreen: :mrgreen:

ale ne, mě je to vcelku jedno.
Jen se prostě divím, že to někdo nosí, protože kolem sebe už to nevidím.. jakože běžně na ulicích.. v práci je jasné, že ne.. tam máme v dress codu zákaz :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56326
30.12.16 13:33
@Malaga píše:
@Inaris když ty píšeš minisukně, ale tou je u některých i jen širší pásek…sukně v délce 2 prsty nad kolena je sukně a ne minisukně ;)

No, to je asi ten problém, proč si tady nerozumíme :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
30.12.16 13:37

Mně třeba přijde jako pěkná ženská po padesátce Monica Bellucci ;)…na to, že jí je přes půl století nevypadá zle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová