Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tohle já považuju za minisukně
Příspěvek upraven 04.02.17 v 11:28
@Inaris píše:
Jasně, představy lidí jsou různé, proto jsem už víckrát avizovala, že myslím spíš elegantní úzkou sukni nad kolena - ale ne až nad kolena, ale tak, co já vím, možná 10 cenťáků nad. No prostě záleží na nohách.Ale jednou mi partner dovezl dárek - minisukni. No…sotva pod zadek. Tak jsem ji věnovala jedné holce a on nerad uznal, že „diblíka“ teda fakt ze sebe dělat nehodlám.
tak ale nepiš minisukně, ale jen sukně…
Nosím vel. 36, nejsem žádnej buřt, ale minisukni nemám ani jednu…prostě se mi to na mně nelíbí a necítím se v tom. Kamarádka má velikost 46 a nosí sukně do půl stehen a je tak se sebou spokojená. Prostě každý to má jinak ![]()
@Inaris píše:
Ale já jsem psala už dřív, že nemyslím nic pod zadek.
já se z tebe picnu
![]()
@FreeLady12 Dííík, právě si popsala mě až na ty okousané nehty, to je hnus
Mastné vlasy mám, a to si je umývám každý den. Tepláky zbožňuju, dám přednost pohodlí, stejně tak tenisky. Batoh nosím čistě z praktických důvodů. Ona totiž i kombinace riflí, tenisek a batohu může vypadat dobře, to ale nesmí nakupovat u vietnamců.
Pro někoho jsou atraktivní ženy na podpatcích, druhému se líbí v teniskách, a takhle je to se vším.
@Inaris píše:
Ano, některým ženám lze skoro závidět, že. I Saskia Burešová je pořád hezká dáma. Teda nevím, jak mimo TV obrazovku, ale i tak. O Sophii Loren ani nemluvím.
Hana Maciuchová je pro mě vzorem zralé krásy a elegance. A to naprosto bez minisukně. Nádherná ženská.
@Malaga píše:
Mně třeba přijde jako pěkná ženská po padesátce Monica Bellucci…na to, že jí je přes půl století nevypadá zle…
@Moise píše:
já se z tebe picnu![]()
Ale vždyt to tu psala několikrát
![]()
@Anna766 píše:
Hana Maciuchová je pro mě vzorem zralé krásy a elegance. A to naprosto bez minisukně. Nádherná ženská.
dáma ![]()
@Inaris píše:
A náhodou - že to není zas tak špatný věk?
Já se teda cítím svobodněji než ve třiceti, to jsem byla svázaná jakýmisi komplexy atd…Jo, jak tady někdo psal, tak moji rodiče mi taky často říkali, že si mám ostříhat vlasy atd. Ale oni to brali spíš z té praktické stránky. Můj 74letý táta mi občas kecá do vlasů doteď.
Pro mě začal opravdový život až tak v pětačtyřiceti.
Příspěvek upraven 24.03.19 v 20:31
@nostress píše:
To si tady myslí více lidí, ale jsem taky padesátnice.
Tak to je super bomba
ja zvažuji k té sukni ještě něco, ale nevím,jestli.se odvazim ![]()
@Inaris píše:
Jéje, no vidíš - Ty jsi vyloženě atraktivní kočka!
JO
tomu se říká atraktivní?
vidim že tomu vůbec nerozumím
mě to přijde hrozně prvoplánové ![]()
@Bábrdl píše:
Nojo, ale jak si vysvětlíš, že tohle si o sobě myslí 90% lidí. A všichni (včetně mě) mají k dispozici historky, jak jim ten či onen hádal mnohem míň?
Asi se to všem občas, stane? Mně taky a potěší to
Tak pokud je pro někoho jediným kritériem atraktivity skutečnost, že se za ní „všichni chlapi otáčejí“, tak to lze celkem snadno zařídit. Navrhuji nebrat si sukni žádnou a jít rovnou v kalhotkách, popřípadě bez nich. 100% úspěch je zaručen. Otáčet se budou chlapi i ženské.
Otázka je k čemu je to dobré ![]()
@Inaris píše:
Možná, ale kočkózní to je.
Ale jo hezká ženská to je, to beze sporu, jen mi nepřipadá atraktivní, ale to je čistě můj problém.