Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Venetia píše:Souhlasím a setkávám se spíš s tím že muži mají rády ženy co jsou nalíčené prý jim to přijde víc sexy
to jsou takove kecy… to liceni pokud neni prehnane te zase tak moc nezmeni, aby se te nekdo lekl. Ja se licim dost a opravdu se mi nestalo.
Já nedávno sledovala nějak video, co je dávnou out, a tam právě říkali, že největší chybu dělají ženy, že moc kombinují, a že specialita češek je moc třpytek, lesku a že neni dávno v modě mini a kozačky, že je lepší jakoby kotníková obuv- i zimní, ale kozačky, vždycky působí lacině
@Janasas píše:
Já nedávno sledovala nějak video, co je dávnou out, a tam právě říkali, že největší chybu dělají ženy, že moc kombinují, a že specialita češek je moc třpytek, lesku a že neni dávno v modě mini a kozačky, že je lepší jakoby kotníková obuv- i zimní, ale kozačky, vždycky působí lacině
Zrovna v pulce ledna si chci koupit kozačky na vysokém podpatku a nosit k tomu minisukni
mě se to prostě líbí
…Co mě zase příjde antisexy jsou turecké kalhoty
@Jitulinka.1 mě se to taky líbí, ale napíšu upřímně a neber to osobně, že taky když tak někoho vidím, neřeknu, že je ku.. ale prostě styl oblékaní mi to připomene.. ale pěkný delší kabát je pěkné
S tureckými kalhotami souhlasím..
@Venetia já se líčit ani neumim takže to by dopadlo katastrofálně
, ale nelíčila jsem se nikdy a už to měnit nebudu
U někoho vim že jak se nenalíčí vypadá hrozně, tak nějak nemocně
tak divně pobledle
, kamarádku dkyž sjme viděla nenalíčenou tak jsme se jí zeptala jestli jí neni špatně že je pobledlá a prý ne jen neni nalíčená ![]()
Mě se zase nelíbí začínající moda - pouzdrová sukně.. Jak třeba nad kolena, tak ano, ale když to někdo má do půl lýtek, tak mi to přijde strašné.. Asi je to teď v modě, ale vidím, ještě v tom zasunoutou košili a pas až pomalu k prsům
![]()
Tak toto se mi nelíbi a snad to brzy modní nebude
@Jitulinka.1 píše:
Zrovna v pulce ledna si chci koupit kozačky na vysokém podpatku a nosit k tomu minisuknimě se to prostě líbí
A to je naprosto v pořádku. Ono totiž ty minisukně přitáhnou pozornost určitého typu chlapů. Ty rafinované kostýmky zase zaujmou jinou sortu mužů. Další zaujmou sportovkyně s batohem. A Vesmír je jako vždy v rovnováze ![]()
@Venetia píše:
mne prijde v zime normalni nosit kozacky nebo podobne boty
Jasne, kozacky jsou prima. K nekterym vecem se hodi jako pivo k vepru knedlu ![]()
@Jitulinka.1 píše:
@Venetia Chovají se prostě jako pubertačkya svoje sexualní zkušenosti s každým rozebírají a prostě se chovají afektovaně
…Omlouvám se neumím to slovy popsat ale například mění i svuj přirozený ton hlasu na trapný pipinkovský
tak to ja jsem asi taky takova zastydla pubertacka…sex resim porad ![]()
Holky…když jsme u těch kozaček…
Jsem prcek…ráda bych kozačky a sukni…ne mini, tak nad kolena těsně…
ale jaký kozačky??? mě se ty kotníkový líbí, ale ne na mě
to jsem zkoušela…
třeba takový???a klínku??? nosí se to ještě?? ![]()
@Mango_Lassi píše:
A to je naprosto v pořádku. Ono totiž ty minisukně přitáhnou pozornost určitého typu chlapů. Ty rafinované kostýmky zase zaujmou jinou sortu mužů. Další zaujmou sportovkyně s batohem. A Vesmír je jako vždy v rovnováze
LOL, ano. Kdysi jako studentka jsem mela spolubydlici, taky studentka vysoke skoly, takze inteligentni holka… ale panecku, ta kdyz se chystala vecer do klubu, tak to byla podivana. Zacala tim, ze nahodila zednickou lzici kybl makeupu, hodne vyrazneho!
Pak natahla minisukni, k tomu sitove puncochace s extra velkymi oky, leskle, cerne latexove kozacky ktere sahaly az nad kolena a kozenou oranzovou bundicku k tomu. Kdyz odchazela z domu, tak to vypadalo, ze jde spis do „prace“.
Jsem se o tom bavila s jednim kamaradem a rikala jsem mu: chapes to, jaky typ chlapa o ni muze mit zaujem? Co bys rekl na to ty, kdybys ji potkal v klubu? Kamarad na do suse odvetil, ze by se zeptal na hodinovou sazbu. ![]()
@Jitulinka.1 píše:
Zrovna v pulce ledna si chci koupit kozačky na vysokém podpatku a nosit k tomu minisuknimě se to prostě líbí
a to mě ale vůbec nepřekvapuje, podle fotek ti to jde přesně k tomu stylu cos ukázala na fotkách
Mě se kozačky líbí, i k sukni, ale spíš k sukni ke kolenům.. ale to je jenom o vkusu
@Janasas píše:
V podstatě souhlasím, jen bych to nepaušalizovala… kozaček je miliony druhů, záleží na kombinaci, na tom kdo to nosí a jak..
Holky a schválně jak chodíte na ples
Plné boty, prázdné boty, silonky, bez silonek krátké dlouhé