Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Moise tak tam spíš bylo ukázané sukně pod zadek a kozačky pod kolena- nad kolena
@Janasas na ples jezdíme taxíkem takže plné lodičky a punčochy a k tomu dlouhé večerní
@Moise píše:asi ne … pises, ze k mini se kozacky nehodi ..tak se ptam , co se k ni v zime nosi![]()
![]()
![]()
My si tady dneska fakt nerozumíme![]()
@Jitulinka.1 píše:no a nekteri to zase moc nemusi … stejne jako u toho obleceni
Souhlasím a setkávám se spíš s tím že muži mají rády ženy co jsou nalíčené prý jim to přijde víc sexyale samozřejmě jsou i muži kterým je jedno zda je žena namalovaná či ne
@Markéta80 píše:
@Venetia já se líčit ani neumim takže to by dopadlo katastrofálně![]()
, ale nelíčila jsem se nikdy a už to měnit nebudu
U někoho vim že jak se nenalíčí vypadá hrozně, tak nějak nemocně
tak divně pobledle
, kamarádku dkyž sjme viděla nenalíčenou tak jsme se jí zeptala jestli jí neni špatně že je pobledlá a prý ne jen neni nalíčená
no to ja tak vypadam taky…ted jsem tak musela chvili chodit, kvuli zakroku na vickach a brr ![]()
@Malaga píše:
@Janasas na ples jezdíme taxíkem takže plné lodičky a punčochy a k tomu dlouhé večerní
taky tak.. + kabát ne buřtokabát a ani bunda ale vlněný společenský kabát
@Janasas píše:
Holky a schválně jak chodíte na plesPlné boty, prázdné boty, silonky, bez silonek krátké dlouhé
nijak
![]()
@Malaga píše: úplně se do mě pustila zima…
je to stejně nelogické jako nosit kraťasy a pod ně silonky v zimě..
@Venetia no dost dobře si nedovedu představit, co by se k ní hodilo, aby to vypadalo hezky ![]()
@jdukolem píše:
Silonky jsou moc silonový a já jsem zmrzlík, takže to prostě v zimě nosit nemůžu ![]()
@jdukolem píše:
ale ne, já taky nosím v zimě sukně, mám pod to teplé punčocháče, a když si vezmu sukni určenou do zimy, tak teplíčko je. Větší než v džínách ![]()
Tak kraťasy v zimě a se silonkami, to je úlet ![]()
@warita píše:
LOL, ano. Kdysi jako studentka jsem mela spolubydlici, taky studentka vysoke skoly, takze inteligentni holka… ale panecku, ta kdyz se chystala vecer do klubu, tak to byla podivana. Zacala tim, ze nahodila zednickou lzici kybl makeupu, hodne vyrazneho!Pak natahla minisukni, k tomu sitove puncochace s extra velkymi oky, leskle, cerne latexove kozacky ktere sahaly az nad kolena a kozenou oranzovou bundicku k tomu. Kdyz odchazela z domu, tak to vypadalo, ze jde spis do „prace“.
Jsem se o tom bavila s jednim kamaradem a rikala jsem mu: chapes to, jaky typ chlapa o ni muze mit zaujem? Co bys rekl na to ty, kdybys ji potkal v klubu? Kamarad na do suse odvetil, ze by se zeptal na hodinovou sazbu.
klasicke povrchni hodnoceni podle obleceni
@Malaga píše:
Silonky jsou moc silonový a já jsem zmrzlík, takže to prostě v zimě nosit nemůžu
no a kyselo moc kyselý..
já bych řekla, že cit pro módu je i o tom umět odhadnout přiměřenost a situaci..pak je to i atraktivní - at se tedy držíme tématu
@jdukolem píše:
@Venetia otázka? proč nosit v zimě mini?
kdyz nekam jdes…tancovat, na veceri, na oslavu, co ja vim.
Ja sukni nosim vic v zime, v lete nerada ukazuju hole nohy, tak dobre uz na tom nejsem
@Moise píše:
ale ne, já taky nosím v zimě sukně, mám pod to teplé punčocháče, a když si vezmu sukni určenou do zimy, tak teplíčko je. Větší než v džínách
Tak kraťasy v zimě a se silonkami, to je úlet
opravdovou sukni a nebo tu bederní roušku kterou ledaskdo za sukni vydává? ![]()