Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Jitulinka.1 to říkáš ale ty
Nikdo tě nepřemlouvá, abys svůj styl změnila ![]()
@Jitulinka.1 píše:
Tady za chvilku koukám nebude v kurzu nic![]()
![]()
Já osobně svuj styl měnit nebudu
Já jsem se sebou i se svým vzhledem celkem spokojená
Takže nemám ani potřebu urážet druhé lidi
at si každý nosí co chce a v čem se cítí dobře
…Holt já ráda vypadam jako ku. vička
V kurzu tady u nekterych neni tvuj styl, ne, ze nic.vsak nos, co chces. Jen kdyz se za tebou ohlidne chlap, nebude to vzdycky z obdivu.
@Janasas píše:
Já nevím, proč se třeba někdo obhajuje, každý si může nosit co chce a kdo si neni jistý, tak se může mrknout na nějaké stránky, kde se říká, co je nevkusné a může se s tím řídit.. a nemusí..
ALe většinou o nevkusu se mluví o krátké - pod zadek sukni a kozačkám nad kolena- vysoké, ne o každých kozačkách, a o leginách, což nosím i já pod dlouhý svetr ale pouze černé,, ale vím o otm, že teda moc v kurzu nejsounebo spíš je to pohodlná moda
Leginy a dlouhý svetr nebo šaty úplně miluju
@Moise píše:
aha, tož to mnohé vysvětluje![]()
Asi půjdu něco dělat, připadám si jak mimoň![]()
V krámě bych se zbláznila…To bych fakt měla jeden pytel pro všechny prilezitosti
@Jitulinka.1 píše:
Já nechtěla hodnocení sebe ale těch legínNemohu za to že některé dámy to nepřekously
Co bYsme mely prekusovat?
Ze nemas vkus? ![]()
@Jitulinka.1 píše:
Tady za chvilku koukám nebude v kurzu nic![]()
![]()
Já osobně svuj styl měnit nebudu
Já jsem se sebou i se svým vzhledem celkem spokojená
Takže nemám ani potřebu urážet druhé lidi
at si každý nosí co chce a v čem se cítí dobře
…Holt já ráda vypadam jako ku. vička
Já nosím převážně kalhoty, a raději u toho zustanu
@Jitulinka.1 píše:
Já nechtěla hodnocení sebe ale těch legínNemohu za to že některé dámy to nepřekously
ano, nepřekously to a závidí ti ![]()
Víš co, ono to není o těch legínách. Ale o způsobu, jak to nosíš, co si k nim vezmeš. Na legínách jako takových totiž vůbec nic není ![]()
@Venetia píše:
Vzdyt je to traparna takhle soudit lidi.
Je ale deje se dennodenne, takovy je svet a je s tim treba pocitat. Lidi jsou povrchni a pro prvni dojem nechodi daleko a malokdy si daji tu praci nekoho opravdu poznat, o kom maji uz utvoreny obrazek.
@Moise píše:
ano, nepřekously to a závidí tiVíš co, ono to není o těch legínách. Ale o způsobu, jak to nosíš, co si k nim vezmeš. Na legínách jako takových totiž vůbec nic není
K tem leginam me napada tak maximalne jednoduche cerne triko. Ale urcite ne vrsek s jinym zvirecim vzorem.
@Baba píše:
V kurzu tady u nekterych neni tvuj styl, ne, ze nic.vsak nos, co chces. Jen kdyz se za tebou ohlidne chlap, nebude to vzdycky z obdivu.
Tak pokud na to oblečení nikoho nelovis, tak je to úplně fuk
@Venetia píše:
Tak pokud na to oblečení nikoho nelovis, tak je to úplně fuk
Umim si predstavit, co bych na tohle ulovila
@Baba píše:
K tem leginam me napada tak maximalne jednoduche cerne triko. Ale urcite ne vrsek s jinym zvirecim vzorem.
no přesně
@Baba píše:
Umim si predstavit, co bych na tohle ulovila
ale co
![]()