Atraktivní matka, neatraktivní dcera

Napsat příspěvek
Velikost písma:
56326
30.12.16 19:44

@Jitulinka.1 to říkáš ale ty :nevim: Nikdo tě nepřemlouvá, abys svůj styl změnila 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
30.12.16 19:45
@Jitulinka.1 píše:
Tady za chvilku koukám nebude v kurzu nic :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Já osobně svuj styl měnit nebudu ;) Já jsem se sebou i se svým vzhledem celkem spokojená ;) Takže nemám ani potřebu urážet druhé lidi 8) at si každý nosí co chce a v čem se cítí dobře :andel:…Holt já ráda vypadam jako ku. vička :srdce:

V kurzu tady u nekterych neni tvuj styl, ne, ze nic.vsak nos, co chces. Jen kdyz se za tebou ohlidne chlap, nebude to vzdycky z obdivu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107638
30.12.16 19:45
@Janasas píše:
Já nevím, proč se třeba někdo obhajuje, každý si může nosit co chce a kdo si neni jistý, tak se může mrknout na nějaké stránky, kde se říká, co je nevkusné a může se s tím řídit.. a nemusí..
ALe většinou o nevkusu se mluví o krátké - pod zadek sukni a kozačkám nad kolena- vysoké, ne o každých kozačkách, a o leginách, což nosím i já pod dlouhý svetr ale pouze černé,, ale vím o otm, že teda moc v kurzu nejsou :mrgreen: nebo spíš je to pohodlná moda

Leginy a dlouhý svetr nebo šaty úplně miluju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107638
30.12.16 19:46
@Moise píše:
aha, tož to mnohé vysvětluje :mrgreen: :mrgreen:
Asi půjdu něco dělat, připadám si jak mimoň :mrgreen: :mrgreen:

V krámě bych se zbláznila…To bych fakt měla jeden pytel pro všechny prilezitosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
30.12.16 19:46
@Jitulinka.1 píše:
Já nechtěla hodnocení sebe ale těch legín :mrgreen: Nemohu za to že některé dámy to nepřekously :mavam:

8o Co bYsme mely prekusovat? 8o Ze nemas vkus? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
30.12.16 19:47

Cekam obvineni ze zavisti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107638
30.12.16 19:48
@Jitulinka.1 píše:
Tady za chvilku koukám nebude v kurzu nic :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Já osobně svuj styl měnit nebudu ;) Já jsem se sebou i se svým vzhledem celkem spokojená ;) Takže nemám ani potřebu urážet druhé lidi 8) at si každý nosí co chce a v čem se cítí dobře :andel:…Holt já ráda vypadam jako ku. vička :srdce:

Já nosím převážně kalhoty, a raději u toho zustanu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56326
30.12.16 19:48
@Jitulinka.1 píše:
Já nechtěla hodnocení sebe ale těch legín :mrgreen: Nemohu za to že některé dámy to nepřekously :mavam:

ano, nepřekously to a závidí ti :mrgreen:

Víš co, ono to není o těch legínách. Ale o způsobu, jak to nosíš, co si k nim vezmeš. Na legínách jako takových totiž vůbec nic není :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
30.12.16 19:49
@Venetia píše:
Vzdyt je to traparna takhle soudit lidi.

Je ale deje se dennodenne, takovy je svet a je s tim treba pocitat. Lidi jsou povrchni a pro prvni dojem nechodi daleko a malokdy si daji tu praci nekoho opravdu poznat, o kom maji uz utvoreny obrazek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56326
30.12.16 19:49
@Baba píše:
Cekam obvineni ze zavisti :mrgreen:

to už tady bylo :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
30.12.16 19:50
@Moise píše:
ano, nepřekously to a závidí ti :mrgreen:Víš co, ono to není o těch legínách. Ale o způsobu, jak to nosíš, co si k nim vezmeš. Na legínách jako takových totiž vůbec nic není :nevim:

K tem leginam me napada tak maximalne jednoduche cerne triko. Ale urcite ne vrsek s jinym zvirecim vzorem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107638
30.12.16 19:50
@Baba píše:
V kurzu tady u nekterych neni tvuj styl, ne, ze nic.vsak nos, co chces. Jen kdyz se za tebou ohlidne chlap, nebude to vzdycky z obdivu.

Tak pokud na to oblečení nikoho nelovis, tak je to úplně fuk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
30.12.16 19:51
@Venetia píše:
Tak pokud na to oblečení nikoho nelovis, tak je to úplně fuk

Umim si predstavit, co bych na tohle ulovila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56326
30.12.16 19:51
@Baba píše:
K tem leginam me napada tak maximalne jednoduche cerne triko. Ale urcite ne vrsek s jinym zvirecim vzorem.

no přesně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56326
30.12.16 19:52
@Baba píše:
Umim si predstavit, co bych na tohle ulovila

ale co :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit