Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Venetia píše:
klasicke povrchni hodnoceni podle obleceni
Hele upřímně nevíme jak ten kamarád vypadal
takže mohl jen zautočit protože by na tak sexy holku třeba neměl tak je lepší jí nadávat do ku.ev
už jen to že ten kdo studuje vysokou školu musí být inteligentní mi přijde trošku mimo
Zmám hodně lidí co mají vysokou školu a sedí bud v kriminále za podvody nebo jsou k životu nepoužitelný
a taky plno vysokoškolaček maká v bordelech tím si přidělávají na studium prý ![]()
@Moise píše:
@Jitulinka.1 plno?![]()
Bohužel
ale neříkám že všichni jen že VŠ vám nezajistí vždy i inteligenci ![]()
@Venetia píše:
klasicke povrchni hodnoceni podle obleceni
Jiste, ale ja ji nesoudim, ja jen popisuju jak takove obleceni pusobi? Takto bude pusobit na leckoho, kdo ji nezna fakt dobre. Ja ji znala a z toho, co jsem videla, tak to byla chytra holka a kurvit se myslim nekurvila, nicmene oblekala se takto. A to si clovek musi uvedomit, jaky typ lidi pak bude pritahovat.
@jdukolem píše:
já těm pruhům látek kolem boků odmítám říkat sukně
tak mini na mě neuvidíš, to bych musela asi šéfovou křísit
![]()
@Moise píše:
tak mini na mě neuvidíš, to bych musela asi šéfovou křísit![]()
tak vidíš - ono totiž když dva dělají totéž není to totéž ![]()
@Venetia no právě že často je to pro okolí fakt nezvyk když tu osobu vidí jen namalovanou a najednou vypadá jinak
manžel byl kdysi u kamaráda přes noc a ráno jeho partnerku potkal ráno v kuchyni a že se až lekl co tam dělá cizí osoba
, já jen na začátku těhotenství vypadala jinak, manžel vždy poznal těhotenství, vždy řekl že jsme nějaká zelená že jsem určitě těhotná
![]()
@Baba píše:
Ne. Ale jsou to chlapi s vkusem. A pretvarovat se fakt nemaj zapotrebi
Je tak tezky se smirit s tim, ze prsatice v mini je pro nektere chlapy spis smesna?
Moji kolegové o takových říkají „na to lítání je dobrá“ mě samotné se zdá kombinaci mini sukně a jehlových bot těžce nevkusná a moc mě těší, že stejně to cítí většina mužů v mém okolí. Jinak ovšem myslím, že by o sebe ženy měly dbát daleko víc, než jak vídám.
@Jitulinka.1 píše:
Hele upřímně nevíme jak ten kamarád vypadaltakže mohl jen zautočit protože by na tak sexy holku třeba neměl tak je lepší jí nadávat do ku.ev
už jen to že ten kdo studuje vysokou školu musí být inteligentní mi přijde trošku mimo
Zmám hodně lidí co mají vysokou školu a sedí bud v kriminále za podvody nebo jsou k životu nepoužitelný
a taky plno vysokoškolaček maká v bordelech tím si přidělávají na studium prý
No, kdyz se obleka jako ku*rva, tak se pak nesm i divit.
Nevim, jake vysoke skoly znas ty, ale na te moji se mene inteligentni tvorove placali vecne v prvnim rocniku a donekonecna opakovali zkousky, dokud je to nerestalo bavit nebo nevyleteli. Takze ona zcela urcite hloupa nebyla, ani tak nepusobila, jenom mela velice zajimavy vkus. No kazdemu podle jeho gusta, ja ji to nerozmlouvala. ![]()
@warita píše:
Jiste, ale ja ji nesoudim, ja jen popisuju jak takove obleceni pusobi? Takto bude pusobit na leckoho, kdo ji nezna fakt dobre. Ja ji znala a z toho, co jsem videla, tak to byla chytra holka a kurvit se myslim nekurvila, nicmene oblekala se takto. A to si clovek musi uvedomit, jaky typ lidi pak bude pritahovat.
tak jo, kdyz budu intelektuala, tak nasadim nejaky vhodny oblecek a hned to zmeni pohled na mou osobu? Ze jsem vcera dovadela v bederni rousce a nadkolenkach nikdo netusi
Vzdyt je to traparna takhle soudit lidi.
@warita píše:
No, kdyz se obleka jako ku*rva, tak se pak nesm i divit.
Me se libi, jak se hned navrhuje, ze ji nadaval, protoze si na ni netroufnul ![]()
@kopretina 12 píše:
Moji kolegové o takových říkají „na to lítání je dobrá“ mě samotné se zdá kombinaci mini sukně a jehlových bot těžce nevkusná a moc mě těší, že stejně to cítí většina mužů v mém okolí. Jinak ovšem myslím, že by o sebe ženy měly dbát daleko víc, než jak vídám.
mne by zajimalo co se takovym muzum vubec libi na zene za obleceni.
Já se asi pohybuji mezi špatnými muži
ale co takhle mám známé, kamarady, bejvalé přítele a milence tak se jim vždy líbí ženy ve stylu „potvory“(minisukně, boty na podpatky a výrazně nalíčené)
Já preferuji spíš nahé líčení a vždy mě nutili abych se líčila výrazněji hlavně rty
(krom jednoho teda s kterým jsem se nedavno setkala)