Atraktivní matka, neatraktivní dcera

Napsat příspěvek
Velikost písma:
775
30.12.16 17:35
@Venetia píše:
klasicke povrchni hodnoceni podle obleceni

Hele upřímně nevíme jak ten kamarád vypadal :D takže mohl jen zautočit protože by na tak sexy holku třeba neměl tak je lepší jí nadávat do ku.ev :mrgreen: už jen to že ten kdo studuje vysokou školu musí být inteligentní mi přijde trošku mimo :nevim: Zmám hodně lidí co mají vysokou školu a sedí bud v kriminále za podvody nebo jsou k životu nepoužitelný :roll: a taky plno vysokoškolaček maká v bordelech tím si přidělávají na studium prý :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56326
30.12.16 17:36

@jdukolem jakou bederní roušku? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56326
30.12.16 17:37

@Jitulinka.1 plno? :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
775
30.12.16 17:40
@Moise píše:
@Jitulinka.1 plno? :lol: :lol:

Bohužel :roll: ale neříkám že všichni jen že VŠ vám nezajistí vždy i inteligenci :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
30.12.16 17:44
@Moise píše:
@jdukolem jakou bederní roušku? 8o

já těm pruhům látek kolem boků odmítám říkat sukně :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
30.12.16 17:45
@Venetia píše:
klasicke povrchni hodnoceni podle obleceni

Jiste, ale ja ji nesoudim, ja jen popisuju jak takove obleceni pusobi? Takto bude pusobit na leckoho, kdo ji nezna fakt dobre. Ja ji znala a z toho, co jsem videla, tak to byla chytra holka a kurvit se myslim nekurvila, nicmene oblekala se takto. A to si clovek musi uvedomit, jaky typ lidi pak bude pritahovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56326
30.12.16 17:50
@jdukolem píše:
já těm pruhům látek kolem boků odmítám říkat sukně :P

tak mini na mě neuvidíš, to bych musela asi šéfovou křísit :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
30.12.16 17:51
@Moise píše:
tak mini na mě neuvidíš, to bych musela asi šéfovou křísit :mrgreen: :mrgreen:

tak vidíš - ono totiž když dva dělají totéž není to totéž ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59426
30.12.16 18:01

@Venetia no právě že často je to pro okolí fakt nezvyk když tu osobu vidí jen namalovanou a najednou vypadá jinak :mrgreen: manžel byl kdysi u kamaráda přes noc a ráno jeho partnerku potkal ráno v kuchyni a že se až lekl co tam dělá cizí osoba :mrgreen: :mrgreen:, já jen na začátku těhotenství vypadala jinak, manžel vždy poznal těhotenství, vždy řekl že jsme nějaká zelená že jsem určitě těhotná :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
290
30.12.16 18:03
@Baba píše:
Ne. Ale jsou to chlapi s vkusem. A pretvarovat se fakt nemaj zapotrebi :roll:
Je tak tezky se smirit s tim, ze prsatice v mini je pro nektere chlapy spis smesna?

Moji kolegové o takových říkají „na to lítání je dobrá“ mě samotné se zdá kombinaci mini sukně a jehlových bot těžce nevkusná a moc mě těší, že stejně to cítí většina mužů v mém okolí. Jinak ovšem myslím, že by o sebe ženy měly dbát daleko víc, než jak vídám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
30.12.16 18:04
@Jitulinka.1 píše:
Hele upřímně nevíme jak ten kamarád vypadal :D takže mohl jen zautočit protože by na tak sexy holku třeba neměl tak je lepší jí nadávat do ku.ev :mrgreen: už jen to že ten kdo studuje vysokou školu musí být inteligentní mi přijde trošku mimo :nevim: Zmám hodně lidí co mají vysokou školu a sedí bud v kriminále za podvody nebo jsou k životu nepoužitelný :roll: a taky plno vysokoškolaček maká v bordelech tím si přidělávají na studium prý :andel:

No, kdyz se obleka jako ku*rva, tak se pak nesm i divit.

Nevim, jake vysoke skoly znas ty, ale na te moji se mene inteligentni tvorove placali vecne v prvnim rocniku a donekonecna opakovali zkousky, dokud je to nerestalo bavit nebo nevyleteli. Takze ona zcela urcite hloupa nebyla, ani tak nepusobila, jenom mela velice zajimavy vkus. No kazdemu podle jeho gusta, ja ji to nerozmlouvala. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107638
30.12.16 18:08
@warita píše:
Jiste, ale ja ji nesoudim, ja jen popisuju jak takove obleceni pusobi? Takto bude pusobit na leckoho, kdo ji nezna fakt dobre. Ja ji znala a z toho, co jsem videla, tak to byla chytra holka a kurvit se myslim nekurvila, nicmene oblekala se takto. A to si clovek musi uvedomit, jaky typ lidi pak bude pritahovat.

tak jo, kdyz budu intelektuala, tak nasadim nejaky vhodny oblecek a hned to zmeni pohled na mou osobu? Ze jsem vcera dovadela v bederni rousce a nadkolenkach nikdo netusi :D Vzdyt je to traparna takhle soudit lidi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
30.12.16 18:10
@warita píše:
No, kdyz se obleka jako ku*rva, tak se pak nesm i divit.

Me se libi, jak se hned navrhuje, ze ji nadaval, protoze si na ni netroufnul :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107638
30.12.16 18:12
@kopretina 12 píše:
Moji kolegové o takových říkají „na to lítání je dobrá“ mě samotné se zdá kombinaci mini sukně a jehlových bot těžce nevkusná a moc mě těší, že stejně to cítí většina mužů v mém okolí. Jinak ovšem myslím, že by o sebe ženy měly dbát daleko víc, než jak vídám.

mne by zajimalo co se takovym muzum vubec libi na zene za obleceni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
775
30.12.16 18:12

Já se asi pohybuji mezi špatnými muži :mrgreen: ale co takhle mám známé, kamarady, bejvalé přítele a milence tak se jim vždy líbí ženy ve stylu „potvory“(minisukně, boty na podpatky a výrazně nalíčené) :lol: Já preferuji spíš nahé líčení a vždy mě nutili abych se líčila výrazněji hlavně rty :mrgreen: (krom jednoho teda s kterým jsem se nedavno setkala)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová