Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Jitulinka.1 píše:
Co legíny? Třeba se zvířecím vzorem jsou taky pro laciné ku.vy?![]()
![]()
je to kus oděvu který působí lacině už svou podstatou - bohužel a je zcela jedno jaká žena v nich vězí
@Jitulinka.1 píše:
Před Vánocemi jsem si koupila tenhle svetřík „bez ramen“myslím že je atraktivní dost a hodí se k legínum tak i k jeansum
http://www.beler.cz/…etr-cerveny/
Zcela urcite. Hlavne kdyz z nej polezou raminka podprdy ![]()
EDIT: zamena uzivatelky moje chyba
Příspěvek upraven 30.12.16 v 20:01
@jdukolem píše:
je to kus oděvu který působí lacině už svou podstatou - bohužel a je zcela jedno jaká žena v nich vězí
Prosím tě, a co nosís ty?
@Jitulinka.1 píše:
Tady za chvilku koukám nebude v kurzu nic![]()
![]()
Já osobně svuj styl měnit nebudu;) Já jsem se sebou i se svým vzhledem celkem spokojená
Takže nemám ani potřebu urážet druhé lidi
at si každý nosí co chce a v čem se cítí dobře
…Holt já ráda vypadam jako ku. vička
to vůbec nikomu nevadí myslím si.. nicméně kam tímto stylem míříš za takových deset let se vidíš jak?
@Jitulinka.1 píše:
Před Vánocemi jsem si koupila tenhle svetřík „bez ramen“myslím že je atraktivní dost a hodí se k legínum tak i k jeansum
http://www.beler.cz/…etr-cerveny/
a co takové ty teniskoidní adidasky na podpatku? ![]()
@warita píše:
No jestli to s temi leginy bylo na mne tak… nejdrive jsem to nechtela dal komentovat… ale dobre, vyjadrim se1. na nazor na moje fotky jsem se neptala, ja jsem konstatovala, ze skareda nejsem
2. rict mi, ze nejsem atraktivni a zaroven rict, ze me neurazis, to me rozesmalo. Protoze ona to urazka je. Diplomaticke mlceni ti nic nerika, ze?
Prosim, dal se k tomu nevyjadruj, dekuju
Cože?? Já na tebe vubec nereagovala
Nejdřiv pořádně čti ![]()
@Venetia píše:
Prosím tě, a co nosís ty?
Víš já bych na ně vubec nereagovala
Kdo je se svým vzhledem spokojený nepotřebuje uražet druhý lidi a dámy se nudí tak rýpou a chtějí druhé ženy ponížit atd. ![]()
@Jitulinka.1 píše:
Víš já bych na ně vubec nereagovalaKdo je se svým vzhledem spokojený nepotřebuje uražet druhý lidi a dámy se nudí tak rýpou a chtějí druhé ženy ponížit atd.
Pokud se ženám uleví tak at si klidně do mě rýpou
já svuj styl nezměním už jsem na to klofla podnikatele, obchodního manažera, doktora takže já ho měnit nebudu určitě ![]()
@Moise píše:
Tak teď jsem málem spadla z postele![]()
![]()
![]()
![]()
Ono možná by bylo dobré se vratit k tematu a neřešit tu jednu osobu která má svuj styl
a předhánět se v tom ktera o te druhé napíše urážlivější příspěvěk ![]()