Atraktivní matka, neatraktivní dcera

Napsat příspěvek
Velikost písma:
775
30.12.16 20:30
@Chauvinist píše:
Aha, trochu jsem předpokládal, že volba fotky s vozem byla učiněna záměrně :mrgreen:
No ono to spíš měla být legrace a naražka na slečny co se fotí u luxusních aut :mrgreen: takže taková parodie …
@Chauvinist píše:
No tak pajdón, sem klikl na upozornění a holt si byla poslední :mrgreen:
Se divím, že to tak ženský řešej. Každý holt sluší něco jinýho a když má pěkný kozy, tak jí sluší všechno, to je jednoduchý :nevim:
To já jako chlap to mám tak, že když nemám prachy, tak si můžu nosit co chci a stejně budu hnusnej a když mám nekřesťansky hodně peněz, tak si taky můžu nosit co chci a stejně budu štramák :nevim:

Tak u mě by jsi jako ošklivej muž s penězi ani tak neuspěl :? já potřebuju aby mě chlap přitahoval, peníze jsou sice hezký ale v lásce je to hodně málo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56326
30.12.16 20:32
@Anna766 píše:
A proč to děláš? :mrgreen: a co máš při tom padání na sobě? :lol:

Aleee, něco mě rozesmálo :mrgreen:
A co mám na sobě, no. :think: To tady nikoho nezajímá :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150066
30.12.16 20:33
@Jitulinka.1 píše:
Tak u mě by jsi jako ošklivej muž s penězi ani tak neuspěl :? já potřebuju aby mě chlap přitahoval, peníze jsou sice hezký ale v lásce je to hodně málo

A že ti to tak nějak nevěřím :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150066
30.12.16 20:34
@Moise píše:
Aleee, něco mě rozesmálo :mrgreen:
A co mám na sobě, no. :think: To tady nikoho nezajímá :mrgreen: :mrgreen:

Mě jo. Manžela?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107636
30.12.16 20:35
@Jitulinka.1 píše:
Víš já bych na ně vubec nereagovala :mrgreen: Kdo je se svým vzhledem spokojený nepotřebuje uražet druhý lidi a dámy se nudí tak rýpou a chtějí druhé ženy ponížit atd. :mrgreen:

Jj, ja uz jsem naštěstí zvyklá…jen pořád tapu, co ty ženy vlastně nosí…když je všechno spatne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23444
30.12.16 20:36
@jdukolem píše:
poslouchej mě.. já vím, že někomu to dá větší dřinu vypadat dobře - př věk a nadváha hraje roli ne že ne ale jsou věci které i tu mladou s hezkýma kozama hyzdí místo aby povznesly.. a to je dost škoda.. ;)

No zkusme to uzavřít tak, že mladá s hezkejma kozama má opravdu široký manévrovací prostor v tom, co si může vzít na sebe, aniž by jí to zhyzdilo. Ztrátou nebo absencí nějakého z těch parametrů se prostor zužuje :mrgreen:
(a ano, uvědomuju si, že těch atributů je více, ale dovolili jsem si zevšeobecnění na ty, na kterých fakt záleží :mrgreen: - Jinak co si všeobecně všímám, tak na první zaujmutí stačí toto, na delší pak cosi jako „celkový dojem“, který se „šik“ oblečením dá výrazně vylepšit a vice versa. ) - To máš za toho kozla na trubce :jazyk:

@Jitulinka.1 píše:
Tak u mě by jsi jako ošklivej muž s penězi ani tak neuspěl :? já potřebuju aby mě chlap přitahoval, peníze jsou sice hezký ale v lásce je to hodně málo

To jsou jen takový řeči, jako když říkáme manželkám, že tamta má sice super prsa, skvělou postavu a luxusní šatečky, takže po tom, co prošla kolem mi nejde narovnat hlava, ale zrovna JÁ přece hledám tu vnitřní krásu a něco takového mě opravdu, ale opravdu nemůže zaujmout :mrgreen:
Všechno je jen otázka ceny :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
775
30.12.16 20:37
@Anna766 píše:
A že ti to tak nějak nevěřím :think: :think:

Tak tomu věř :mrgreen: v nějaké diskuzi jsem psala že jsem měla vztah s mužem co měl exukuce :lol: :lol:

Příspěvek upraven 04.02.17 v 12:31

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
30.12.16 20:39
@Jitulinka.1 píše:
To je taky moc hezká kombinace oblečení ;)

je to oblečení přiměřené mému věku a okolnostem =a typu zaměstnání řekla bych.. ty seš mladá a máš dobrou figuru experimenty k tomu jistě patří.. nicméně těmi kombinacemi cos sem postla si - podle mě = můj osobní názor, ubližuješ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107636
30.12.16 20:40
@jdukolem píše:
já jsem už starší osoba čili si experimenty typu bederní rouška a leopardí legíny fakt nedopřávám a mám konzervativní vkusjá nosím ráda džíny triko lodičky a sako nebo nějaký přehoz, pléd.. viz foto ( z netu)
taky mě často uvidíš ve svetru který pokazím nějakým šátkem na krk - nemůžu si pomoct :oops: a opět kalhoty v šatníku mám poměrně podobné kombinace jako na obrázku..

Jo to je celkem fajn, mám podobný styl, ale i ty leginy. Teď zkouším víc sukně a šaty kvuli kilum a trochu jsem prodloužila délku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
30.12.16 20:41

To máš za toho kozla na trubce @Chauvinist
pche málo sneseš..jde to s tebou od desíti k pěti a od pěti k mínus dvěma :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150066
30.12.16 20:42
@jdukolem píše:
je to oblečení přiměřené mému věku a okolnostem =a typu zaměstnání řekla bych.. ty seš mladá a máš dobrou figuru experimenty k tomu jistě patří.. nicméně těmi kombinacemi cos sem postla si - podle mě = můj osobní názor, ubližuješ

Ale jo, ta poslední legínová ušla, ty minisuknové ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23444
30.12.16 20:44
@Jitulinka.1 píše:

PS: Ty brejle - ty brejle nenos :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
30.12.16 20:46
@Venetia píše:
Jo to je celkem fajn, mám podobný styl, ale i ty leginy. Teď zkouším víc sukně a šaty kvuli kilum a trochu jsem prodloužila délku

legíny mi neva s tunikou nebo něčím delším - dobře nakombinované, já mluvila o leopardích legínách ;)
sukně a šaty mám na jaro, léto… v zimě je mi zima :nevim:
jinak zkus zavinovací střih - dělá krásný prsa a schová i kila.. něco jako toto
nosím podobné, fakt dobře tvarují..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2659
30.12.16 20:48
@Jitulinka.1 píše:
Tak tomu věř :mrgreen: v nějaké diskuzi jsem psala že jsem měla vztah s mužem co měl 3 exukuce :lol: :lol:

A jak dlouho jsi o nich nevěděla? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2659
30.12.16 20:49

Jinak koukám, že se to tady dost zvrhlo. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...