Atraktivní matka, neatraktivní dcera

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9880
30.12.16 21:54

@Moise já bych si to červené klidně dala na nějakou událost třeba ke společenským kalhotům, ale asi do města takto ne..
Záleží i kde co člověk chce nosit.. ALe já jsem spíš taková a teď použiju větu co nemají rádi ti návrháři a různí co hodnotí modu- sportovní elegance.. :mrgreen:
Prostě si dám takové tričko, ale trochu to utlumím džínama, kalhotama černýma, a nebo kdyby to bylo delší tak černé leginy- nelesklé a třeba delší jakoby svetřík nez zapínání..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
775
30.12.16 21:55
@Moise píše:
mě je stejně.. :think:

Když už jsme u těch krajek, tak mě se líbí tento top

http://www.orsay.com/…2503960.html

jednoduché, čisté, má zvýrazněnou siluetu, pas. Ale nekřičí to na dálku, no :think:

To je pěkný top a myslím že i zeštíhluje siluetu a pas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150066
30.12.16 21:55
@vacnatec píše:
My jsme s dcerou atraktivni obe.
http://dvekocky.rajce.idnes.cz/nastenka/
@janasas..TADY :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
30.12.16 21:57

@Anna766 jo, tak aha

Příspěvek upraven 30.12.16 v 21:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
30.12.16 21:58
@Jitulinka.1 píše:
Máš pravdu tak možná se po nějakých kouknu a uvidim jak mi budou sedět 8)

Myslim, ze desne dobre :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
775
30.12.16 22:01
@Janasas píše:
@Moise já bych si to červené klidně dala na nějakou událost třeba ke společenským kalhotům, ale asi do města takto ne..
Záleží i kde co člověk chce nosit.. ALe já jsem spíš taková a teď použiju větu co nemají rádi ti návrháři a různí co hodnotí modu- sportovní elegance.. :mrgreen:
Prostě si dám takové tričko, ale trochu to utlumím džínama, kalhotama černýma, a nebo kdyby to bylo delší tak černé leginy- nelesklé a třeba delší jakoby svetřík nez zapínání..

Já ten svetr carmen červený bez ramen nosím k bílym kalhotum a vypadá to moc hezky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
30.12.16 22:02
@Jitulinka.1 píše:
Co legíny? Třeba se zvířecím vzorem jsou taky pro laciné ku.vy? :lol: :lol: :lol:

Jediny, komu slusi leopardi vzor a nevypada v tom lacine, je leopard :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
775
30.12.16 22:04
@Anna766 píše: @janasas..TADY :think:

To jsi ty? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
30.12.16 22:05

Sem Bambulinovi ukazala ty saty, co sem tu hazale, s dotazem, ktery mi koupi. Tak pry vsechny :mrgreen: takze diskuze pro me zcela jiste prinosna :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150066
30.12.16 22:06
@Jitulinka.1 píše:
To jsi ty? :lol:

Ja ne, vačice přece…nebo vačnatec, nebo jak :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
30.12.16 22:39
@lajovka píše:
Zrovna nedavno jsme se na tohle tema bavily s tchyni a ona vytasila hned tri ceske, dle mnohych krasne herecky, o jejichz dcerach se to zas tak rict neda..takze-jana brejchova, irena kacirkova a alena vranova-pysna princezna…skouklky jsme fota na netu a skutecne, ani terezka a zbyle dve dcery nemaji ten mamcin drive…napada me mahulena bocanova..ale tam holcicka neni uplne v poradku…

Mně přijde Brodská ale hezká. Přijde mi hezčí než Brejchová třeba ve Skalpel, prosím.
Bočanová kolikrát vypadá skoro jako chlap. Takové ostré rysy. Holčička je celá táta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
30.12.16 22:49
@Baba píše:
No kvuli me to fakt nerikaj :roll: Taky neni batoh jako batoh. A komentare k prsatym zenskym v minisukni s kozackama sem slysela dost. A obdivne teda nebyly. Taky zalezi, v jake socialni skupine se pohybujes. V te moji je to prevazne povazovano za nevkusne a neatraktivni.

Mně teda rozhodně přijde ženská v mini a kozačkách taková lehce laciná. Pokud ještě pohazuje blond hřívou a nosí upnuté triko, mám jasno. Ale možná je to jen žárlivost. Mini jsem měla naposledy asi v patnácti a blond nejsem ani omylem ;-)
Víte, kdo mě napadl jako atraktivní matka a dcera? Carmen Majerová a Tereza Kostková. A Bára Nesvatbová je celkem hezká, ale dcera je celý taťulda Březina :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
30.12.16 23:10
@Baba píše:
Ani takovyhle? Mne prijde, ze ty padesatky byly stejne nejzenstejsi

Tyhle jsou ale úžasný, aspoň tedy mně se zrovna strefily, jednoduché, decentní a stejně tak ženské.. aspoň tedy na fotce tak vypadají, co je to za obchod? Jestli se to sem může psát..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
30.12.16 23:12
@nikdy niikdyy píše:
Tyhle jsou ale úžasný, aspoň tedy mně se zrovna strefily, jednoduché, decentní a stejně tak ženské.. aspoň tedy na fotce tak vypadají, co je to za obchod? Jestli se to sem může psát..

Jo koukám, že se to odcitovalo bez obrázku - myslím ty černé pouzdrové šaty..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
31.12.16 11:02

K mini.
Mám pocit, že mini si často berou ženské s typem ukládání tuku „jablko“, protože mívají hezké nohy a zadek. Jenže… Pokud nejsou úplně štíhlé, tak je pak ta kulatá pneu nahoře fuj.

Naopak oplácanky typu hruška bývají soudnější, protože se jim tuk ukládá na stehnech a zadku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová