Atraktivní matka, neatraktivní dcera

Napsat příspěvek
Velikost písma:
150066
30.12.16 20:09
@Moise píše:
Tak teď jsem málem spadla z postele :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

A proč to děláš? :mrgreen: a co máš při tom padání na sobě? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23444
30.12.16 20:10
@jdukolem píše:
to vůbec nikomu nevadí myslím si.. nicméně kam tímto stylem míříš za takových deset let se vidíš jak?

Hele, co proti ní máte? Je mladá, vypadá to na ní zatím dobře, tak jí to docela sekne a určitě se za ní kdekdo otočí. Pokud cílí na starší muže z nějaké autobazarní branže nebo staršího realiťáka (což je podle auta na fotce pravděpodobné), tak je toto přesně ten správný styl a úspěch bude mít zaručeně i dlouhodobý…
Ono i vyzývavá mini působí přitažlivě, pokud je v ní zajímavý objekt, no. A v tomhle případě platí víc jak kdekoliv jinde, že mládí ničím nenahradíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56326
30.12.16 20:10

@Jitulinka.1 ale dyť ty se řešíš sama :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
30.12.16 20:12
@Jitulinka.1 píše:
Víš já bych na ně vubec nereagovala :mrgreen: Kdo je se svým vzhledem spokojený nepotřebuje uražet druhý lidi a dámy se nudí tak rýpou a chtějí druhé ženy ponížit atd. :mrgreen:

jitulinka, jukni do SZ. Trochu se mi neco popletlo, sorry

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
775
30.12.16 20:15

http://www.beler.cz/…hem-cervene/ Tohle triko je také moc hezké nebo alespon mě se líbí ;) Tenhle eshop je muj nej a těšim se až jim přestane dovolená a zase budu nakupovat :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
30.12.16 20:15
@Venetia píše:
Prosím tě, a co nosís ty?

já jsem už starší osoba čili si experimenty typu bederní rouška a leopardí legíny fakt nedopřávám a mám konzervativní vkus

já nosím ráda džíny triko lodičky a sako nebo nějaký přehoz, pléd.. viz foto ( z netu)
taky mě často uvidíš ve svetru který pokazím nějakým šátkem na krk - nemůžu si pomoct :oops: a opět kalhoty v šatníku mám poměrně podobné kombinace jako na obrázku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
30.12.16 20:17
@Chauvinist píše:
Hele, co proti ní máte? Je mladá, vypadá to na ní zatím dobře, tak jí to docela sekne a určitě se za ní kdekdo otočí. Pokud cílí na starší muže z nějaké autobazarní branže nebo staršího realiťáka (což je podle auta na fotce pravděpodobné), tak je toto přesně ten správný styl a úspěch bude mít zaručeně i dlouhodobý…
Ono i vyzývavá mini působí přitažlivě, pokud je v ní zajímavý objekt, no. A v tomhle případě platí víc jak kdekoliv jinde, že mládí ničím nenahradíš.

nic proti ní nemám 8o
probůh neblbni – zrovna já v vůbec nic..je mladá a figuru má dobrou.. ale bavíme se tu o módě ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
30.12.16 20:19
@Chauvinist píše:

a nakonec to schytám já jediná která do ní neryla :lol: :mrgreen:
jen jsem obecně pípla co se mě osobně líbí a nelíbí no mám já toto zapotřebí? :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
775
30.12.16 20:22
@Chauvinist píše:

Děkuji, to auto za mnou nevím čí je :mrgreen: muj kamarad co mne fotil má staršího Opela ten tam bohužel vidět není :mrgreen:…Máš pravdu jsem na starší muže ale na peníze nekoukám ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
775
30.12.16 20:23
@jdukolem píše:
já jsem už starší osoba čili si experimenty typu bederní rouška a leopardí legíny fakt nedopřávám a mám konzervativní vkusjá nosím ráda džíny triko lodičky a sako nebo nějaký přehoz, pléd.. viz foto ( z netu)
taky mě často uvidíš ve svetru který pokazím nějakým šátkem na krk - nemůžu si pomoct :oops: a opět kalhoty v šatníku mám poměrně podobné kombinace jako na obrázku..

To je taky moc hezká kombinace oblečení ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
775
30.12.16 20:25
@jdukolem píše:
jen jsem obecně pípla co se mě osobně líbí a nelíbí no mám já toto zapotřebí? :cert:

Nic jsi neschytala mě je to fuk at si tu každý píše co chce ;) Chápu že se nemohu trefit do vkusu všem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23444
30.12.16 20:25
@jdukolem píše:
jen jsem obecně pípla co se mě osobně líbí a nelíbí no mám já toto zapotřebí? :cert:

No tak pajdón, sem klikl na upozornění a holt si byla poslední :mrgreen:
Se divím, že to tak ženský řešej. Každý holt sluší něco jinýho a když má pěkný kozy, tak jí sluší všechno, to je jednoduchý :nevim:
To já jako chlap to mám tak, že když nemám prachy, tak si můžu nosit co chci a stejně budu hnusnej a když mám nekřesťansky hodně peněz, tak si taky můžu nosit co chci a stejně budu štramák :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23444
30.12.16 20:26
@Jitulinka.1 píše:
Děkuji, to auto za mnou nevím čí je :mrgreen: muj kamarad co mne fotil má staršího Opela ten tam bohužel vidět není :mrgreen:…Máš pravdu jsem na starší muže ale na peníze nekoukám ;)

Aha, trochu jsem předpokládal, že volba fotky s vozem byla učiněna záměrně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
30.12.16 20:27
@Chauvinist píše:
No tak pajdón, sem klikl na upozornění a holt si byla poslední :mrgreen:
Se divím, že to tak ženský řešej. Každý holt sluší něco jinýho a když má pěkný kozy, tak jí sluší všechno, to je jednoduchý :nevim:
To já jako chlap to mám tak, že když nemám prachy, tak si můžu nosit co chci a stejně budu hnusnej a když mám nekřesťansky hodně peněz, tak si taky můžu nosit co chci a stejně budu štramák :nevim:

poslouchej mě.. já vím, že někomu to dá větší dřinu vypadat dobře - př věk a nadváha hraje roli ne že ne ale jsou věci které i tu mladou s hezkýma kozama hyzdí místo aby povznesly.. a to je dost škoda.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
30.12.16 20:28
@Jitulinka.1 píše:
Nic jsi neschytala mě je to fuk at si tu každý píše co chce ;) Chápu že se nemohu trefit do vkusu všem

on Chauvinist ví jak to myslím.. já to mám beztak za TUC na dobrou noc.. je mi to jasné že @Chauvinist

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová