Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Jitulinka.1 píše:
Já se asi pohybuji mezi špatnými mužiale co takhle mám známé, kamarady, bejvalé přítele a milence tak se jim vždy líbí ženy ve stylu „potvory“(minisukně, boty na podpatky a výrazně nalíčené)
Já preferuji spíš nahé líčení a vždy mě nutili abych se líčila výrazněji hlavně rty
(krom jednoho teda s kterým jsem se nedavno setkala)
Mozna jo. Ja se pohybuji mezi lidmi, kteri radi prirozenou krasu.
@Jitulinka.1 píše:
Já se asi pohybuji mezi špatnými mužiale co takhle mám známé, kamarady, bejvalé přítele a milence tak se jim vždy líbí ženy ve stylu „potvory“(minisukně, boty na podpatky a výrazně nalíčené)
Já preferuji spíš nahé líčení a vždy mě nutili abych se líčila výrazněji hlavně rty
(krom jednoho teda s kterým jsem se nedavno setkala)
Taky znám takové..buď to nijak neřeší nebo. preferují ty sukynky a vysoké botky
@Baba píše:
Mozna jo. Ja se pohybuji mezi lidmi, kteri radi prirozenou krasu.
Mně přítel v tom líčení taky spíš brzdí, ale proti sukni a potkám by určitě nic neměl.
@Venetia píše:
mne by zajimalo co se takovym muzum vubec libina zene za obleceni.
Oni toho pánové všeobecně vzato hodně nakecají a v jádru by si ukroutili/píši i za sebe/hlavu, když někde projde fluidum v mini. A jestli vypadá jako prodejná, nebo jestli je, to je úplně šumák, ale sluší jí to.Nic víc muži neřeší, věřte mi.Doma mají poctivé, pracovité, spolehlivé a věrné partnerky a stejně jdou do bordelu za pravým opakem. A velice pochybuji, že kvůli kozačkám, nebo namalovaným rtům či sukni takové nebo makové.
@smutny klaun2 píše:
Oni toho pánové všeobecně vzato hodně nakecají a v jádru by si ukroutili/píši i za sebe/hlavu, když někde projde fluidum v mini. A jestli vypadá jako prodejná, nebo jestli je, to je úplně šumák, ale sluší jí to.Nic víc muži neřeší, věřte mi.Doma mají poctivé, pracovité, spolehlivé a věrné partnerky a stejně jdou do bordelu za pravým opakem. A velice pochybuji, že kvůli kozačkám, nebo namalovaným rtům či sukni takové nebo makové.
Asi tak nějak ![]()
@Venetia píše:
Mně přítel v tom líčení taky spíš brzdí, ale proti sukni a potkám by určitě nic neměl.
Tak ono zalezi na provedeni
Rolak s minisukni na prsatici a ruzove kozacky si opravdu neumim predstavit ve vkusnem provedeni. Stejne jako fotky toho nicku, co si ted nevzpomenu na jmeno, celkovy dojem proste laciny. Ale to je takovy celkovy dojem, dost dela i ta poza.
@smutny klaun2 píše:
Oni toho pánové všeobecně vzato hodně nakecají a v jádru by si ukroutili/píši i za sebe/hlavu, když někde projde fluidum v mini. A jestli vypadá jako prodejná, nebo jestli je, to je úplně šumák, ale sluší jí to.Nic víc muži neřeší, věřte mi.Doma mají poctivé, pracovité, spolehlivé a věrhttps://www.emimino.cz/diskuse/atraktivni-matka-neatraktivni-dcera-277377/strankovani/36/#né partnerky a stejně jdou do bordelu za pravým opakem. A velice pochybuji, že kvůli kozačkám, nebo namalovaným rtům či sukni takové nebo makové.
Neplati pro vsechny, samozrejme.
@Jitulinka.1 píše:
Co legíny? Třeba se zvířecím vzorem jsou taky pro laciné ku.vy?![]()
![]()
tipla bych si, ze jo ![]()
@Jitulinka.1 píše:
Co legíny? Třeba se zvířecím vzorem jsou taky pro laciné ku.vy?![]()
![]()
Tak tady na ty fotce to tak vypada ![]()
Bambulin (jinyho chlapa tu ted nemam
): smich a pak uaaaaa a otrasl se.
Příspěvek upraven 30.12.16 v 19:13
@Jitulinka.1 heleď, co tím chceš vlastně dokázat? Tady ti nikdo nepsal, že tak vypadáš, všechno si hrozně bereš osobně na sebe ![]()
@Baba píše:
Tak tady na ty fotce to tak vypada
to je hrozny, clovek aby opravdu chodil v pytli
@Venetia píše:
to je hrozny, clovek aby opravdu chodil v pytli
od brambor
![]()
@Jitulinka.1 jsi odvážná, že tu dáváš svoje fotky. Ale neoblíkáš se atraktivně, oblékáš se vyzývavě
@Moise píše:
od brambor![]()
jedine…ten jediny nezduraznuje ty kurvoidni tvary ![]()
@matkabagristy píše:
@Jitulinka.1 jsi odvážná, že tu dáváš svoje fotky. Ale neoblíkáš se atraktivně, oblékáš se vyzývavě
co je podle atraktivni odev?