Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Venetia píše:
tak je videt, ze kazda povazuje za atraktivni neco jineho… a podle toho se obleka.
ja si vzit maxisaty tak vypadam jak de@BilA dziny mi atraktivni pripadaji porad.
taky nenosím dlouhý sukně ani šaty. Páč takhle dlouhé nevyrábí
![]()
@Moise píše:
taky nenosím dlouhý sukně ani šaty. Páč takhle dlouhé nevyrábí![]()
ja jsem zase mala a tohle mi neslusi
@Venetia mě ale taky ne, přijde mi, že to ještě víc zdůrazní a vypadám jak prkno ![]()
@Moise píše:
a v pohorkách?no fuj, vyloženě antisexy
![]()
Jinak, dost často potkávám na horách při tůrách holky v trekovém a sluší jim to a i partnerům se líbí, uvolněné, usměvavé, i když mají na sobě pohorky, funkční oblečení a batoh. Co na tom
Na jinou příležitost se zase lze vyšvihnout do velké večerní, že
Ale mini a kozačky, to fakt ještě někdo nosí?
A co se nosi k sukni v zime?
Nazor chlapa
Tak komentar Bambulina - sukne priserna, k sacku se nehodi a zpusob noseni kabelky otresny.
Sto lidi, sto chuti.
@Moise píše:
@Venetia botykotníkovky, kozačky
Vždyť pises, že kozačky ne…já i kotnikovkam říkám kozačky
@Venetia píše:
Vždyť pises, že kozačky ne…já i kotnikovkam říkám kozačky
nic takového nepíšu, divím se jen té kombinaci.
@Venetia píše:Žena, pokud je v životě spokojená, nemá trápení typu manipulátora či psychického tyrana, je půvabná a krásná vždy a ve všem.
myslim, ze v dzinach naopak urcite typy postavy vyniknou
@smutny klaun2 píše: Žena, pokud je v životě spokojená, nemá trápení typu manipulátora či psychického tyrana, je půvabná a krásná vždy a ve všem.
Kéééž by to tak bylo doopravdy ![]()
@smutny klaun2 píše: Žena, pokud je v životě spokojená, nemá trápení typu manipulátora či psychického tyrana, je půvabná a krásná vždy a ve všem.
Diky ![]()
@Moise píše:
nic takového nepíšu, divím se jen té kombinaci.
mne prijde v zime normalni nosit kozacky nebo podobne boty ![]()
@Venetia píše:
mne prijde v zime normalni nosit kozacky nebo podobne boty
![]()
My si tady dneska fakt nerozumíme
![]()
@Markéta80 píše:
@pe-terka manžel říká že se mě ráno alespoň nelekne![]()
ae nezapomenu když se narodil nejstarší a tchán přišel, chvilku na něj kouknul a prohlásil že nečekal že bude tak krásnej, my s manželem se na sebe tak podívali a on chtěl asi zachránit situaci a řekl že to nemyslel tak že by jsme my byli tak hnusný
![]()
@Moise manžel ho už koupil
,ale je schovaný ve skříni a kdy ho dostane nevim
![]()
to jsou takove kecy… to liceni pokud neni prehnane te zase tak moc nezmeni, aby se te nekdo lekl. Ja se licim dost a opravdu se mi nestalo.