Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@vacnatec píše:
My jsme s dcerou atraktivni obe.
http://dvekocky.rajce.idnes.cz/nastenka/
Jste kočky ![]()
@Jitulinka.1 píše:
Hned na začátku se mi přiznal plus že byl na odvykací kůře skrze alkoholismus…Líbil se mi vzhledově a zezačatku byl hodný ale potom se nějak změnil takže tak
nečetla jsem vše - už s ním, doufám, nejsi ![]()
@jdukolem píše:já to nefotila
To sem nepredpokladala. Jen ze ty dnesni saty ala pin up se casto delaji s couhajici spodnickou.
Pin up saty sem si sila na svatbu, sukne sirsi nez kolova, stacilo se trochu zatocit a saty sem mela nad pasem
Proto Bambulin pri tanci strasne rad delal otocky ![]()
@jdukolem píše:
nečetla jsem vše - už s ním, doufám, nejsi
Nene nejsem
@Baba píše:
To sem nepredpokladala. Jen ze ty dnesni saty ala pin up se casto delaji s couhajici spodnickou.
Pin up saty sem si sila na svatbu, sukne sirsi nez kolova, stacilo se trochu zatocit a saty sem mela nad pasemProto Bambulin pri tanci strasne rad delal otocky
Pin up šaty se mi taky líbí ale myslím že nesluší ženám s malým poprsím například já mám malá prsa takže asi bych v nich nevypadala dobře
@Jitulinka.1 píše:
Pin up šaty se mi taky líbí ale myslím že nesluší ženám s malým poprsím například já mám malá prsa takže asi bych v nich nevypadala dobře
když se podíváš na tu fotku, co jsem postla já tak ta modelka není nijak extra vybavená na hrudníku a sluší jí to..
Tak já jsem si vzpoměla, na nazvat oblečení co se mi nelíbí..
je to styl Ala z Discopříbehu.. Prostě až tak vykombinované, až je to přehnané..
Nějaké leské mimišaty a kožich atd..
Ale zase neznemná, že se mi nelíbí nic. Jak tady byly fotky toho červeného svetu a trička, tak mě by se to klidně líbilo k džínám a třeba balerinám atd..
Příspěvek upraven 30.12.16 v 21:30
@Baba píše:
Ani takovyhle? Mne prijde, ze ty padesatky byly stejne nejzenstejsi
No kdyby.byly aspoň kousek nad kolena
tohle je takový moc konzervativni
@Baba píše:
HezkyAkorat spodnicka by nemela koukat
To se právě nosí, prodává je moje ségra ![]()
@Janasas píše:
Tak já jsem si vzpoměla, na nazvat oblečení co se mi nelíbí..
je to styl A8la z Discopříbehu.. Prostě až tak vykombinované, až je to přehnané..
Nějaké leské mimišaty a kožich atd..
Ale zase neznemná, že se mi nelíbí nic. Jak tady byly fotky toho červeného svetu a trička, tak mě by se to klidně líbilo k džínám a třeba balerinám atd..
koukám na album tématu a červený svetr a triko nevidím? ![]()
@jdukolem jo je tu na některé sránce dávala Jitulinka… co se jí líbí..
@Janasas píše:
@jdukolem jo je tu na některé sránce dávala Jitulinka… co se jí líbí..
v albu ty fotky nejsou ![]()
jo moment edit - ty myslíš ty odkazy že.. už vím