Atraktivní matka, neatraktivní dcera

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2659
31.12.16 11:13
@Bábrdl píše:
K mini.
Mám pocit, že mini si často berou ženské s typem ukládání tuku „jablko“, protože mívají hezké nohy a zadek. Jenže… Pokud nejsou úplně štíhlé, tak je pak ta kulatá pneu nahoře fuj.Naopak oplácanky typu hruška bývají soudnější, protože se jim tuk ukládá na stehnech a zadku.
:mrgreen: Jo, mě ty „jabka“ v sukni připomínají ty jabka v karamelu na klacíku. :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
31.12.16 11:28
@Ice79 píše: :mrgreen: Jo, mě ty „jabka“ v sukni připomínají ty jabka v karamelu na klacíku. :mrgreen:

Přesně! Ono to dost svádí. Já mám taky hezký nohy a zadek. Ale krátkou sukni (a tím nemyslím vyloženě mini) si vezmu jen v případě, že nahoře není ani špíček. Když mám náhodou období, že se udělá (a na to stačí fakt dvě kila navrch, mně se všechno vrazí do pasu), tak nee a makat.

A pak koukám, jak některé holky s kulatým břichem nahodí mimi. 8o A pak je vzadu (zadek) stejná boule jako vepředu (břicho) 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
31.12.16 11:45
@lajovka píše:
Zrovna nedavno jsme se na tohle tema bavily s tchyni a ona vytasila hned tri ceske, dle mnohych krasne herecky, o jejichz dcerach se to zas tak rict neda..takze-jana brejchova, irena kacirkova a alena vranova-pysna princezna…skouklky jsme fota na netu a skutecne, ani terezka a zbyle dve dcery nemaji ten mamcin drive…napada me mahulena bocanova..ale tam holcicka neni uplne v poradku…

Tereza Brodská je přeci mimořádně atraktivní. Vždycky dostávala role krasavic, dokonce bych řekla, že je i hezčí než Brejchová.

U dcery Aleny Vránové zasee známe leda fotky, kdy je dceři přes padesát a je těžká alkoholička, to není moc vypovídající.

Dcera Bočanové je postižená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80474
31.12.16 12:16

Podle mého názoru není Tereza Brodská prvoplánová kráska, ale je to naprosto kouzelná a velice velice krásná žena. Podstatně krásnější než její matka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
31.12.16 12:32
@inkakřivák píše:
Podle mého názoru není Tereza Brodská prvoplánová kráska, ale je to naprosto kouzelná a velice velice krásná žena. Podstatně krásnější než její matka.

Mně připadá, že má všechno typické krásky - velké oči, pravidelné rysy, lesklé vlasy, štíhlou postavu.

Jasně, má charisma a tak. Ale vidím tam i tu „prvoplánovou krásu“. Jediné, v čem není prvoplánová, je že je na rozdíl od matky tmavá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
31.12.16 12:47

Ja bych zminila dceru Beyonce :? ja ji vidim jako takovou malou opicku. je podobna na Jay -Zyho. myslim, ze z toho nevyroste. a jeste u nekoho se mi nelibilo jeho dite, matka kraska. az si vzpomenu, napisu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1381
31.12.16 14:12
@Bábrdl píše:
Tereza Brodská je přeci mimořádně atraktivní. Vždycky dostávala role krasavic, dokonce bych řekla, že je i hezčí než Brejchová.

U dcery Aleny Vránové zasee známe leda fotky, kdy je dceři přes padesát a je těžká alkoholička, to není moc vypovídající.

Dcera Bočanové je postižená.

no vidis, mne teda tereza brodska jako atraktivni nepripada vubec…hezka zena, ano..ale jeji matka, videno myma ocima, byla zcela jiny kalibr…o te holcice mahuleny jsem psala, ze je nemocna, vyznelo to nejak divne, ze jsem ji zminovala, vim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
31.12.16 15:00
@Bůča píše:
Ja bych zminila dceru Beyonce :? ja ji vidim jako takovou malou opicku. je podobna na Jay -Zyho. myslim, ze z toho nevyroste. a jeste u nekoho se mi nelibilo jeho dite, matka kraska. az si vzpomenu, napisu :mrgreen:

Whitney Houston a dcera (obě po smrti)

• Citovat
  • Upravit
80474
31.12.16 16:41

@lajovka No a není to tak dobře, že každý vidíme krásu jinde? Si představ, že by se všem líbil jenom jeden typ - a co by dělali ti ostatní, ne? Mně se prostě Tereza Brodská líbí moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
31.12.16 16:48

Mě se líbí Žilková.. Ona dřív byla taková nenápadná, ale na svůj věk má pěknou postavu, i učes ji sluší Agata se mi nelíbí.. Ona teda působí jako pěkná slečna- dlouhé vlasy, hubená atd. ale když ji zaberou poměrně zblízka nenamalovanou, tak se neuvěřitelně šklebí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
31.12.16 17:08
@Mango_Lassi píše:
Whitney Houston a dcera (obě po smrti)

To jo, tam to asi platilo.
A třeba u Demi Moore. http://www.eonline.com/…-against-her

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1381
31.12.16 17:54
@inkakřivák píše:
@lajovka No a není to tak dobře, že každý vidíme krásu jinde? Si představ, že by se všem líbil jenom jeden typ - a co by dělali ti ostatní, ne? Mně se prostě Tereza Brodská líbí moc.

ale jo, jiste, jak uz nekdo psal, kazde zbozi ma sveho kupce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
31.12.16 18:08
@lajovka píše:
ale jo, jiste, jak uz nekdo psal, kazde zbozi ma sveho kupce…

Brodská je krásná i podle běžných měřítek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
31.12.16 18:20

Moc nestíhám dočítat, ale proběhla jsem fotky.Ty různé šaty a sukně jsou celkem dobrá inspirace, takže když přidáte ještě nějaké tipy, budu ráda. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1381
31.12.16 20:52
@Bábrdl
@Bábrdl píše:
Brodská je krásná i podle běžných měřítek.

ale no tak joo no, kdyz jinak nedas…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová