Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@chatwennajj to se tady poslední dobou radí na všechno, všimla jsem si
To je jen takový výkřik do tmy. To stejně nikdo nebere vážně.
To tady vždycky někdo chce trapně rozproudit diskusi, netřeba tomu věnovat pozornost. ![]()
Jak se znám, tak bych dost vyšilovala. I na hysterák doma by došlo.
Ale naštěstí až takhle by to neudělal. Ale jeho „jdu na jedno, jsem doma nejpozději za 3 hodiny“, když se vrací po 8 hodinách k ránu, to jsem několikrát zažila. Oplácet nemám čas ani chuť, na druhou stranu se taky občas zapomenu…
Ale abys si odskočila za 20 min přes ulici a vrátila se druhý den, to zas ne a i muž by to měl dlouho na talíři ![]()
Joooo to znám zcela normální
,chlapy maj zvláštní způsoby jak vypnout, o ničem v hospodě do rána klábosit, opít se jak dáni, atd..prostě se bavil to bych neřešila..a zvednout telefon
..neblázni má tam kamarády ![]()
@Anonymní píše:
Jdu se sem spíš „vykecat“ a postěžovat si. Manžel se včera večer v 9 sebral, že půjde k sousedovi přes ulici, něco u něj vyzvedne a za 20 minut je zpátky. Samozřejmě za 20 minut zpátky nebyl, potkal celou partu a skončil v hospodě. Nenapsal, nezavolal. Mohl mi to klidně i přijít říct, protože hospoda je 2 minuty od baráku. Když jsem mu o půlnoci zavolala jestli ještě žije (když se neozval), tak se ani neobtěžoval ten telefon zvednout, i když se přiznal že viděl, že mu volám. Přišel až nad ránem. Dneska dělá, že se vlastně vůbec nic nestalo a je to normální. Já nevím jak se chovat, protože mně to normální nepřijde…tedy ne to, že šel do hospody, ale že vůbec nedal vědět. Jak byste reagovaly? Dělají takovéhle „záseky“ i vaši chlapi?
Není to nic jiného, než normální slušnost. Prostě říct, že přijdu později a kde jsem. Není to špehování, není to omezování, je jen ohleduplné něco říct. Já bych se tedy naštvala pořádně, protože bych se vůbec nevyspala, protože bych měla o něj strach. Neoplácela bych, ale už bych se vykašlala na to kde je a kdy přijde. Sice možná ne hned teď, ale kdyby mi to udělal párkrát, přestala bych na něj brát ohledy.
Ahoj, moje drahá polovička udělala podobný „zásek“ včera odpoledne.Vzal obě děti s tím, že je vezme na chvilku do práce a pak půjdou na procházku. Podle jeho slov „vidím to tak na dvě hoďky“,jsem zatím poklidila a dala kafe. Dvě hodiny pryč, tři hodiny taky a já totálně vystresovaná s okousanými nehty psala zprávu, kde jsou. Neodepsal a když se vrátili po pěti hodinách a já už psychicky totálně zdeptaná v hlavě katastrofální scénáře, co se jim mohlo všechno stát, jenom řekl"já je vzal ještě do obchoďáku a pak k babičce abys měla klid a hezky si odpočinula"mě teda rozsekal. Mobil zapomněl v autě, proto neodepsal. Jinak když se zapomene v hospodě mobil mi nezvedá, ale spíš napíše, podle mého názoru asi nechce před chlapama vypadat jak podpantoflák.
nedělá, když se někde neplánovaně zasekne, vždycky mi to zavolá…já, když se potkám třeba s kamarádkou a jdeme hned na kafe, taky mu dám vědět, že se zdržím…připadá mi to jako samozřejmost ![]()
Já bych to neřešila, stejně příjde…tak at se taky baví a pokud to vadí tak si to sním vyříkat…chápu že člověk může třeba mít strach
@araw píše:
A jinak jsi zdravá? Oči normálně fungujou?Jestli jo, tak si to přečti ještě jednou, pak se nadechni a podívej cos napsala ty
![]()
![]()
Ty jo, ty čteš něco jiného, než ostatní, já nikde nic o kufrech nečtu
![]()
A tobě fungují?
já četla celou diskuzi a slovo kufr se tu objevuje několikrát
tak jen říkám, že bych balila kufry jí a byla bych naštvaná na ni
Co s hysterkou?
![]()
@MiskaKosa píše:
A tobě fungují?já četla celou diskuzi a slovo kufr se tu objevuje několikrát
tak jen říkám, že bych balila kufry jí a byla bych naštvaná na ni
Co s hysterkou?
![]()
No jo, když ty nerozumíš srandě, ono když za větou, sbalit kufr je tento smajl
, tak je to srandaaaaa, kdyby tam byl tento
nebo
a
tak pak je to myšleno vážně
![]()
@Tiger-lily píše:
S vytřeštěnýma očima bych mu řekla, ať utíká na policii zrušit to pátrání, které jsem po něm nechala vyhlásit.![]()
@araw píše:
No jo, když ty nerozumíš srandě, ono když za větou, sbalit kufr je tento smajl, tak je to srandaaaaa, kdyby tam byl tento
nebo
a
![]()
O můj humor se nestarej, já vím jak to bylo myšleno, a pokud sis všimla nemám tam ani jeden tebou uvedený smajlík… Jen říkám, že zbytečně hysterčí
a že bych nechtěla s někým takovým být… co udělá až přijde další průšvih? Skočí z okna?
![]()
Příspěvek upraven 14.04.13 v 16:57
@araw píše:
No jo, když ty nerozumíš srandě, ono když za větou, sbalit kufr je tento smajl, tak je to srandaaaaa, kdyby tam byl tento
nebo
a
![]()
A víš co najdi si někoho jiného a do toho se strefuj.
Založila veřejnou diskuzi? Založila… a ještě anonymně
ani tohle v tomto případě nechápu. Asi nechce aby ji měli známí též za hysterku
![]()
Tak ten muj driv neprisel ani tri dny domu, nezvedal telefon, nakonec ho I vypinal. Hadky, domlouvani, vysvetlovani, ze ma clovek o nej strach… Nic nepomahalo… Holt mu to nekdy dojde nebo ne… A me trvalo dost let, nez jsem se naucila mu ukazat, ze me vubec nezajima a je mi jedno co vlastne dela. Zmena prostredi a totalniho ignorantsvi memu muzi otevrelo oci, ze muzu ztratit celou rodinu. Zatim se snazi a kdyz se zpozdi I treba Jen o deset minut posle aspon SMS.
@MiskaKosa píše:
O můj humor se nestarej, já vím jak to bylo myšleno, a pokud sis všimla nemám tam ani jeden tebou uvedený smajlík… Jen říkám, že zbytečně hysterčía že bych nechtěla s někým takovým být… co udělá až přijde další průšvih? Skočí z okna?
![]()
![]()
Příspěvek upraven 14.04.13 v 16:57
Achjo, číst neumíš, to jsi mi právě potvrdila a nováček a hned ostrá a hnusná, jediná zde. Čím to asi je
Aby nesbalil ten tvůj kufry tobě, co s ženskou bez humoru. A pa, už s tebou končím, protože své jsem ti řekla a když si to přečteš znovu, jistě pochopíš, jak je to psáno
![]()
V mých očích - pokud jsme manželé a co víc - máme děti - má za vás zodpovědnost a pokud by se vám něco stalo, klesla by ti životní úroveň a pokud tě má rád a ctí tě - pak by zavolat a zvedat telefony měl
.