Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Holky a co mám říkat já. Je mi 25, biologický hodiny mlátí už tak minimálně rok a půl a chlapa jsem nikdy neměla. Jakože nikdy, nikdy. Takový to " však on se objeví, až to budeš nejmíň čekat" tím pádem provozuju v podstatě celý život a furt se žádnej neobjevil. Nikoho nebalím, nejsem na seznamce, nechci nikde, nikoho lovit a obtěžovat. Přitom bych nějaký vztah chtěla aspon zkusit. Co budu dělat do budoucna nevím. Když to vidím okolo sebe, opravdu mám pocit že najít normální chlapa je skoro zázrak. Takže na druhou stranu se mi do toho ani nechce, chodit s nějakým blbcem jen abych někoho měla, vyhlídky na budoucnost sním žádný, a ještě mu vyvařovat, prát, uklízet, no tak to si říkám, že budu radši sama. Anonym, je to citlivé téma.
Tak ja do 29 mela vztahy stylu on me nechce ja jeho jo…a nebo on me chce ja jeho nee. Zamilovana jsem sice byla, ale vzdycky tak nejak jednostrane. Nikdy jsem s nikym nezila, nikdo me nepredstavil rodicum apod. Manzel byl v podstate prvni vazny oboustranny vztah. Zpetne si rikam, ze kdyby mi nekdo rekl, ze od 29 budu spokojena a vysmata, tak si ten single zivot vic uziju. Takhke jsem byla porad zamerena na to, co nemam
Snazila jsem se zit si svuj zivot to jo…ale…
@niki V píše:
Jà jsem taky potkala toho osudového až jsem si řekla že zustanu raději sama, do té doby jsem potkávala jen muže kteří se ke mě do bytu nastěhovali, nepřispívali ani na domácnost a plány do budoucna žádné. Nebo takové co neuměli opravit sebemenší blbost, a byli to poloviční baby, no a nejhorší jsou ti co do 30bydlí doma s maminkou.Pak jsem potkala manžela, je o něco starší než já, je samostaný, neco si vybudoval, je s ním sradna a je u super táta. Mě připadá že těm dnešním chlapům ta vojna prostě chybí?
Tak láska Klaus podepsal zrušení povinne vojny. Muzeme mu za vše co udělal podekovat. Navic je min. polovina rodin rozvedených, kluky vychovávají ženy nekdy i do 30 a pak jsou z nich mamanci, že si sami nenamazou rohlík. Mne vykopla máti v 19 po skole a zažil sem toho dost na to, abych o životě něco věděl. Vsechno sem se naučil sam, od vaření po stavení domu, oprav vecí atd.at bylo zle nebo ne. S zenou sem nikdy nebyl jen proto, abych nebyl sam-ze je to out. A to že ta laska ke mně sama přišla v neočekavanou chvíli se mi stalo v životě vickrat. Nejspíš není dobré tlačit na pilu.
@anupati ale aspon si měla nějaký vztahy. Já nikdy, jakože vůbec, jsem panna, a líbala jsem se naposled tak asi před 6 lety. Je to těžký v dnešní době někoho normálního najít.
@Anonymní píše:
Holky a co mám říkat já. Je mi 25, biologický hodiny mlátí už tak minimálně rok a půl a chlapa jsem nikdy neměla. Jakože nikdy, nikdy. Takový to " však on se objeví, až to budeš nejmíň čekat" tím pádem provozuju v podstatě celý život a furt se žádnej neobjevil. Nikoho nebalím, nejsem na seznamce, nechci nikde, nikoho lovit a obtěžovat. Přitom bych nějaký vztah chtěla aspon zkusit. Co budu dělat do budoucna nevím. Když to vidím okolo sebe, opravdu mám pocit že najít normální chlapa je skoro zázrak. Takže na druhou stranu se mi do toho ani nechce, chodit s nějakým blbcem jen abych někoho měla, vyhlídky na budoucnost sním žádný, a ještě mu vyvařovat, prát, uklízet, no tak to si říkám, že budu radši sama. Anonym, je to citlivé téma.
Tak si ho třeba někdy v duchu prej.Toho pravého pro tebe.Kdyz večer uvidíš padat hvězdu na obloze, když najdeš ctyrlistek v trávě nebo i jen tak si ho v duchu přej. Třeba ti ho „nebicko“ naserviruje jako některým z nás tady ![]()
@Anonymní píše:
@anupati ale aspon si měla nějaký vztahy. Já nikdy, jakože vůbec, jsem panna, a líbala jsem se naposled tak asi před 6 lety. Je to těžký v dnešní době někoho normálního najít.
Holka, ale do takovych " vztahu",co jsem mela by nikdo se zdravou sebeuctou nesel. Zpetne ti muzu rict, ze radej nic, nez tohle. Nekdy v tech 25 prislo pomyslne dno.Ja zacala pracovat sama se sebou, tedy za pomoci terapie, konstelaci apod. A postupne jak jsem se ja menila, tak se zacali objevovat i jini chlapi.Teda jine typy.Az prisel muj muz.Neni vse porad na ruzovem oblacku, ale jsem vazne moc spokojena. A kdyz tady ctu ty diskuze…tak si kolikrat rikam, ze jsem mela asi vic stesti jak rozumu. Doufam, ze detem doprejeme ten luxus vyrust v kompletni a spokojene rodine
Ja te moc chapu.Vim,jak jsem se citila v tvem veku…ale dnes je mi o 10 let vic a z meho pohledu jsi fakt jeste mladinka.Uzij si ten cas, venuj se sama sobe, kariere, cestovani, konickum…a tvor si vizi, jak chces jednou zit.Ja dneska lituji, ze jsem to nejak promarnila ten cas.Furt depkarila, dite jsem chtela v 25…misto abych si uzila, vyzkousela veci…kdyz clovek prave nema ty zavazky.Ted nez mi odrostou deti, tak uz budu stara kukurice ![]()
@Kobea píše:
Chceš mi namluvit, že stávající (myslím při poznávání) vyměníš za nějakou horší? To snad ne, ne?Chlapi jsou nároční.
Ne, neměnil bych ji. Jen bych ji použil a pak bych byl po provaleni automaticky vyměněn. My tak nad tím nepremyslime.
@Anonymní píše:
Vklidu, moji kamarádce je 24, také ještě nesouložila a k tomu se ještě ani nelíbala s klukem. Prý když viděla mě, jak pořád chodím na schůzky a pořád narážím na mamánky a zadlužence, že to podstupovat nechce. Bude raději sama.
@pohledmuze píše:
Nezlob se, ale uplne to stejne se da rict o tobe, taky nejsi normalni.proste jestli holka nema v 25 zadny zkusenosti tak bude s ni neco hodne spatne psychicky.
Tak muze byt.Ale taky ve smyslu blok, ovlivneni z rodiny…ja jsem mela dost spatne zazitky z dospivani, ktere jsem neresila a pak to u me vztahove byla sodoma gomora. Pritom okoli nechapalo co do vzhledu, inteligence, pracovitosti, povahy…proc nemuzu zakopnout o poradneho chlapa. Kdyz jsem na sobe popracovala v tomto smeru, tak se veci zmenily. Zpetne mi treba partneri mych kamaradek rekli, ze jsem se jim vzdy libila, ale nedovolili by si me oslovit, kdyby byli nezadani. Ledova kralovna. Pritom ja jsem si tak vubec nepripadala
Pak jsem si zpracovala nejake veci, vic se otevrela…a muj muz uz se me nazelekl ![]()
@pohledmuze Jo a hlavne mi pripada v poradku, ze nekdo nechce sex. zkusenosti bez vztahu.Ta moje predchozi odpoved se tykala spis bloku vubec vztah navazat.
@pohledmuze píše:
Vsak muze byt. Ale me vzdycky prijde vtipne, jak kazdy umi kritizovat druhe, ale vlastni sebekritika nikde.Lidi proste nejsou soudni.
Tako tom zadna.To sleduju dnes a denne
V kazde mozne oblasti, napric vsemi vekovymi kategoriemi ![]()
Dneska je tolik možností, dneska už ani nemusíte do Egypta, Nigérie, Turecka… jsou tadyy a berou všechno!
Já bych rád z nějakou milou dívkou zašel na kafe, ale mám limit tak 75 kg..
@hBod píše:
Dneska je tolik možností, dneska už ani nemusíte do Egypta, Nigérie, Turecka… jsou tadyy a berou všechno!Já bych rád z nějakou milou dívkou zašel na kafe, ale mám limit tak 75 kg..
@hBod píše:
Dneska je tolik možností, dneska už ani nemusíte do Egypta, Nigérie, Turecka… jsou tadyy a berou všechno!Já bych rád z nějakou milou dívkou zašel na kafe, ale mám limit tak 75 kg..
Tak prijde na to, k jake vysce ta vaha je
Kazdopadne z toho chapu, ze nejsi narocny, jen nechces extrem.Taky je potreba nechat nejakou rezervu, kdyby po detech hnedka nezhubla.Tak si dej max.70 ![]()