Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Vztah z rozumu je podle mě leckdy kolikrát lepší než vztah z lásky. Zamilovanost je iracionální. Jestli se znáš dobře a víš, že neopustíš svého muže v první chvíli, kdy se zakoukáš někde jinde, tak by to možná mohl být vztah právě pro tebe. Jestli ale necítíš, že to je správně, tak odejdi.
@hBod píše:
@anupati
jak po dětech?
No co co…ja myslela, ze od kafe to povede dal.Jako ne hned, ze jo, ale vyhledove.Tak jsem ti chtela dobre poradit ![]()
@anupati miláček asi jen svobodné, bezdětne…takova diskriminace ![]()
Ale ne, nesmeju se. Jako svobodna bezdětna jsem taky chtěla svobodného bezdětneho, štíhlého sportovce s VS, šikovného i manuální, nejlépe tmavovláska o a modrookeho. No z tech modrých oci jsem tedy nakonec slevila ![]()
@truelly tak tady píšou panny a ona hned o porodu tak mi to vylekalo NO ![]()
máš dobrej vkus, až na pár drobností jsi popsala mě
auta, byt atd.. ![]()
@truelly píše:
@anupati miláček asi jen svobodné, bezdětne…takova diskriminace
Ale ne, nesmeju se. Jako svobodna bezdětna jsem taky chtěla svobodného bezdětneho, štíhlého sportovce s VS, šikovného i manuální, nejlépe tmavovláska o a modrookeho. No z tech modrých oci jsem tedy nakonec slevila
No ano bezdetnou, aby pocital, ze se mu po tech detech muze trochu zmenit, tak si tam nechal rezervu.Kdyz max.75,tak by po detech mohla mit 80 treba, ze jo.Tak kdyz si najde max.70,tak bude mit pripadna pani hbodova jeste realne 5 kilo rezervu na nezhubnuti po detech a pan hbod bude porad spokojen. Doufam, ze jsem to vyjasnila
To vychazim z me zkusenosti, kdy po druhem porodu nemuzu zhubnout zatrolenych 5 kilo porad ![]()
@hBod píše:
@truelly tak tady píšou panny a ona hned o porodu tak mi to vylekalo NOmáš dobrej vkus, až na pár drobností jsi popsala mě
auta, byt atd..
Ja mam asi krapet velkou predstavivost a bezne promyslim veci na nekolik let kupredu.
Tak od panny k porodu to taky muze byt jen 9 mesicu
To je pro me jeste kratkodoby horizont
Jinak jestli na tebe sedi popis, tak…ty asi mit problem nebudes, ne? ![]()
@hBod píše:
@truelly tak tady píšou panny a ona hned o porodu tak mi to vylekalo NOmáš dobrej vkus, až na pár drobností jsi popsala mě
auta, byt atd..
Fakt jo
tak ji napiš jo a ještě jsem mela nad 175,tolik měřim já. Vím že někteří nezvládnou vyšší partnerky ![]()
@zoidberg píše:
To jako když si vybereš partnerku v sedmnácti v tanečních, tak budeš přesně vědět jak se bude chovat v pětatřiceti a po dvou dětech jo?
To jsou zase chytré rady. NIKDY si nemůžeš být ničím jistá, život je svině.
Neni to tak. Musis mit tezky zivot.
@truelly píše:
Fakt jotak ji napiš jo a ještě jsem mela nad 175,tolik měřim já. Vím že někteří nezvládnou vyšší partnerky
Me ne, ja uz mam vybrano.Jsem pouze chtela poradit. Jinak 175cm mam taky
I ten podobny vkus. A muz vypada jako viking. Rozlozity, pihaty, svetlovlasy…a vuuuubec neva. S tmavovlasymi vysportovanymi prototypy mam neblahe vztahove zkusenosti ![]()
@anupati píše:
Me ne, ja uz mam vybrano.Jsem pouze chtela poradit. Jinak 175cm mam takyI ten podobny vkus. A muz vypada jako viking. Rozlozity, pihaty, svetlovlasy…a vuuuubec neva. S tmavovlasymi vysportovanymi prototypy mam neblahe vztahove zkusenosti
Sorry jako…Já myslela ať napíše té anonymní panne, ať se mu ozve do zpráv.
Ale nic proti tobě nemám ![]()
@anupati tak jak se to vezme jsem v tomhle línej introvert
. 1-2 za rok mě sice přepadne nálada se seznamovat, ale rychle zase vychladnu ![]()
@hBod a nebude ti náhodou už nad třicet, pár takových "lenochu " v této oblasti znám
@truelly pannu asi ne z toho bych měl strach.. neměl nervy zdlouhavě někoho přesvědčovat, pak ji přitáhneš za vlasy a plivneš do obličeje a ono se z toho bude 14 dni vzpamatovávat
![]()