Bojím se, že nenajdu správného partnera na založení rodiny

Napsat příspěvek
Velikost písma:
61
2.5.17 19:04

To snad radši žádný děti, než nekoho s kym mi neni už teď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lenka.klepacova
1.2.20 17:31
@Breberka123 píše:
Ahoj holky, chodím si sem často počíst a dneska jsem sebrala odvahu napsat, co trápí mě. V kostce o co jde- je mi 29 let, jsem něco přes rok rozvedená (manžel mi po svatbě řekl, že si to najednou rozmyslel a nechce děti). Já přitom po miminku toužím už 2 roky :,( Tak jsem se potloukala po seznamkách až natrefila na nynějšího přítele. Rodinu chce, má dobrou práci, ale upřímně – rozhodně se nevznáším na nějakém obláčku zamilovanosti, to ani náhodou, což si myslím, že po 5ti měsících by tak nějak být mělo. Neumíme se společně zasmát, já jsem velký optimista a ráda dělám srandu, on je spíš takový morous, moc toho nenamluví. Máme i trochu jiný pohled trávení volného času. Ale rodinu vidíme oba stejně. Navíc jsem byla v 18ti letech na konizaci děložního čípku, takže i z tohoto důvodu nechci se založením rodiny otálet. Navíc bydlím v Praze a přijde mi, že tady žádný chlap kolem 30ti po dítěti netouží, každý má miliardu koníčků a zájmů a budují kariéru a nějaká rodina tady žádného chlapa moc nezajímá :nevim:

Mat decko neni pravidlo! A v dnesnej dobe jasne ze je prvorada praca, byvanie, spokojnost so zivotom a nie v 30 aby bolo hned decko a uz vobec skor. A decko sa da vzdy aj adoptovat. Neviem co z toho robia mnohi horor, och toto zmyslanie! A samozrejme si nerobit decko s niekym s kym sa nevie clovek ani zasmiat.

• Citovat
  • Upravit
8288
1.2.20 17:34
@lenka.klepacova píše:
Mat decko neni pravidlo! A v dnesnej dobe jasne ze je prvorada praca, byvanie, spokojnost so zivotom a nie v 30 aby bolo hned decko a uz vobec skor. A decko sa da vzdy aj adoptovat. Neviem co z toho robia mnohi horor, och toto zmyslanie! A samozrejme si nerobit decko s niekym s kym sa nevie clovek ani zasmiat.

Tak, touha po vlastním dítěti je naprosto normální. Proč nemít dřív svoje, než spoléhat na adoptivní. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lenka.klepacova
1.2.20 17:40
@belladonna píše:
Tak, touha po vlastním dítěti je naprosto normální. Proč nemít dřív svoje, než spoléhat na adoptivní. :nevim:

Ano vsak ja tuzbu nikomu neberiem, ale hlavne s rozumom, pretoze niektore pripady to je katastrofa ked niektore sproste zenske to robia podla komunistickeho zmyslania, vplyvu atd.! radsej bez dalsieho komentara, lebo je to na dlho.

• Citovat
  • Upravit
1087
1.2.20 19:25

@lenka.klepacova Dekuji za názor, nicméně diskuzi jsem zakládala před 5ti lety, s tehdejším přítelem, o kterém byla řec, jsem se rozešla, za par mesicu potkala současného, se kterým nam to klape doteď a miminko už taky mame :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lenka.klepacova
1.2.20 19:29
@Breberka123 píše:
@lenka.klepacova Dekuji za názor, nicméně diskuzi jsem zakládala před 5ti lety, s tehdejším přítelem, o kterém byla řec, jsem se rozešla, za par mesicu potkala současného, se kterým nam to moc klape doteď a miminko už taky mame :kytka:

Tak vela stastia, nech ste jednou z tych, ktorej to stastne vydrzi az navzdy:).

• Citovat
  • Upravit
2507
2.2.20 16:09

@Breberka123 to je pěkný příběh :) Moc gratuluji. Mohu se zeptat, pokud to tedy není tajné - zda jste současného našla na seznamce a jak dlouho to trvalo? Ono i chvíli trvá, než chce chlap s dotyčnou miminko, třeba s ní chce rok být, zda jim to bude klapat a aby se dobře poznali… Každopádně mnoho štěstí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1087
2.2.20 16:23

@quera Dekuji :kytka: Ano, bylo to přes seznamku, ale asi až tak 20. pokus :lol: Chvilema jsem už nevěřila (to by vydalo na knihu ty rande) dnes se tomu už smeju, ale tehdy mi do smíchu fakt nebylo a každé blbé rande mě spis dostávalo dolu. Ale nechtela jsem to vzdát a hlavně jiná možnost seznámeni pro mě moc nebyla :nevim:
No a o miminko jsme se začali snažit po dvou letech vztahu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.2.20 17:51
@Breberka123 píše:
@Calathea Souznění necítím…A neshodneme se moc ani na financích vlastně…Jistá si zkrátka nejsem. Člověk má asi vysněný nějaký model šťastně vypadající rodiny z plakátu ale holt život tomu chce někdy jinak.

Však právě - vysněný model. Se nad tím trochu zamysli. Většina lidí je vzájemně kompatibilních, problém ovšem je, že většina lidí je také nezdravě zaměřená na sebe.

• Citovat
  • Upravit
1087
2.2.20 18:22
@Anonymní píše:
Však právě - vysněný model. Se nad tím trochu zamysli. Většina lidí je vzájemně kompatibilních, problém ovšem je, že většina lidí je také nezdravě zaměřená na sebe.

Proč anonymně? :think: Jinak znovu opakuji: Diskuzi jsem založila před 5TI LETY, dnes mám rodinu dávno s někým jinym ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.11.20 05:38
@Breberka123 píše:
@lenka.klepacova Dekuji za názor, nicméně diskuzi jsem zakládala před 5ti lety, s tehdejším přítelem, o kterém byla řec, jsem se rozešla, za par mesicu potkala současného, se kterým nam to klape doteď a miminko už taky mame :kytka:

Tyhle příběhy dávají naději 🙂taky jsem zrovna v rozchodovem módu a nevěřím že bych někoho potkala a to je mi 26 🙂

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.11.20 10:57
@Breberka123 píše:
Spíš se ptám, jestli takový vztah může fungovat, nebo jestli mám hledat dál a doufat, že třeba za 2 za 3 roky nebude pozdě (myšleno kvůli té operaci, kterou jsem podstoupila)

Těžko radit. Ja se v tomhle veku taky rozvedla v Praze, taky gyn. problémy. Nakonec dítě a manzela mám, ale dite jsme museli osvojit. Jestli chceš dítě, tak do toho běž, jestli chceš risknout, rozejdou se a třeba to vyjde a třeba ne. Je to tvůj život, tvoje volba :srdce:

• Citovat
  • Upravit
1087
1.12.20 09:51
@Anonymní píše:
Tyhle příběhy dávají naději 🙂taky jsem zrovna v rozchodovem módu a nevěřím že bych někoho potkala a to je mi 26 🙂

26 je tak maaaalo, neboj, to se jistě ten pravý objeví :kytka: Vim ze mne se to dnes keca když už to řešit nemusím a každý se raduji z miminka, ale asi to tak mělo byt, abych dokázala dnes ocenit vlastnosti současného partnera a vážila si rodiny jakou s nim mám :srdce: Preji, at brzy toho pravého potkas :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2507
2.12.20 08:43

Koukám, že celkem stará diskuze :mavam: To je paráda, že se podařilo, gratuluji. Mně dosud ne, hledat chlapa, který chce děti, se ukázalo jako celkem nadlidský úkol. Nějakým zázrakem ale teď jednoho mám, ale miminko se nedaří. Takže asi tak k tomu čekání… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1087
2.12.20 09:05

@quera No, my jsme na malyho čekali 2 roky…není to jednoduchý, když to nejde, ale věřím, ze s dnešní medicínou se miminko nakonec 99% páru podaří. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí