Bránění styku s dítětem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
17.1.14 12:21

@briggitta Já mu syna nijak nezapírám. Tohle je za rok poprvé, co ho neuvidí tak jak by měl. Doktorka řekla jasně, že má být doma a já s tím souhlasím, malej na tom opravdu není zrovna dobře. To, že mluvil s doktorkou si očividně vymýšlí, protože 2× jsem si u doktorky ověřovala, zda s ním mluvila a pokaždé o ničem nevěděla. A sama mi řekla, že by mu neřekla, že je chlapec schopen převozu k němu.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.1.14 12:22

@briggitta To není možné.

• Citovat
  • Upravit
2775
17.1.14 12:24
@Anonymní píše:
@briggitta To není možné.

Tak pak nevím, co poradit. Ale určitě bych mu dítě ukázala, ať se přesvědčí na vlastní oči. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10337
17.1.14 12:26

Určitě bych dítě nechala doma a navrhla otci náhradní termín, víc bych to s ním neřešila :zed:
Já znám jednu mámu která má dceru 5 let a ta nemoci neřeší, nemocnou dceru dá bez problému na víkend k tatínkovi a v neděli když se vrátí dítě domů matka píše otci sprosté sms, že malá kašle víc a že tak velkou rýmu neměl, kdes ju ta haj.le tahal a tak různě. No já bych ju bacila :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2775
17.1.14 12:27
@Lusy23 píše:
Určitě bych dítě nechala doma a navrhla otci náhradní termín, víc bych to s ním neřešila :zed:
Já znám jednu mámu která má dceru 5 let a ta nemoci neřeší, nemocnou dceru dá bez problému na víkend k tatínkovi a v neděli když se vrátí dítě domů matka píše otci sprosté sms, že malá kašle víc a že tak velkou rýmu neměl, kdes ju ta haj.le tahal a tak různě. No já bych ju bacila :pocitac:

Tak to je zase druhý extrém. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10337
17.1.14 12:30

@briggitta jo to je, občas jsou ty rodiče na hlavu (nemyslím zakladatelku) :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.1.14 12:33

@Lusy23 Já jsem s ním samozřejmě byla ochotná hovořit o náhradním termínu. On mě ale hned začal nadávat jaká jsem lhářka, že jsem u lékařky vůbec nebyla atd. Teď už se s ním nemíním bavit o ničem. Já ještě jak blbá pořád volám dokola doktorce, jestli už jí teda volal (pořád mi psal jak s ní konzultuje) a ona mi pořád říkala, že o žádném hovoru s ním neví ani sestřička, která bere veškeré telefony neví, že by volal :zed:

• Citovat
  • Upravit
4620
17.1.14 12:34
@Anonymní píše:
@Lusy23 Já jsem s ním samozřejmě byla ochotná hovořit o náhradním termínu. On mě ale hned začal nadávat jaká jsem lhářka, že jsem u lékařky vůbec nebyla atd. Teď už se s ním nemíním bavit o ničem. Já ještě jak blbá pořád volám dokola doktorce, jestli už jí teda volal (pořád mi psal jak s ní konzultuje) a ona mi pořád říkala, že o žádném hovoru s ním neví ani sestřička, která bere veškeré telefony neví, že by volal :zed:

A jinak spolu vycházíte jak? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.1.14 12:36

Žádná sláva… Já už se jen snažím předat a nemluvit. Očividně se nedokázal smířit s tím, že jsme od sebe :nevim:

• Citovat
  • Upravit
10337
17.1.14 12:37
@Anonymní píše:
@Lusy23 Já jsem s ním samozřejmě byla ochotná hovořit o náhradním termínu. On mě ale hned začal nadávat jaká jsem lhářka, že jsem u lékařky vůbec nebyla atd. Teď už se s ním nemíním bavit o ničem. Já ještě jak blbá pořád volám dokola doktorce, jestli už jí teda volal (pořád mi psal jak s ní konzultuje) a ona mi pořád říkala, že o žádném hovoru s ním neví ani sestřička, která bere veškeré telefony neví, že by volal :zed:

já bych se sním prostě víc nebavila, pokud nechce brát ohled na nemoc dítěte tak je to jeho problém a max bych mu napsala, že až bude dítko zdravé že mu dáš vědet a pak se můžete domluvit na předání. Víš co, někdy se s blbcem prostě člověk nedomluví :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4620
17.1.14 12:40
@Anonymní píše: Žádná sláva… Já už se jen snažím předat a nemluvit. Očividně se nedokázal smířit s tím, že jsme od sebe :nevim:

Hm…tak to pak chápu, že se to blbě řeší :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.1.14 12:40

@Lusy23 Nedomluví, to je pravda. Jen mě to už přestává bavit. On má problém takřka ve všem. Pořád si stěžuje jak to a to dělám špatně. Já už ho jen odkazuji na sociálku, že mě to nezajímá. Když jdu ale já na sociálku, jestli tam otec byl, tak mi je vždy řečeno, že tam nebyl ani jednou. Všichni okolo mě už mi říkají, že má malého jako majetek a prostředek k tomu aby mě mohl pořád deptat. :zed:

• Citovat
  • Upravit
1.zizi
17.1.14 12:53
@Katchi píše:
Co znamena, ze je dite nemocne? Ma horecky, teploty? Nema nahodou u taty taky domov? Chapu, ze dite nemuze ven, ale kdyz bude doma u taty v posteli, jaky je v tom rozdil?

jo, ale primarne se o nemocne dite stara matka…ja mam chlapa doma a taky mala vyzaduje spise me…

• Citovat
  • Upravit
69235
17.1.14 13:03

Jde o tříhodinovou návštěvu poprvé za rok. Vůbec bych nediskutovala, oznámila, že je nemocný, doktorka řekla, že má být doma, hotovo, konec diskuzí. Ani bych mu neotevřela dveře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4190
17.1.14 13:38
@terinka4444 píše:
Jde o tříhodinovou návštěvu poprvé za rok. Vůbec bych nediskutovala, oznámila, že je nemocný, doktorka řekla, že má být doma, hotovo, konec diskuzí. Ani bych mu neotevřela dveře.

naprosto souhlasím, v případě, že by prudil u dveří tak bych zavolala polici ať si ho usměrní a rovnou mu, řekla, ať mě neobtěžuje zbytečnými SMS a voláním. Že se musím starat o nemocné dítě a né o jeho pošramocené ego

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová