Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@patlamatlaxy píše:
Mám zkušenosti jen zprostředkované. Soused se neustále tahá o dceru a vždy, když je malá nemocná, matka vždy má potvrzení od lékaře. Zkus si o něj zažádat. Jinak přeci může přijít na návštěvu k vám, ne? Nebo máte vztah natolik vyhrocený?
já bych si např, ex domu nevzala. ![]()
Tak to dopadlo následovně. Ex samozřejmě přijel a opřel se do zvonku. Já jsem nereagovala. Když to bylo po několikáté zavolala jsem PČR. Bavili se i se mnou, dávala jsem jim na ucho dětskou lékařku, která jim potvrdila, že syn je opravdu nemocen. Oni, že to tedy půjdou otcovi nějak vysvětlit. Ten mi mezitím napsal, že jsem mu syna nepředala a neměla jsem k tomu žádný reálný důvod a že to bude řešit. ![]()
@Anonymní píše:
Tak to dopadlo následovně. Ex samozřejmě přijel a opřel se do zvonku. Já jsem nereagovala. Když to bylo po několikáté zavolala jsem PČR. Bavili se i se mnou, dávala jsem jim na ucho dětskou lékařku, která jim potvrdila, že syn je opravdu nemocen. Oni, že to tedy půjdou otcovi nějak vysvětlit. Ten mi mezitím napsal, že jsem mu syna nepředala a neměla jsem k tomu žádný reálný důvod a že to bude řešit.
Bože, tak ten chlap je tele, ne… Jako neřekla bych, kdyby měl mít dítě na víkend, ok, ale otravovat takhle kvůli třem hodinám? Fakt blázen… A ty řeči o dr, které ani nevolal… No to je fakt psycho… Ale tak jak chce, je hrůza, že musí zakročit až Policie, ale když to jinak nejde ![]()
No to je vůl. Ty jo, že by třeba nemocný dítě mohlo spát ho asi nenapadlo ![]()
Tak až bude žalovat na socce, máš alespoň důkaz u policie.
@martina.se tak ono hodně záleží na vztahu, který mezi bývalými partnery panuje, např. manželova ex u nás byla před dvěma lety, syn jí chtěl ukázat, jaký u nás bude mít pokojíček, i když občas jsou nějaké neshody typu jiný názor na výchovu a péči, vycházíme s ní dobře a nikdo nikomu problémy nedělá
@patlamatlaxy píše:
@martina.se tak ono hodně záleží na vztahu, který mezi bývalými partnery panuje, např. manželova ex u nás byla před dvěma lety, syn jí chtěl ukázat, jaký u nás bude mít pokojíček, i když občas jsou nějaké neshody typu jiný názor na výchovu a péči, vycházíme s ní dobře a nikdo nikomu problémy nedělá
jasné.. já třeba vím, že kdybych sem ex vzala, tak by vše zkritizoval.. On je prostě hnusnej rejpal.. a já si chráním svoje
kluk ho sem chtěl vzít, ale já mu prostě řekla, ať se nezlobí, ale že ne.. jemu prostě není nic dost dobré. A takhle mi nemůže kritizovat. Kluk si nafotil svůj pokojíček, donesl mu to ukázat, ale víc nemusí ![]()
@terinka4444 No samozřejmě, že malého vzbudil. Budí to ve mě ošklivé dojmy, a to opravdu to, že syna má jen jako hračku a prostředek k tomu, aby mě mohl buzerovat. Smutné
chudák malej
@patlamatlaxy Jak ráda bych s ním kvůli malému dobře vycházela. Vždyť vše je jen o komunikaci. On ale vše bere jako útok vůči němu a myslí si, že mu chci znemožnit kontakt se synem. Opak je pravdou, já jsem ráda, že si malého bere. Sice teda nevím jak ho bude jako otce brát, ale to už je mezi nimi. Já si od toho malého raubíře taky ráda odpočinu, co si budeme povídat
S ním ale vůbec není řeč. Snaží se mu domluvit i jeho máma, ale tu už taky ignoruje ![]()
Mám zkušenosti jen zprostředkované. Soused se neustále tahá o dceru a vždy, když je malá nemocná, matka vždy má potvrzení od lékaře. Zkus si o něj zažádat. Jinak přeci může přijít na návštěvu k vám, ne? Nebo máte vztah natolik vyhrocený?