Brečící manžel na svatbě :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25179
30.7.20 12:46
@Kelsey píše:
Tak ono uz je to 13r. zpet a vsichni bohuzel starneme, teta a jeji pritel uz neni. Ti uz by meli mezi 90-100r. atd. dalsi clenove rodiny.

jasně, rozumím…Já už bych taky všechny naše svatebčany do kupy nedala, když jsem se nad tím zamyslela…Minimálně tři čtyři lidi už nejsou mezi námi, je to víc jak dvacet roků…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
30.7.20 12:48
@pe-terka píše:
chybí mi tam Ešče som sa neoženil, už ma žena bíííje :jazyk:

To je zase tahle diskuze…
https://www.emimino.cz/…itel-401125/

• Citovat
  • Upravit
18154
30.7.20 13:04

@My Melody
Ok, promiň, tak jsem to blbe pochopila. Ale ti známí co se štrachali přes celou moravu na svatbu, na kterou byli pozvani 3 lidi, přivezli svatební dar - 10 tisíc v obálce a ženich s nevěstou je pozvali do cukrarny na kávu, ti me pobavili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
30.7.20 13:22
@My Melody píše: :lol: :D idealni hudba na svatbu, jeste to premixnout se slovenskym popem a dilo bude dokonane. :)Příspěvek upraven 30.07.20 v 12:47

a zazpívat by to mohl slovenský hudební idol Rytmuuuus :pankac: :pankac: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
30.7.20 13:22
@bigl píše:
@My Melody
Ok, promiň, tak jsem to blbe pochopila. Ale ti známí co se štrachali přes celou moravu na svatbu, na kterou byli pozvani 3 lidi, přivezli svatební dar - 10 tisíc v obálce a ženich s nevěstou je pozvali do cukrarny na kávu, ti me pobavili.

tak to je dost smutný teda :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
30.7.20 13:25
@Janli píše:
To je zase tahle diskuze…
https://www.emimino.cz/…itel-401125/

no ty vole, to je na záhlavec 8) :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150026
30.7.20 13:45

Chlapa jsem viděla že měl slzy v očích až v noci po svatbě, když jsem se ho ptala proč, tak z něho vylezlo že je mu líto, že se toho nedožila jeho máma.
Není to až tak vtipný, osiřel hodně brzo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
My Melody
30.7.20 13:52
@pe-terka píše:
a zazpívat by to mohl slovenský hudební idol Rytmuuuus :pankac: :pankac: :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: A ten im tam bude recitovat : " Co vam jebe? Jebe, jebe, jebe…?"
  • Citovat
  • Upravit
ontarova.stara
30.7.20 13:57
@Anna766 píše:
Chlapa jsem viděla že měl slzy v očích až v noci po svatbě, když jsem se ho ptala proč, tak z něho vylezlo že je mu líto, že se toho nedožila jeho máma.
Není to až tak vtipný, osiřel hodně brzo.

Tak treba mne tohle dojemne prijde, protoze to prenesene znamena, ze je mu lito, ze maminka nevidi, ze je stastny a nemuze se pochlubit, jak skvelou holku si do zivota nasel. Hele, slzy spatne nejsou, to vubec. Ty hystericke vylevy ve videu, to uz je jina liga.

• Citovat
  • Upravit
21573
30.7.20 14:44

@ontarova.stara To video je fakt strasne. Nekteri chlapi vypadaji, ze se za chvili sesypou. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
30.7.20 19:40

Ja teda nevim, vy jste tu vsechny takove drsnacky, ale me videl, az kdyz jsem sla s tatou k oltari a na krajicku mel. Jeste se me stacil zeptat “ted ti jeste nemuzu dat pusu, co?😁” a ja brecela, kdyz jsme si rikali sliby.. holt jsem mekka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6161
30.7.20 19:47
@PetyMimi píše:
Ahoj holky. Když jste se vdávaly, kdy vás poprvé manžel viděl? A brečel? ????

Můj jo, je to cita.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
31.7.20 14:18
@weu91 píše:
Ja teda nevim, vy jste tu vsechny takove drsnacky, ale me videl, az kdyz jsem sla s tatou k oltari a na krajicku mel. Jeste se me stacil zeptat “ted ti jeste nemuzu dat pusu, co?😁” a ja brecela, kdyz jsme si rikali sliby.. holt jsem mekka :)

Měli jsme možnost opakovat celé věty nebo říkat jen ANO, hodně rádi jsme byli, že jsme vůbec dokázali kvaknout ano přes ty klepajici bradicky :D já třeba viděla jak brečí ségra a už jsem byla taky dojatá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1612
31.7.20 14:24
@PetyMimi píše:
Ahoj holky. Když jste se vdávaly, kdy vás poprvé manžel viděl? A brečel? ????

Brečení na svatbě? 8o :think:

Dobrý nápad, díky. Další věc, kterou bych měl přidat na seznam „V jakých situacích si přeji být z lítosti utracen“. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
31.7.20 14:38
@Jahor píše:
Brečení na svatbě? 8o :think:Dobrý nápad, díky. Další věc, kterou bych měl přidat na seznam „V jakých situacích si přeji být z lítosti utracen“. :mrgreen:
:mrgreen: To mě zajímá. Co tam máš dál? :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria