Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kelsey píše:
Tak ono uz je to 13r. zpet a vsichni bohuzel starneme, teta a jeji pritel uz neni. Ti uz by meli mezi 90-100r. atd. dalsi clenove rodiny.
jasně, rozumím…Já už bych taky všechny naše svatebčany do kupy nedala, když jsem se nad tím zamyslela…Minimálně tři čtyři lidi už nejsou mezi námi, je to víc jak dvacet roků…
@pe-terka píše:
chybí mi tam Ešče som sa neoženil, už ma žena bíííje
To je zase tahle diskuze…
https://www.emimino.cz/…itel-401125/
@My Melody
Ok, promiň, tak jsem to blbe pochopila. Ale ti známí co se štrachali přes celou moravu na svatbu, na kterou byli pozvani 3 lidi, přivezli svatební dar - 10 tisíc v obálce a ženich s nevěstou je pozvali do cukrarny na kávu, ti me pobavili.
@My Melody píše:![]()
idealni hudba na svatbu, jeste to premixnout se slovenskym popem a dilo bude dokonane.
Příspěvek upraven 30.07.20 v 12:47
a zazpívat by to mohl slovenský hudební idol Rytmuuuus
![]()
@bigl píše:
@My Melody
Ok, promiň, tak jsem to blbe pochopila. Ale ti známí co se štrachali přes celou moravu na svatbu, na kterou byli pozvani 3 lidi, přivezli svatební dar - 10 tisíc v obálce a ženich s nevěstou je pozvali do cukrarny na kávu, ti me pobavili.
tak to je dost smutný teda ![]()
@Janli píše:
To je zase tahle diskuze…
https://www.emimino.cz/…itel-401125/
no ty vole, to je na záhlavec
![]()
Chlapa jsem viděla že měl slzy v očích až v noci po svatbě, když jsem se ho ptala proč, tak z něho vylezlo že je mu líto, že se toho nedožila jeho máma.
Není to až tak vtipný, osiřel hodně brzo.
@pe-terka píše:
a zazpívat by to mohl slovenský hudební idol Rytmuuuus![]()
![]()
![]()
@Anna766 píše:
Chlapa jsem viděla že měl slzy v očích až v noci po svatbě, když jsem se ho ptala proč, tak z něho vylezlo že je mu líto, že se toho nedožila jeho máma.
Není to až tak vtipný, osiřel hodně brzo.
Tak treba mne tohle dojemne prijde, protoze to prenesene znamena, ze je mu lito, ze maminka nevidi, ze je stastny a nemuze se pochlubit, jak skvelou holku si do zivota nasel. Hele, slzy spatne nejsou, to vubec. Ty hystericke vylevy ve videu, to uz je jina liga.
@ontarova.stara To video je fakt strasne. Nekteri chlapi vypadaji, ze se za chvili sesypou. ![]()
Ja teda nevim, vy jste tu vsechny takove drsnacky, ale me videl, az kdyz jsem sla s tatou k oltari a na krajicku mel. Jeste se me stacil zeptat “ted ti jeste nemuzu dat pusu, co?😁” a ja brecela, kdyz jsme si rikali sliby.. holt jsem mekka ![]()
@PetyMimi píše:
Ahoj holky. Když jste se vdávaly, kdy vás poprvé manžel viděl? A brečel? ????
Můj jo, je to cita.
@weu91 píše:
Ja teda nevim, vy jste tu vsechny takove drsnacky, ale me videl, az kdyz jsem sla s tatou k oltari a na krajicku mel. Jeste se me stacil zeptat “ted ti jeste nemuzu dat pusu, co?😁” a ja brecela, kdyz jsme si rikali sliby.. holt jsem mekka
Měli jsme možnost opakovat celé věty nebo říkat jen ANO, hodně rádi jsme byli, že jsme vůbec dokázali kvaknout ano přes ty klepajici bradicky
já třeba viděla jak brečí ségra a už jsem byla taky dojatá.
@PetyMimi píše:
Ahoj holky. Když jste se vdávaly, kdy vás poprvé manžel viděl? A brečel? ????
Brečení na svatbě?
![]()
Dobrý nápad, díky. Další věc, kterou bych měl přidat na seznam „V jakých situacích si přeji být z lítosti utracen“. ![]()
@Jahor píše:
Brečení na svatbě?![]()
Dobrý nápad, díky. Další věc, kterou bych měl přidat na seznam „V jakých situacích si přeji být z lítosti utracen“.