Poradna duly
Jana Čurdová
nikolo nemas nahodou dnes meniny?
keby ze nahodou ano tak ti zelam vsetko naj, naj, naj http://www.sirmi.ic.cz/smajl/74.gif /> neboj do piatku to zmizne, asi sa stresujes, to je z toho!!
takze sa hod do klidu
![]()
ja teda takova poverciva nie som, urcite az budeme mat kocik, tak si ho doveziem domov
a budem dufam, ze bude vsetko v poriadku ![]()
Cauves holky,
same dobre zpravy tady
to je supr.
Nikolaa / jsem rada ze je vse ok a jestli to neni jenom nick tak preju vsechno nejlepsi k svatku
![]()
btw. na ty opary jsou ted ty novy pruhledny naplasti ne? Pres to bych normalne licila a hotovo, takhle na ne
![]()
Misurdo / koukam ze ti roste pekna slecna, z fotky vypada jako pekna intelektualka ![]()
Jo s tim kocarkem, ja jsem hrozna na tohle, vubec na povery neverim. S Milisem jsme taky meli vsechno pripraveny a ted to bude stejne, podle me jestli se neco ma stat tak to kocarek urcite neovlivni a uz vubec ne ten ve sklepe.
Gissele píše:
Jo s tim kocarkem, ja jsem hrozna na tohle, vubec na povery neverim. S Milisem jsme taky meli vsechno pripraveny a ted to bude stejne, podle me jestli se neco ma stat tak to kocarek urcite neovlivni a uz vubec ne ten ve sklepe.
pekne si to napisala
![]()
Ještě jsem si vzpomněla, jak mě v noci překvapilo mimi - kolem třetí si udělalo pořádnou rozcvičku - takové kopance jsem ještě necítila. Tak jsem pak asi hodinu nemohla spát, protože jsem se bála, že se mu tam nelíbí.
Je to fakt k zbláznění - když se dlouho nehýbe, jsem nervózní a když se do toho pustí, tak taky ![]()
Co vy, jak máte čilá miminka ![]()
se s tim moc netento ze ![]()
holky ja se asi zblaznim mi pred chvilkou doslo, ze za chvilku budou Vanoce
to je sileny, jeste ze se stehujem az v kvetnu, stehovat se v lednu to by me uz asi fakt dodelalo
mno ale ten curbes tady, kdyz koukam zkrz okno tak to vypada ze porad snezi a vubec to je tady des
mno jestli se k nam letos Jezisek vyda tak si asi nabije papulu ![]()
ja som na tom podobne, su dni kedy o nej pomaly ani neviem a niekedy je z nej dobra karate kid-ka
, ale v noci ma este nezobudila ![]()
U nas je to tak, ze pres den to jsou jenom takovy liny pohyby, rekla bych tak max ruka pres oci a kdyz si lehnu tak zacne kopat, uz jsem na to prisla, ona chce abych porad chodila
to brzy
tak u nas po snehu uz ani pamatka a celkom je aj teplo
a obcas dokonca vykukne aj nejaky ten slnecny luc ![]()
a to uz mate dohodnute s tym barakom na pevno? netreba to trochu opravit, alebo nieco take?
No u nas taky zadny snih neni, jenom ty okna jsou tak spinavy ![]()
No dum uz je temer prodany uz se podepisuji smlouvy, v kvetnu se budem stehovat na cas do podnajmu a mezitim budeme stavet
asi to bude trosicku frmol, ale tak maly uz budou 2mesice, v brezen/duben uz se snad zacnou stavet zaklady tak snad pristi vanoce budem v novem
jaaaaaaaaaaaaaaaaaj tak to som ta pochopila http://www.sirmi.ic.cz/smajl/468.gif
urcite to nejak zvladnete
drzim palce, nech ste vo svojom co najskor ![]()
Gissele, to si tedy připrav pevné nervy. Kamarádka teď dokončuje baráček, mají kluka steně starého jako my. Bydlí u rodičů hned naproti té stavbě a už je úplně na prášky. S druhým raději čekali, až to bude hotové.
A to ona má fakt pohodu - chodí jen dohlížet, jak to vypadá a schání firmy, které pak kontroluje. Peníze moc řešit nemusí.
Nj ono je prave asi nejhorsi to dohlizeni, aby to udelali poradne. Nervy to asi budou, ale budem stavet kanadskej takze by to nemelo trvat dva roky, ale trictvrte roku tak snad nas to nepolozi, doufam.
Máš pravdu, že to dohlížení je kolikrát horší. Člověk má občas pocit, že sám by to zvládnul líp.
Jestli máš nějaké info k tomu kanadskému domu, docela by mě to zajímalo, ještě jsem o tom neslyšela.
Tak já jdu vařit - dneska bude rychlovka - losos s bramborem - za hoďku je tu hladový manžel.
Přeju dobrou chuť.
ja dnes tiez rychlovku
brokolicovu kremovu polievku a spagetti carbonara
a salat nesmie chybat ![]()