Březen 2008

• Fotoalbum (58)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1346
4.9.07 21:25

Vzhledem k tomu,že mám zaplacený nadstandart,můžu si říct o fotku kdykoliv.Mám ještě fotku z 10tt a taky tam moc vidět není…Já jsem zase viděla páteř.prostě nádhera…kolem toho 20tt je 3D UZ prý nejideálnější,hodně jsem se na to vyptávala..Tak ať ti vyjde konečně fotečka.Pak nám jí sem určitě hoď ukázat :wink: já jsem se o to pokoušela ,ale byla moc velká.Tak jindy teď už není nálada…pa krásně se vyspěte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
5.9.07 08:39

Dobre ranko damy!
Jdu vas pozdravit, nez se vydam na celodenak do mesta. To bude sila. Spala bych kudy chodim a navic je tam pekna zima.Fuj!
No a mrzacci moji se dnes o sebe musi postarat vzajemne, tak jsem zvedava, jestli si jeste neco neudelaji. 8)
Mejte se a piste, at mam co cist!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
5.9.07 09:29

ahojky!!!!! :lol: no sice studene, ale krasne rano ked sa clovek zobudi vo vlastnej posteli :lol: , ja uz lezim v obyvke zakryta teplou dekou :wink: a tiez mam pestry plan na dnes: lezat a este raz lezat. :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1346
5.9.07 11:28

To bych brala taky..Já vstávám v pět do práce :( sice ve dvě doma,ale stejně.Dneska jsme tu měli pěknou zimu,odnesli nám totiž topení (asi budou dávat nové)..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
5.9.07 12:47

Ahoj holky tak zima jak v pr… Dneska mne mrnous trápí. Ještě před obědem jsem musela utíkat na WC. Skoro jsem to nestihla, to už se mi dlouho nestalo. Když to je ráno nebo večer, tak to člověk nějak čeká, ale na oběd. No hrůza.
Mischni že se ti chce v té zimě :?
Misurdo tak to ti závidím, že můžeš lenošit. Já musím makat, sakra :cry:
Werčo já vstávám v 6 ale že by se mi chtělo, to nemůžu říct. A každým dnem je větší tma a zima taky.
A co jinak jak se cítíte vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
5.9.07 12:54

ja som myslela ze uz take trable nemas, ved uz si v 14tt 8O , mna to teda obislo, ale zase mam ine problemy :? , radsej by som nieco robila, aspon trosicku, ale sa bojim, tak len lezim :? az na to, ze som pomohla mojmu muzikovi aspon s nakrajanim zeleninky na obed aby sa necitil ze vsetko musi robit sam. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
5.9.07 13:01

No bohužel pořád mě to drží, ne tak často ale mám to pořád. I doktor se divil, no prostě ten můj žaludek se s tím neví vypořádat.
A co máš za problémy, teda jestli o tom chceš mluvit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
5.9.07 13:08

myslela som tym ten polyp a to ze musim lezat :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
5.9.07 13:45

Koukám že jsi ze Slovenska, já sem taky slovenka. A od kud pocházíš? Já jsem ze Šurian okr. Nové Zámky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
5.9.07 14:17

ja som z holica-prava zahoracka :lol: , ale do ciech to mame 4km takze moravacka. to je okres skalica, medzi brnom a bratislavou.

tak to si sa naucila dobre po cesky, uz si v cechach asi dlho, nie? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
5.9.07 15:29

No to vím kde to je, to není tak daleko od nás. V Čechách jsem 4 roky, práce mně donutila se učit mluvit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
5.9.07 15:40

tak to si dobra!!!! :lol: a co to vlastne znamena ta stejfa, nejako mi to nedochadza!! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
5.9.07 21:02

Ahoj holky,

Stejfo - mechtelo se mi, ale musela jsem. castecne totiz pracovne. Ale zpestrila jsem si to obedem s kamoskou a kafickem s mamkou(ta mi navic koupila tehurifle - zlaticko moje), takze uspesny den. Teda zmokla jsem a profoukla, ale uz jsem doma v teple a pubos se vzorne staral o tatoucha, dokonce jednorucne udelal spagety a zbylo i na me! Tak ted uz mirim jen pres koupelnu do postele.

Jo a ten pas kalhoty krasne udrzi, poposouvala jsem jen kdyz jsem vstala. Jinak uplna pohoda.

Takze dobrou noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
6.9.07 08:08

Ahoj děvčata, tak včera jsem ještě blinkala i doma. No nevím co se děje ale mrňous moc zlobí. Dvakrát za den to se mi nestalo ani na začátku.
Misurdo to stejfa znamená skratka mího přímení. Jmenuji se Štejfová, jinak Katka. Takže klidně můžete i jménem jestli chcete.
Mischni tak koukám že jsi měla plodný den, taky už budu muset na nákupy. Ale asi si počkám na lepší počasí. to máš ale kluky šikovný doma, uměj se i postarat.
Tak jenom doufám že už dneska mrnous nebude tolik zlobit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
6.9.07 11:36

Ahoj holky!

Tak kde jste v tom desti?

Stejfo - co zaludek, je na svem miste?

Jo, byla jsem vcera V DM drog. pro ty kupony a libi se mi to.Jsou tam napr. intimky, vlozky do podprdy, poporodni kalhotky, sleva na Litex, olej a jina kosmetika ard. A kdyz po porodu nahlasite datum, tak dostanete pokracovani pro maminy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí