Březen 2008

• Fotoalbum (58)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2857
7.9.07 17:12

ja som uplne v pohode, nic mi nechyba, ale by som nemusela tolko zrat, furt mam na nieco chut :oops: a dokonca uz asi 5 dni vobec nekrvacam, obcas uplne min. zaspinim, ale v porovnani stym ako to bolo predtym tak je to len muska(alebo skor blecha) :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
7.9.07 17:17

jeeeeeeeeeeeeeeeeej to uz funguje :lol: parada :lol: ja zatim zadne fotky maleho cervika nemam, ale hned ako nieco budem mat hned to tamhodim!!! zatim budem obzerat len vas :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
7.9.07 18:46

tak jsem vam do nasi galerky dala dve fotecky, mych dvou umelcu, jeden jeste mini a ten druhy maxi- :lol: :lol: :lol: 8O 8O
Kris-narmalne se prihlas, at se nemusis porad podepisovat :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
7.9.07 19:50

Soupla jsem do galerky Julcu v 7tt.Novou budu mit doufam za tyden.
Jeste dotaz:chtela jsem to dat i do dubna 2008 a neslo mi to - neni v nabidce galerii i kdyz existuje. Musi se to nejak aktivovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
8.9.07 13:26

dobre ranko!!!! :lol:

my sme mali na navsteve babku a potom sme robili trosku poriadok. :roll:

mischni nevim cim to moze byt, mne to islo hned na prvy krat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
8.9.07 18:15

zdravim, dneska jsme vsechny nejak zaneprazdnene, nikdo tu neni. :( :(

no, ja byla u mudr, tak mam dalsi prasky na zavadeni, tak jsem zvedava jestli me ten mocak prestane zlobit. mocak sam je snad ok, je to proste gynekologicky :( pokud to nezabere, tak budu muset na podrobne vysetreni na urologii 8O 8O no doufam, ze neeee!!! :? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
8.9.07 19:06

Jitus, drzim palce at nikam nemusis…

do galerky hodim fotky asi az v tydnu musim je totiz najit… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
8.9.07 19:26

Nazdarek zensky!

Ja uz jsem skrz to dubnovou galerku psala Lesine, tak to snad vyresi.
Prave jsem se vratila Z Olympie. Bylo tam nechutne moc lidi, ale koupila jsem v DM na ty kupony vlozky intimky a masazni krem na bricho jako proti striim. Tak bude tatouch mazat,at ma nejaky zasluhy. A v HM jsem koupila teply sedy saty, co se daji nosit ke kalhotum i bez a pod to triko s dlouhym rukavem. A vejde se tam velky bricho.No a pak klasicky zasobovani domacnosti a mam dost.Udelala jsem cesnekovou pomazanku(tu milujeme kolektivne) a cajik a uz budu jen lezet u TV a cpat se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
8.9.07 19:28

Jitus - doufam, ze s tim tim tvym mocakem uz budes mit klid. To je humus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
8.9.07 20:33

my sme tiez uz po veceri, spravili sme si placky. mnaaaaaaaaaaaaaaam :lol: a este by som si dala ale uz nie su :(

a mischni v h&m maju tehu oddelenie?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
8.9.07 21:39

Misurdo - nemaji,ale vzhledem k soucasne mode se da vybrat. A stoji to polovinu nez kdyby to melo nalepku pro tehotne. Ty saty staly 399kc!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
8.9.07 21:50

ja si chcem tiez nakupit veci bud h&m alebo c&a, daju sa tam najst veci za rozumne ceny :wink: este neviem ci neskocim do wiedne, ale neviem ci to mozem risknut :? na druhej strane si hovorim, ze budem len v aute a potom obkuknem len tie obchody a zas domov. tak este neviem, ale uz su mi dobre len teplaky :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
10.9.07 09:17

Krásné pondělné ráno přeji, koukám že víkendy ste měli rušné. Mi sme byli taky nakupovat. V C&A jsem si koupila těhu kalhoty za necelých 600. Měli slevy. Budu muset ještě chvilku počkat, myslím tak měsíc a už to bude v pohodě. Bříško musí trochu dorůst.
Jituš tak doufám že to bude dobrý a na urologii nebudeš muset.
Super že už máme galerku, hned tam vložím našeho mrňouse.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
10.9.07 09:23

dobre ranko!!!!

kris ( alebo to bolo chris-mam nejaku slabsiu pamat na mena :? sorry ) tak to bola vazne dobra kupa!!!!

no vikendy byvaju mrtve, aj ked pre mna su vikendy ako pracovne dni, lebo som furt doma. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
10.9.07 10:02

Ahoj Misurdo tak jak se vede dneska? Koukala jsem do galerky, konečně budeme mít přehled. Co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí