Březen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
355
10.11.07 23:02

Školka je u nás totálně plná, takže pokud budu na mateřské s druhým, dají asi přednost mámám, které jdou do práce. No uvidíme, třeba budeme mít štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
10.11.07 23:08

tak dobru noc a pekny zbytok vikendu!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
11.11.07 11:14

Ahoj holky, přeju dobré dopoledne :-))

misurda - jj dolný kubín je opravdu blízko. Referovala jsem chlapovi, co tak provádím a jako vlastenec v Čechách považoval za povinnost se zeptat odkud jsi. On se v Dolným Kubíně narodil. Jinak je z Breze - kousek od Námestova.

Jinak do seznámku bych se taky ráda připojila, jen patřím mezi ty neznalce, co neví, jak to tam doplnit :-(. Takže jestli můžu, připojuju své údaje a prosím nějakou chytrou osůbku…

Nikola… Praha… 1984… TP 4.3.08 - holčička (Terezka)

Děkuji :-)).

Jinak já bývám taky doma, pracuju, ale v uvozovkách, protože je to pro rodinu, tak mě moc nepřetěžují. No a odpoledne - k večeru se vrací chlap dychtící po netu, takže ho pouštím, ale i tak se střídáme.
A holky, kdy budete kupovat kočárky? A jaký máte vybraný? Určitě jste to už probíraly… já mám vybraný x-lander… moc moc se mi líbí… a kupovat ho budeme po svatbě, takže v prosinci… abysme nám neutekla kolekce 07…

Paaaa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
11.11.07 11:23

jej tak vy chystate svadbu? to je parada, keby som mohla tak si tu nasu hned zopakujem aj s tymi pripravami, vsetko to okolo ma hrozne bavilo :wink: len sme ju mali v juli a bolo 37 stupnov, tak to vam v decembri teda nehrozi :lol:
no a po svadbe budete mat aspon peniaze na vybavicku :wink: , teda ked si ju nebudete platit sami :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
11.11.07 11:40

jj, 23.11. se vdávám - je to za chvíli. Ještě nevím, jestli bych si jí zopakovala, nemám to ještě za sebou, ale všchni řikají, že nikdy, že je to hrozně starostí a přitom to tak hrozný není. Svatební oznámení - domluvit úřad a „hostinu“. Jo a šaty. I když ty jsem mít nechtěla a byla jsem k nim domucena :cry: .A s těma financema jsi měla pravdu :roll: . Budeme si to platit sami, takže nic velkýho. Nejsme milionáři, abysme pozvali na jídlo všechny svě přátele. I když bychom rádi, není to možné. No a vzhledem k počasí - to bude ještě zajímavé…

Ale co - pořád lepší řešit svatbu než dvoje prsa :lol: :lol: :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
11.11.07 12:01

ale to sa da zvladnut, my sme si ju tiez platili sami, a nakoniec sme ztistili ze to co sme do toho vrazili, sa nam aj vratilo :wink: a to tu bolo este dost ludi co museli byt ubytovani v hoteli ,lebo jedna igorova rodina byva 400km na vychod a ta druha 300km na zapad :lol: ale tiez sme nemali az tak vela ludi dokopy to bolo nejak 40 aj so siedmimi detmi :wink:
tak to uz sa tesim na fotecky :wink:

a tu su nase motivacne fotky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
11.11.07 12:22

No teda, já nemám slov. Máte naprosto úžasný fotky. Na tý fotce se sňou vypadáte fakt super. Takový krásný fotky - slint! :D .
A máš úplně nádherný šaty!!! Já jsem volila kompromis - jelikož mám už docela fakt bříško, budu je mít těhotenský i když… není to přesně to, co jsem si představovala.

Mám foto, když jsem si je zkoušela… snad se do nich ještě vejdu :-(.

http://im.lide.cz/…22989389.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
11.11.07 12:43

ale ved aj tie tvoje su peknucke!!! :lol: a na tej fotke vyzeraju ze su ti este celkom volne, takze sa do nich 100% zmestis :lol: je jasne ze ked je baba tehotna musi si vyberat z tych volnejsich, ale ja ked som skusala saty tak som si nevedela vybrat lebo sa mi vsetky pacili :wink: , a ked budes mat urobene vlasy a namalovana tak budes nevesticka jak zo zurnalu :wink:
a urcite sa budes pacit svojmu princovi, a to je to najdolezitejsie http://www.sirmi.ic.cz/smajl/19.gif

inak aj tebe sa zobrazi ta fotka, len pred nu musis dat a bez medzier

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1426
11.11.07 13:54

Dobré dopoledne, jedeme na nákup, tak jen rychle. U nás 1.sněží :potlesk: ,úplně paráda, snad ta zima letos vyjde normálně se sněhem. :roll: Misu- já jsem v té poště.. nebyla, jen to tak v reálu působilo-hlavně na mého teď už manžela, který mě doprovázel.. :) A má svatba se teda vůbec nepovedla, počínaje počasím :cry: . Tak bych ji zrazu dělala znova a řádně si ji vychutnala. Jen ted už fakt musím-tak vám to popíšu příště. A na dotaz, či nebyl dřív čas na tu svatbu-nebyl ten správný chlap.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
11.11.07 15:14

dajmo tak az budes mat cas tak to rozpis co sa ti na tej svadbe nezadarilo :wink: a tiez mozes hodit nejake fotky :lol: rada pozeram svadobne :wink:
no tak bez chlapa sa svadba neda zorganizovat, to je pravda :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
11.11.07 18:02

zase ahojky :D .

jo,jo, řikala jsem si, že někde dělám chybu, ale spěchala jsem :) . Když jsem věděla, že to tam bude, tak jsem to neřešila. Dávala jsem místo … řikala jsem si, že to někde vázne.
Másta mám ještě dost, protože je nechtěli zabírat… to se udělá až příště. Snad to bude dobrý. Moc se na to netěším, abych potom nebyla zklamaná. Tak to třeba vyjde. A ani o počasí nemám valný mínění… je prostě pro mě důležitější miminko než svatba, protože chlapa u sebe mám a mezi náma je to pořád jak na začátku. Hlavně aby Terezka byla v pořádku a hlavně na světě!!!
Těhu jsem si užila až až!!! Už jí chci mít u sebe. Je to divný, ale chybí mi…
No a když jsem si ty šaty zkoušela, tak jsem tiše záviděla nevěstám, který si vybíraly šaty a v jednich vypadaly líp než ve druhých. Pak šlo fakt jen o střih a o vzhled. Dešto já jsem brala střih, aby mi padly a hlavně byly :cry: . proto jsem chtěla krásný obečení, protože jako pricezna vypadat nikdy nebudu… a hrát si na to taky nechci - konec depky - nějak to dopadne. :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
11.11.07 20:25

uvidis ze ta svadba dopadne dobre :wink: a jak hovoris hlavne je babo, aj tak sa tam nebudes moct jasit ani pit, som zvedava ci nebudes unavena , ale u vas v cechach tie svadby netrvaju tak dlho jak u nas, nie?
u nas prave ide superstar tak sledujem, ale stiham aj pisat :lol: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
11.11.07 20:33

určitě u nás svatby netrvají dlouho. Ale myslím si, že to ani tak není otázka ČR ,ale velkýho města… a zase těch financí. Je složitější a dražší si užívat až do noci… na vesnicích to bývá pravější a krásnější, takový jaký to má být… a juchat určitě nebudu :-) ani svatební noc nebude nic extra, ale to si všechno vynahradíme… jindy…
Koukala jsem na počasí a svatba bude na břečce - určitě - tak se na to připravuju, abych nebyla překvapená 8) .
Já to dneska asi už zalomim, protože se mi rozjela viróza a vypadá to na nemoc… blééé. Jdu to vyležet a zítra jem zase o.k.
pa pa a dobrou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
11.11.07 20:38

tak vrely caj a potit a potit http://www.sirmi.ic.cz/smajl/309.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
12.11.07 08:09

Ahoj těhulky, koukám, že tady máme nové těhulky. Tak vás tady vítám.
Ještě jsem vás nestihla přečíst, mám práci hned od rána. Porada vedení a já to musím připavit. Ani nasnídat jsem se nestihla.

Co se týče počasí snehu tady máme jak nasr…!
Auto jsem musela nechat doma, protože blbci u nás neprotáhli silnici. Počkejte až toho traktoristu potkám, zatím ho nemůžu chytnout. Má štěstí. :wink:

Tak a musím chvilku pracovat, zatím pa. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí