Březen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
355
13.11.07 20:04

Ahoj, dnes je tady docela živo a já zrovna nestíhám. Vrátil se mi manžel, tak si ho musím užít :D
Jinak Misurdo na Sněžce zrovna nebydlíme, spíš naopak, je to takové údolíčko, kde dávají lišky dobrou noc - celkem asi 5 domů. Ale jinak to tu docela funguje. A po 6 letech v Praze jsme tu naprosto spokojeni.
Stejfo, máš pěkné bříško a ty věcičky jsou nádherné.
Janno, gratuluji ke klučíkovi - to budeš mít doma pánskou přesilu, ne?

Zkoušela jsem měřit bříško a nevím, jestli měříte v pase (to mám 93 cm nebo níž,kde je asi nejširší místo a to mám 103 cm).

Tak se tu mějte, zítra snad bude víc času. Pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
13.11.07 21:44

Tééda - tady to jede.
Přisvojuju si přivítání o nováčcích :P .

Jinak naprosto super žirafa na dupačkách!!!!!!! a ta soupravička taky nemá chybu, máš super vkus :-). Moc moc pěkný.

A naprosto OBR bříško… to na mě to tak vidět není :cry: . Když jedu jednou za uherák tramvají, tak když už si sednu, všichni důchodci si jdou stoupnout ke mě a čekaj že je pustim sednout… a nepustim… jedna ženská mě nepustila s tím, že když byla ona těhotná, tak jí taky nikdo nepustil. Máma řikala, že kdyby tam byla, tak jí rozbije hubu :P :lol: :lol: :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
13.11.07 22:47

anel tak to mozno budete s gissele susedky :lol: :lol: :lol:
inac tych 103 to si myslela asi cez boky, nie? ja som sa prave odmerala a musim priznat ze mam dokonale miery 100-102-100 :lol: :oops: :lol: asi sa prihlasim niekde na miss :lol: 8)

no teraz sa vsetci v tych hromadnych dpravnych prosriedkoch asi riadia prislovym : kdo driv prijde, ten driv mele !!!! :evil: :evil: :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
14.11.07 07:50

Dobré ráno těhulky, děkuji za pochvalu bříška a z věciček jsem taky unešená.
Janno gratuluji ke klučinovi,tak to máte doma asi velkou radost co?

Anel jen si manžílka pořádne užíj.

Já jdu dneska na ten 3D už se hrozně těším. Jenom se modlím aby už nesněžilo. To musím jet mimo Liberec a tam bývá ještě více sněhu než tady. Snad to naše auto nikam neopřu. To by mě Petr nepochválil.

A nekteré jsme začali už 6 měsíc, to je mazec. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
14.11.07 08:20

jeeeeeeeeeeej stejfo tak to uz sa sttrasne tesiiiiiiiiiim na fotecky :lol: :lol: :lol: a jasne ze ti drzim palecky aby bolo vsetko v poriadku :wink: kedy ides? a ty tam ides sama? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
450
14.11.07 08:59

Dobre rano :),

Stejfo moc ti to slusi :)

Misurdo s ty miry :lol: ja jsem se dneska taky merila a nejak tomu nerozumim pac jsem namerila 91 - 91 - 101 :lol: takze jsem pres prsa pribrala asi 5cm, prec bricho asi 30 a pres prdel 15 :lol: :lol: ja fakt nechapu proc sem vzdycky tehotna na zadku, takze do souteze krasy se prihlasit nemuzu protoze nejsem tak krasne soumerna jako ty :lol:

Hromadnymi prostredky moc nejezdim teda spis vubec, max. kdyz chci malymu udelat radost, protoze je to utrpeni a radsi budu trpet pri parkovani nez chytat vsechny ty nemoci :? , nejvic me fascinuje ta reklama na nejaky ten prasek proti chripce jak sedi pani s panem na zastavce, pan smrka kejcha je mu zle a pani se mu smeje do ksichtu a rika ze vi jak mu je pac to mela nedavno, za to se ten pan pomsti a nakazi tu dalsi mladou slecnu ktera s nimi pravdepodobne jezdi stejnym dopravnim prostredkem a tlemi se ji druhy den, pac jemu uz je lepe :lol: :lol: to je uz opravdu ujety

Holky dneska jdu zase na screening tak doufam ze bude vse ok a ze uz se konecne dozvim kdo se mi ubytoval v brise. Ale musim si na sveho najemnika trochu postezovat, vubec nedodrzuje nocni klid, vcera zacal tancit presne v dobu kdy se snazim usnout, tak jsem mu jeho bytecek otocila na druhou stranu coz mi oplatil jeste vetsim veselim ( snad nejaky techno nebo co to ted ti mladi poslouchaji :D ) tak jsem se rozhodla ze mu jeho byt znovu otocim tentokrat na zada, vubec nereagoval, naopak jeste mi nohama cutal do vodniho potrubi. Tak jsem mu pohrozila, ze jestli dneska zase predvede jenom zadek a svoji perfektne tvarovanou pater tak mu zvednu najem :? pote se uklidnil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
14.11.07 09:16

gissele ty si pripad, ty by si mohla niekde tie tvoje prispevky uverejnovat :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: som sa nasmiala jak kon :lol: :lol: :lol:
nahodou si tiez pekne sumerna, uz len dat dolu tych 10 cm na zadku, alebo prifukat 10 cm cez prsa a mas to :lol: :lol: :lol:
a budem ti tiez drzat palce a dufam, ze sa aj my dockame po dnesku toho ci sa pridas na stranu ruzovych alebo modrych :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1905
14.11.07 09:36

Dobre rano,

gissele, my meli vcera ten samy prob a sonografka doporucila neco sladkeho a napit bublinky, a hned se otacel :twisted: :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
14.11.07 09:38

dobra poznamka, janno!!!! takze v pondelok beriem so sebou margotku a mineralku :wink: a ty si bola vcera na 3Dalebolen na tom obyc? utv?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
450
14.11.07 09:42

Nj to by bylo dobry, ale taky jsem zjistila, ze jak jsem se prifoukla na prsou a na brichu, tak driv kdyz mi neco spadlo (jako jidlo) tak na zem a ted bud na prsa nebo na bricho, takze mam hroznou spotrebu obleceni :?
Vypadam jak kulicka 8) a strasne funim jsem zjistila :lol: ale uplne priserne. Obavam se ze uz se nikdy nebudu moct vratit ke sve profesi :lol: pac by me asi nikdo nebral vazne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
14.11.07 09:46

no aspon to jidlo nemusis vyhadzovat!!! :lol: :lol: :lol:
a co si robila pred tym?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1905
14.11.07 09:46

My byli vcera na „obyc“utz, i kdyz obyc moc nebyl ukazoval i dvojbarevne tok krve z a do srdce a organu, a s tatinkem jsme meli soukr obrzovku, sono koukala na svoji :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
450
14.11.07 09:51

:lol: to se neboj u nas se nic nevyhodi, mame s manzu stejnou diagnozu oboum nam doktor rekl, ze kdyz mame hlad mame jist :lol:

predtim jsem delala vizazistu :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
450
14.11.07 09:52

Janno - to vis ze jo, jen at si kouka do svyho :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
14.11.07 09:54

no tak ked si vizazistka, tak neviem preco by si sa nemohla k tomu vratit 8O 8O 8O a vyzazovala si aj niejaku star? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí