Březen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1905
15.11.07 09:58

stefja: jste v poradku???!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
450
15.11.07 10:11

Cauves holky :D

Nikolaa - s tim tvrdnutim si taky nejsem moc jista, mam to tak nejak podobne, proste parkrat za den dostanu takovou malickou krec do podbriska nebo mam pocit jako ,nevim jak to presne popsat, asi jako kdyz mi uplne tlaci na spodek a prijemny to vubec neni. No dr. vcera rikala, ze je hodne dole, ji hledala az skoro uplne tam dole 8O , tak az pudu ke svymu tak se na to zeptam tj nekdy za crtnact dni. Jo uz vim asi jako kdyz ma ze mne tak nejak jako vypadnout :? to zni asi blbe, ale tak nejak to citim.

Janno - :lol: ja na to taky neverim, kdyz jsem cekala Milise tak me donutil asi za 14dni snist celou krabici kinder vajicek (rozumej tu krabici co je normalne vystavena v obchode ma asi 4 nebo 5pater a vydrzi tam rok, kolik kousku to bylo si nepamatuju, ale zato mam plnou krabici od bot hracek z kinder vajicek :lol: :lol: :lol: )

Oni ty chlapy totiz podle me se chovaj jako tatinkove kdyz jsou v brisku, porad chtej jist

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
15.11.07 10:37

dobre rano,
NIkollo-tvrdnuti bricha je podle me,ze si nahmatas celou delohu kolem dokola a mas ho fakt cely tvrdy. ja to mela jen asi trikrat a doktor mi dal magesium, ze kdyby to na me slo at ho dvakrat denne beru. ale jinak to je pry normalni-i podle literatury. jak psala misurda, pokud to neni castejsi, je to ok

moje mimco je zase uplne ujety na kompoty. ja je normalne sem tam jim, ale ted jakmile si jednou denne nedam, tak je zle :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
15.11.07 10:40

Děvčata jenom podám informace a musím pracovat.
Všechno je v pořádku a Verunka je potvrzená. Ale je to malé zlobidlo a pořád si cpala but nohy nebo ruce před obličej, takže žádná fotka. A pořád se hýbala, takže žádné ostré záběry nejsou. Budu si muset počkat až do porodu. Už vážíme 658g.

Po dvanácté vás dočtu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
15.11.07 10:43
:D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
450
15.11.07 10:53

Stejfo gratuluju :srdce: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
15.11.07 10:55

Děkuju moc, holky, za debatu, budu to prostě sledovat. Zase nerada bych do sebe cpala něco zbytečně, ale když je to v poho, tak jo.

Gissele - nezní to blbě, míám takový divný tlak v podbřišku a za chvíli to vždycky přejde, ale včera to bylo jako hodně nafouklý břicho. Prostě uvidíme co dál.

jituš - díky moc za radu, zeptám se na to doktorky… jdu tam až za 3 týdny, ale teda nebude to asi nic vážnýho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
15.11.07 11:34

stejfo vyborne !!!! hned by som si na vas dala… http://www.sirmi.ic.cz/smajl/465.gif som mohla. a ste teda pekny cvalici!!!! :lol:

nie sme my s tou ruzovou uz nahodou v prevahe? :lol: :lol: :lol:

ja idem dne na jednu k zubarke, snad to nejak prezijem :roll: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
364
15.11.07 12:51

Ahoj holky,
hlásím se z Chebu - máme pořád zasněženo.
Koukám, že nám přibyla další slečinka … MOC GRATULUJI :dance: .
Asi jsem jediná z naší party, kdo si nenechal říct co to bude ???
Tak dám potom vědět v březnu :lol:
Máte už všichni uvedený TP v těhot.průkazce ??? Mě ho tam Dr. stále ještě nenapsal ? Nevím proč? Asi zabudnul. Máme moc pěkné počásko, tak se asi s mimískem natáhneme a potom půjdeme na vycházku.

Jinak jsem taky dostala chuť na nutelu, protože jsem si to přečetla . :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5450
15.11.07 12:51

No jo ružová asi převládá. Ale možná nás kluci nakonec doženou.
Misurdo budu držet palce u zubaře.
Janno taky ulítávám na sladkém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1426
15.11.07 12:57

Ahojky holky já nechápu, kde berete tolik času… 8O než jsem to přečetla, ale musím přiznat, že jste fakt fajn parta :lol: . Nevím, co napsat dřív, mě čas tlačí furt. Chodím do školy, což mě dost vyčerpává-navíc to je s dojížděním-20km. No teď byl malý nemocný, tak jsem už 2.t. s ním doma, ale stejně se nezastavím. Nechápu, kde berete ta bříška. Jsem se teda měřila a 91, 87, 93-a to s malým jsem bříško v tomhle stádiun měla ještě menší-jo měřím 155 a váž.56kg. Včera jsem zrovna byla na kontrole-vše je dobré a mám žádanku na odběr, kvůli cukrovce. Chodíte některá na těhu cvičení? Já to mám i s bazénem, ale jsem se nachladila, tak ho na chvíly vypustím-ten bazén. Ten sníh vám závidím. :? Tady na moravě to je zabité, když sněží, tak to je spíš poprášeno a za hoďku je to fuč. V loni jsem malého dohromady svezla tak3. a konec. Já teď musím na to cvičení, až se vrátím dopíšu dál.Pa pa :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1905
15.11.07 13:06

Dajma, my jsme chodili plavat i s malym, jenze Elliot nastydl, a ja chytla mykozu, ze ktere mi asi hrabne :evil: :evil: takze jsme asi doplavali.....
A cas, ja nic nedelam :oops: :oops: tak ho mam az dost, i kdyz dneska jsem pohrabala zahradku(pidi) a byla s malym sahnout si na jinovatku, se v tom vyvalel a sli jsme domu :twisted: :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
15.11.07 13:13

Tak jsem to konečně dočetla a přidávám se k těm, co pořádně neví, jak má vypadat tvrdnutí břicha. Někdy mám ten pocit, hlavně když jsem po nějaké námaze, ale není to moc často.
Dneska v noci se mi stalo, že jak jsem změnila polohu boku na záda, tak mimčo asi zůstalo nějak schoulené a já úplně cítila, jak mi trčí břicho dopředu - bylo to zvláštní 8O

Stejfa - gratuluji ke zdravé holčičce. Snad se aspoň trochu předvedla.

Petas - obdivuju, že vydržíš, ale je fakt, že mi při prvním taky měli překvápko.

Misurdo - držím palečky, zubař to je moje noční můra :roll:

A s tím sladkým, já to mám tedy taky obráceně - u Jendy jsem ho jedla pořád a teď, když to má být holčička tak nějak průměrně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
15.11.07 13:19

to uz jste vsechny objednane na cukr?? ja byla na kontrole minuly patek a sestra o tom mluvila, ze mi to doktor vysvetli a ten ani nepip. na dalsi kontrolu jdu az za 14 dni 8O 8O ale asi vi co dela.

my tu mame snehu az bida. uplne mi to rozsvitilo obyvak.

stejfo-gratuluji, ze je vse ok. trochu vam ty holcicky zavidim

tip pro prvorodicky co budou mit a az budou mit kluka-rikala mi kamoska, ze se ji prcek nekolikrat procural skrz a nikdo ji nerekl, ze ma byt pindour v plince dolu. ja to taky nevedela, tak posilam dal :lol: :lol:

dajmo-ja necvicim, nejdriv jsem nemohla(amnio) a ted nemam cas. jsem bud v praci nebo ve skole. v dobe,kdy se cvici nemuzu. utesuje me to,ze nejsem asi sama.doma se neprinutim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
15.11.07 13:43

Ahoj Jituš, s tím pindíkem máš pravdu, taky mě to párkrát vytrestalo. Ono i to přebalování je někdy sranda.
A buď ráda za kluka, já jsem si to taky neuměla představit, když jsem čekala Jéňu, protože jsme vždycky byly samé holky. A teď je to moje největší zlatíčko, je to takový mazel (to sestřina holčička není ani náhodou) a vůbec je to takový mámin ochránce. Myslím, že synové stejně víc drží na mámu. To přijde až v dospělosti, až mi ho nějaká odvede - to si neumím přestavit :roll:

A s tím pohybem jsem na tom asi jako ty, pořád byl nějaký důvod proč ne a teď už se mi moc nechce, i když s mojí nízkou placentou, bych asi neměla ani teď. Ale myslela jsem aspoň na rotoped. Uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí