Britax Römer B-Agile

Máte zkušenost s Britax Römer B-Agile?

Přidejte zkušenost s Britax Römer B-Agile
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Moňas.p
19.6.14 17:17
@alviola píše:
@Moňas.p Jo, já s tím problém mám. S prázdným ne, ale s naším 13 kg miminem docela jo. Ale dělám to tak, že si to zapřu nohou vedle levého kolečka a v poho. Už jsem si zvykla. Třeba Bugaboo Bee se přizvedávalo skvěle, ale díky malým a odpruženým kolečkům se koleje nedaly přejet vůbec, takže tohle je celkem pohoda.

Ajo, tak to pro me bude problem, skoda, no

• Citovat
  • Upravit
2249
20.6.14 11:37

Alr já mámt aky dvě děti, staršímu jsou tři a běžně tlačím jednou rukou dokopce kočárek a druhou rukou za sebou táhnu staršího na odrážedle. Teda těžká Teutonia se paradoxně ovládá líp, ale tohle se taky dá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Moňas.p
20.6.14 18:16
@alviola píše:
Alr já mámt aky dvě děti, staršímu jsou tři a běžně tlačím jednou rukou dokopce kočárek a druhou rukou za sebou táhnu staršího na odrážedle. Teda těžká Teutonia se paradoxně ovládá líp, ale tohle se taky dá.

Tak me jde o ty obrubniky, vymoly atd. Da se to v pohode uridit? A co s tema kolama z motionu? To by mohlo jit lip

• Citovat
  • Upravit
2249
22.6.14 21:16

@Moňas.p No, možná šlo, ale podle mě ty přední kolečka nejsou o nic větší a hlavně, ten problém je v konstrukci a vtěžišti kočárku. Malá vzdálenost rukojeti od zadních kola a od sedáku. V pohodě to není, ale uřídit jednou rukou se to dá. V podstatě líp než poslký sporťák, který jsem jednou rukou neuřídila vůbec a to měl otočná nafukovací kola.
Pokud Ti jde o tuhle kategorii kočárků (lehčí, styl golfky), tak si myslím, že to bude u všech podobné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Moňas.p
22.6.14 21:52
@alviola píše:
@Moňas.p No, možná šlo, ale podle mě ty přední kolečka nejsou o nic větší a hlavně, ten problém je v konstrukci a vtěžišti kočárku. Malá vzdálenost rukojeti od zadních kola a od sedáku. V pohodě to není, ale uřídit jednou rukou se to dá. V podstatě líp než poslký sporťák, který jsem jednou rukou neuřídila vůbec a to měl otočná nafukovací kola.
Pokud Ti jde o tuhle kategorii kočárků (lehčí, styl golfky), tak si myslím, že to bude u všech podobné.

diky moc. Hlavne potrebuju hodne prostoru pro dite, pry je dobry baby jogger city mini, nebo quinny speedi, co se prostoru tyka

• Citovat
  • Upravit
10482
23.6.14 09:02
@Moňas.p píše:
diky moc. Hlavne potrebuju hodne prostoru pro dite, pry je dobry baby jogger city mini, nebo quinny speedi, co se prostoru tyka

speedi je opravdu sporťák, velký po složení, 12,5kg, ale prostorný je. do šířky jeden z nejvíce, spolu s concord fusion (37cm). ale zádovka je jen 45cm..

baby joggery můžu doporučit. tuhle jsem ukazovala ségře sportovní verzi jejího Summita a můj 6,5letý syn se pořád vejde. a to není prcek 123CM/23KG. na šířku mají jen klasicky 31cm, ale zádovky jsou kolem 51cm. což je luxusní..
měla jsem dva, golfky teda ne, já se nedokázala vzdát cybexu callisto, ale byla jsem spokojená hodně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Moňas.p
23.6.14 09:20
@Nataša píše:
speedi je opravdu sporťák, velký po složení, 12,5kg, ale prostorný je. do šířky jeden z nejvíce, spolu s concord fusion (37cm). ale zádovka je jen 45cm..baby joggery můžu doporučit. tuhle jsem ukazovala ségře sportovní verzi jejího Summita a můj 6,5letý syn se pořád vejde. a to není prcek 123CM/23KG. na šířku mají jen klasicky 31cm, ale zádovky jsou kolem 51cm. což je luxusní..
měla jsem dva, golfky teda ne, já se nedokázala vzdát cybexu callisto, ale byla jsem spokojená hodně..

tak mozna jeste ten city mini, rozhodovala jsem se mezi britaxem agile, motionem, snapem 4 a joggerem

• Citovat
  • Upravit
10482
23.6.14 09:54
@Moňas.p píše:
tak mozna jeste ten city mini, rozhodovala jsem se mezi britaxem agile, motionem, snapem 4 a joggerem

já nechci radit, ale kdyby mi nevadila cena, která je u BJ vyšší, rozhdoně BJ CM!! trojkolka je lehčí, než 4 kolová verze, ovládají se obě dobře..
porovnávala jsem ty v tvého výběru mezi sebou, kromě motion (ten vloni ještě nebyl) a vítěz byl jasný. Snap je nejlehčí, to sakra je, ale váha není všechno,.. prostorný je do šířky, ale zas ne tak moc výškou zadové opěrky. a byl takový, na pohled lehvější, rukojeť má níže, a těžiště není tak suprové, jako u BJ.

já jsem obecně do BJ zamilovaná, i co do kvality zpracování, jízdních vlastností. Fakt, že golfky v terénu ozkoušené nemám, ale ty jejich sporťáky, to je báseň.. třeba summit, který má 11,5kg, 16palcová kola, houpe, ruční brzda a mega bouda,.. do terénu prostě není lepší povoz..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
23.6.14 11:09

@Nataša Na vlastní oči jsem v nemocnici viděla tak šestiletou slečnu spát ve Snapu na břiše. Jak se tam zderivovala, netuším. Ale je to Valco, se všema necnostma, co se potahovky týče. Jako ona vydrží, to zase jo, ale holt v Austrálii není potřeba mít tak hustou látku na kočárku, pokud má UV 50.

B-Agile je krapet širší než CM a vejde se do něj v pohodě sedmileťák, ale pochopitelně už nemá hlavu pořádně na opěrce. Pokud jde o jízdu, tak se s ním v terénu jezdí líp než s CM, ale zase ve městě je díky těm předním kolečkům občas na odstřel. Už jsem párkrát uvízla v takových těch průrvách v asfaltu, CM je prostě přejede. Ale jakmile dojde na trávu a spol, tak ty širší kolečka a větší kola v zadu vyhrávaj.

Fusion je super dlouhej, ale nějaký pako napadlo dát do stran opěrky výstuž, asi aby se dítko nebacilo o konstrukci, takže nejen že je nahoře užší, ale navíc ani o kousek nepoleví. Plus ta bouda na nových typech je na odstřel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
23.6.14 18:31

Já za sebe, kdybych měla kupovat znovu kočárek, tak bych šla spíš do Baby Jogger. Ten rozdíl asi není velký, takže pokud je třeba řešit cenu, tak Britax je taky v pohodě, ale prostě mám pocit, že ty Baby Joggery jsou o něco lepší a halvně člověk má jistotou v té nosnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
23.6.14 19:23

@alviola Já teď asi taky, docela by se mi šikla ta delší zádová opěrka a bouda v celku. Ale kdyby byl tak levný, jako jsem ho tenkrát koupila, tak by zase B-Agile vyhrál. Plus tehdá ještě nebyla na trhu čtyřkolová verze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Moňas.p
24.6.14 14:10
@Nataša píše:
já nechci radit, ale kdyby mi nevadila cena, která je u BJ vyšší, rozhdoně BJ CM!! trojkolka je lehčí, než 4 kolová verze, ovládají se obě dobře..
porovnávala jsem ty v tvého výběru mezi sebou, kromě motion (ten vloni ještě nebyl) a vítěz byl jasný. Snap je nejlehčí, to sakra je, ale váha není všechno,.. prostorný je do šířky, ale zas ne tak moc výškou zadové opěrky. a byl takový, na pohled lehvější, rukojeť má níže, a těžiště není tak suprové, jako u BJ.já jsem obecně do BJ zamilovaná, i co do kvality zpracování, jízdních vlastností. Fakt, že golfky v terénu ozkoušené nemám, ale ty jejich sporťáky, to je báseň.. třeba summit, který má 11,5kg, 16palcová kola, houpe, ruční brzda a mega bouda,.. do terénu prostě není lepší povoz..

Jako taky se mi libi, ale nevim jak v tom terenu. Jogger ma krasny kocarky, ale cenove je to dost uz

@kotyk píše:
@Nataša Na vlastní oči jsem v nemocnici viděla tak šestiletou slečnu spát ve Snapu na břiše. Jak se tam zderivovala, netuším. Ale je to Valco, se všema necnostma, co se potahovky týče. Jako ona vydrží, to zase jo, ale holt v Austrálii není potřeba mít tak hustou látku na kočárku, pokud má UV 50.

B-Agile je krapet širší než CM a vejde se do něj v pohodě sedmileťák, ale pochopitelně už nemá hlavu pořádně na opěrce. Pokud jde o jízdu, tak se s ním v terénu jezdí líp než s CM, ale zase ve městě je díky těm předním kolečkům občas na odstřel. Už jsem párkrát uvízla v takových těch průrvách v asfaltu, CM je prostě přejede. Ale jakmile dojde na trávu a spol, tak ty širší kolečka a větší kola v zadu vyhrávaj.

Fusion je super dlouhej, ale nějaký pako napadlo dát do stran opěrky výstuž, asi aby se dítko nebacilo o konstrukci, takže nejen že je nahoře užší, ale navíc ani o kousek nepoleví. Plus ta bouda na nových typech je na odstřel.
No jo, ja potrebuju jezdit i polnacky sem tam a travu taky. Mam strach, aby to jogger dal
@alviola píše:
Já za sebe, kdybych měla kupovat znovu kočárek, tak bych šla spíš do Baby Jogger. Ten rozdíl asi není velký, takže pokud je třeba řešit cenu, tak Britax je taky v pohodě, ale prostě mám pocit, že ty Baby Joggery jsou o něco lepší a halvně člověk má jistotou v té nosnosti.

Jenze do terenu doporucuji spis britax motion

• Citovat
  • Upravit
10482
24.6.14 14:20

@Moňas.p polňačky a trávu, ba ii les, a děsně rozbitou cestu, spíš necestu zvládnul i mj Cybex calisto tak nevím proč by to jogger nedal?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Moňas.p
24.6.14 14:49
@Nataša píše:
@Moňas.p polňačky a trávu, ba ii les, a děsně rozbitou cestu, spíš necestu zvládnul i mj Cybex calisto tak nevím proč by to jogger nedal?

Jasny, ja to jela i s golfacem, ale kdyz to budu jezdit casto, tak abych ho hned nerozvrzala a abych to v pohode uridila. Nechci se u toho zas nadrit jak vul :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2249
24.6.14 14:49

V případě nouze to dává i náš Agile, ale dostává chudák zabrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí