Brzdy u auta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Aquarius79
9.5.21 12:08
@bse.pedro píše:
300 klacků na nějakou plechovku z Koree jsou dnes pro většinu lidí drobný na svačinu… 8) 8) 8)

No o té většině bych pochyboval, a také nevím, proč by si měli kupovat plechovky z Koree?

• Citovat
  • Upravit
23960
9.5.21 12:13
@Aquarius79 píše:
No o té většině bych pochyboval, a také nevím, proč by si měli kupovat plechovky z Koree?

Protože Ferari, Maserati a Lambo jsou provozně nákladný… :nevim: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
9.5.21 12:18
@bse.pedro píše:
300 klacků na nějakou plechovku z Koree jsou dnes pro většinu lidí drobný na svačinu… 8) 8) 8)

Pro většinu ještě jistojistě neeee

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
9.5.21 12:19
@bse.pedro píše:
Protože Ferari, Maserati a Lambo jsou provozně nákladný… :nevim: 8)

A mezi Koreou a Lambem už nic není? 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23960
9.5.21 12:26
@Kockazvysocan píše:
Pro většinu ještě jistojistě neeee

Většina žen na emiminu bere od 70000,– výš, většina žen utratí za suroviny na vaření 10000,–Kč/osobu/měsíc + si nechají 3× týdně vozit z restaurací… Když se maliřčko uskromní, není problém koupit každý rok auto najedno použití… :nevim: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23960
9.5.21 12:27
@Kockazvysocan píše:
A mezi Koreou a Lambem už nic není? 😂

Je… Rumunsko - Dacia… 8) 8) 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
9.5.21 12:31
@bse.pedro píše:
Většina žen na emiminu bere od 70000,– výš, většina žen utratí za suroviny na vaření 10000,–Kč/osobu/měsíc + si nechají 3× týdně vozit z restaurací… Když se maliřčko uskromní, není problém koupit každý rok auto najedno použití… :nevim: 8)

A jooo, místní ženy, já zapomněla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
9.5.21 12:33
@bse.pedro píše:
Je… Rumunsko - Dacia… 8) 8) 8)
:mrgreen:
To je fakt.

Ale vážně, kdysi se mi hodně líbil Duster, ale poměr cena / výkon rozhodl. A ten původ taky nic moc, no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23960
9.5.21 12:40
@Kockazvysocan píše: :mrgreen:
To je fakt.Ale vážně, kdysi se mi hodně líbil Duster, ale poměr cena / výkon rozhodl. A ten původ taky nic moc, no

Kdysi jsem koupil na firmu levný provozní vůz Dacia Logan… Auto jezdilo denně… Teda mělo… Za necelé dva roky jsem se urychleně zbavil napůl rezavýho skorovraku… :roll: 8)
Renault to tenkrát prezentoval jako Thálii složenou v Rumunsku… Z Renaulta to mělo akorát docela dobrý motor a shitový brzdový kotouče uplácaný z bláta /abychom se drželi tématu diskuse/, dlouholetá bolístka Francouzů s pipinou na čele… A nepozinkovaná kastle, čímž se zapomněli pochlubit… :roll: :nevim: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aquarius79
9.5.21 12:55
@bse.pedro píše:
Protože Ferari, Maserati a Lambo jsou provozně nákladný… :nevim: 8)

Ale pak tu jsou i Evropské plechovky. Když zmiňuješ to Ferrari, tak třeba jeho prcek Fiat. Netřeba sahat po korejci.

• Citovat
  • Upravit
22566
9.5.21 13:04
@bse.pedro píše:
Kdysi jsem koupil na firmu levný provozní vůz Dacia Logan… Auto jezdilo denně… Teda mělo… Za necelé dva roky jsem se urychleně zbavil napůl rezavýho skorovraku… :roll: 8)
Renault to tenkrát prezentoval jako Thálii složenou v Rumunsku… Z Renaulta to mělo akorát docela dobrý motor a shitový brzdový kotouče uplácaný z bláta /abychom se drželi tématu diskuse/, dlouholetá bolístka Francouzů s pipinou na čele… A nepozinkovaná kastle, čímž se zapomněli pochlubit… :roll: :nevim: 8)

No jsem ráda, že jsem se rozhodla jinak, to si piš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová