Bugaboo Bee

• Fotoalbum (111)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Bugaboo Bee?

Přidejte zkušenost s Bugaboo Bee
Napsat příspěvek
Velikost písma:
52
21.1.12 11:19

Ahoj, já myslím, že pro mimi je starší typ Bee úplně super. Samozřejmě ne jako plnohodnotný kočár, ale na cestování, nebo potom od půl roka je opravdu bezvadný, má super krycí tu velkou stříšku a i starší syn se vám tam teď v pohodě vejde. Můj starší jezdil ve starém Bee kolem dvou let úplně v pohodě. Takže za mě Bee určitě doporučuji, je odpružené, stabilní a jde polohovat do úplného lehu. :-) L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AW
3
21.1.12 11:23

Díky moc za odpověď, tak to asi zkusíme s Bee. A problémy s kolečkama nemáte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
21.1.12 15:39

Kolečka jsou sice menší, ale bezvadně odpružené. Měla jsem i Plusko a vrátila se ke starému Bee, přijde mi kvalitnější a Pluska měla problém s vibrováním koleček, to u staršího typu nehrozí. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
21.1.12 15:43
PetraVi píše:
Aha, tak to už je jasný :-). Nunu má kamarádka, ale pokud se nepletu, tak nemá polohovací záda, takže to je podle mě naprd…kolečka taky nic moc, navíc podvozek hodně nízko..no asi čistě jen kočárek do města a do kufru u auta. Důležité podle mě, jestli je kočárek stabilní, nepřepadává a má nastavitelnou výšku rukojetí. Tak si užijte bíčka. Mějte se.

Nuna 2011se dá polohovat.. a u nuny 2012 jdou i nohy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
21.1.12 21:44

Díky za upřesnění s Nunou :-)
A co se týče těch vibrací, to jsem právě měla taky problém, už jsem to tady psala, dostala jsem v Babyparku přímo od Bugaboo takový podložky na ložiska u koleček a už to nevibruje. Každopádně bych taky řekla, že starý bíčko bylo konstrukčně pevnější a bylo vhodnější pro menší děti, jde do úplného lehu, ale zase nejde do úplného sedu - takže pozor, mně by třeba už holka nechtěla v takovým kočárku být, prostě chce všechno vidět z první ruky… A je fakt, že u pluska je opravdu výhoda to nastavení zádové opěrky na výšku. Prostě každej ten kočárek má svoje výhody, ale když chcete jezdit i s větším dítětem, tak je lepší plusko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
29.1.12 22:33

Tak už máme bugaboo bee doma a spokojenost veliká !!! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mirenka2
3.2.12 22:07

prosím mohla bych se tě zeptat :-)koukala jsem někde na fotkach že jsi měla na staré bee modrý srdíčkový potah.Kde jsi ho sehnala?nevíš prosím o někom jestli by mě nějakou stříšku i z vloškoua třeba i taškou ušil nebo kde se to dá koupit?moc děkuji :-) M…

• Citovat
  • Upravit
9879
3.2.12 22:09
Mirenka2 píše:
prosím mohla bych se tě zeptat :-)koukala jsem někde na fotkach že jsi měla na staré bee modrý srdíčkový potah.Kde jsi ho sehnala?nevíš prosím o někom jestli by mě nějakou stříšku i z vloškoua třeba i taškou ušil nebo kde se to dá koupit?moc děkuji :-) M…

projed MMB pani tam šije přímo na Bugaboo . Taky ho mám a budu chtít pak na léto ušít :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5254
3.2.12 22:17

pokud admin nesmaže jako reklamu, tak já si na camíka nechala šít od teto paní www.mimibazar.cz/marinah šije i na bee, je hrozně šikovná, rychlá jak v šití, tak v komunikaci. Určitě si nechám ušít i něco dalšího. Doporučuju:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
3.2.12 22:41

Ja jsem si nechavala sit transportni tasku, organizer a tasku na plastenku na mimibazaru u pani s prezdivkou NATYDOM. Divala jsem se a sije i strisky. Jednani bylo mile, rychle… prace kvalitni, rychla a poslana tak jak jsme se domluvili i s maly predstihem. I na platbe se slo domluvit - prvne jsem slozila zalohu a zbytek mi pani poslala ma dobirku. Vzhledem ke zkusenostem s podvodnici mi vysla naprosto vstric.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mirenka2
5.2.12 09:28

Holky moc děkuju koukala jsem na obojí a jsou super.už tam mám vybráno mrtě věcí :-D.ale supééér :palec: Ještě mám takovej dotázek.Nevíte někdo kolik má přibližně cm rukojet od jedné tičce ke druhé?Na ten pořadač?ten si budu muset ušít sama..protože už ta boudička s podložkou a fusáčkem bude stát spoustu penízku :-)a změřit si to bohužel zatím nemužu pač mě bee přijde teprve v pátek :-)moc děkuji :kytka:

• Citovat
  • Upravit
141
7.2.12 16:30
Mirenka2 píše:
Holky moc děkuju koukala jsem na obojí a jsou super.už tam mám vybráno mrtě věcí :-D.ale supééér :palec: Ještě mám takovej dotázek.Nevíte někdo kolik má přibližně cm rukojet od jedné tičce ke druhé?Na ten pořadač?ten si budu muset ušít sama..protože už ta boudička s podložkou a fusáčkem bude stát spoustu penízku :-)a změřit si to bohužel zatím nemužu pač mě bee přijde teprve v pátek :-)moc děkuji :kytka:

Ja jsme namerila - 39cm (vzdalenost mezi tyckami). Snad jsem pochopila co presne chces merit. Hodne jednoduse reseno diru mezi tyckami :)
Ja jsem si nechavala na Bee sit poradac u natydom. Takovy maly - jedna kapsa na zip a jedna otevrena kapsa na piti. Myslela jsem si, ze je to moc male, ale ted jsem naprosto spokojena. Nezbytnosti se tam kupodivu vsechny vejdou a obleceni, plenky a pripadne jidlo vozim v tasce v kosiku. Nic mi neplanda na rukojeti.
No a obal na plastenku taky nema chybu. Kdyz vim, ze plasteku nebudu potrebovat, obal na ni mam misto tasky pro veci pro dceru. Jsem s nimi velice spokojena. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
7.2.12 22:16
luluso píše:
Mirenka2 píše:
Holky moc děkuju koukala jsem na obojí a jsou super.už tam mám vybráno mrtě věcí :-D.ale supééér :palec: Ještě mám takovej dotázek.Nevíte někdo kolik má přibližně cm rukojet od jedné tičce ke druhé?Na ten pořadač?ten si budu muset ušít sama..protože už ta boudička s podložkou a fusáčkem bude stát spoustu penízku :-)a změřit si to bohužel zatím nemužu pač mě bee přijde teprve v pátek :-)moc děkuji :kytka:
Ja jsme namerila - 39cm (vzdalenost mezi tyckami). Snad jsem pochopila co presne chces merit. Hodne jednoduse reseno diru mezi tyckami :)
Ja jsem si nechavala na Bee sit poradac u natydom. Takovy maly - jedna kapsa na zip a jedna otevrena kapsa na piti. Myslela jsem si, ze je to moc male, ale ted jsem naprosto spokojena. Nezbytnosti se tam kupodivu vsechny vejdou a obleceni, plenky a pripadne jidlo vozim v tasce v kosiku. Nic mi neplanda na rukojeti.
No a obal na plastenku taky nema chybu. Kdyz vim, ze plasteku nebudu potrebovat, obal na ni mam misto tasky pro veci pro dceru. Jsem s nimi velice spokojena. :palec:

Jo jo přesně.Moc děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
8.2.12 15:07

Holky, ještě k tomu plusku. Četla jsem někde recenzi, že je prý hodně nestabilní. Je to pravda? Já už mám starší Bee, ale fakt už hodně jeté, tak zvažuju nákup pluska.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
8.2.12 16:24
alviola píše:
Holky, ještě k tomu plusku. Četla jsem někde recenzi, že je prý hodně nestabilní. Je to pravda? Já už mám starší Bee, ale fakt už hodně jeté, tak zvažuju nákup pluska.

Ja mam plusko asi mesic. S klasickym Bee nemam zkusenost. Tedy porovnat neumim. Pro me prechod z kocarku X-lander XA na Bee Plus byl docela znat. Preci jen je mensi, uzsi.. zvlast najezdy na chodnik chtelo chvili cvik. Ale po kratkem navyknuti jsem s nim spokojena. Kocarek se mi nezda nestabilni, nemam s tim v tomto smeru problem. Nektere majitelky, ktere to mohou porovnat psaly, ze Plusko se driv rozvrze, ale o nestabilite se nikdo nezminoval, pokud se dobre pamatuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí