Bugaboo Bee

• Fotoalbum (111)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Bugaboo Bee?

Přidejte zkušenost s Bugaboo Bee
Napsat příspěvek
Velikost písma:
471
12.8.13 20:04
@Jana Bajcarová píše:
Tak stříška koupena, díky moc :dance: :potlesk: :hug: jen doufám, že je fakt lepší než stříbrná, že jsem neprohloupila…máte poznatky?

super, me se taky moc libi a hlavne je funkcni ze…ja ji teda zatim nemam, rikam si, skoda ze je nedelaji v nejake jine barve…
ale jinak se mi ta novejsi libi vic nez ta stribrna, nejsem si jista-ale v te starsi myslim neni to okenko pred ditetem…a tak nejak celkove podle fotek co jsem videla, vypada lip…aspon me se teda libi…hele tak sem pak hod fotku, ju? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
471
12.8.13 20:04

Ted jsem se mrkla na fotky a uz tu ju nafocena hodnekrat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jana Bajcarová
12.8.13 20:36

No a není prý tak náchylná na oděrky a tak jako ta stříbrná, bude určitě lepší :lol:

• Citovat
  • Upravit
15123
12.8.13 21:12
@Jana Bajcarová píše:
Tak stříška koupena, díky moc :dance: :potlesk: :hug: jen doufám, že je fakt lepší než stříbrná, že jsem neprohloupila…máte poznatky?

ano je daleko lepší než stříbrná ;) mám ji tam teď nainstalovanou pořád a nemůžu si ji vynachválit :palec:
je z úplně jiného materiálu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15123
12.8.13 21:15
@Jana Bajcarová píše:
No a není prý tak náchylná na oděrky a tak jako ta stříbrná, bude určitě lepší :lol:

to jo, koupila jsem si ji z mimibazaru a vracela jsem ji, byla děsně ošoupaná, to bych se styděla dát na bugaboo, okénko neměla, byla taková strašně jemná, náchylná na jakékoliv poškození

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jana Bajcarová
12.8.13 21:33

Holky a nevíte, ty škrábance na stříbrné jdou něčím zamaskovat? Přestříkat apd.?

• Citovat
  • Upravit
228
12.8.13 22:01
@Jana Bajcarová píše:
Holky a nevíte, ty škrábance na stříbrné jdou něčím zamaskovat? Přestříkat apd.?

Nejdou, je to taková tenká teflonová vrstva, která se poškrábe, poláme udělá to černé šrámy a nevypadá to hezky. :zed:
Ta nová (bílošedá) je mnohem lepší. A dokonce už jsem někde četla, že ji maminky perou na 30st. v pračce a vůbec to stříšce nevadí. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
12.8.13 23:26

Když už mluvíte o těch škrábancích - nemáte někdo zkušenost, jak zmírnit, zamaskovat škrábance na stříbrné konstrukci kočárku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
471
12.8.13 23:30

@1979radka cetla jsme nekde ze zalakovat stribrnym lakem na nehty ;)…doporucovaly to hlavne i pak na rez co se objevuje na pruzinkach kol…tak myslim ze by to slo i na konstrukci…lehkou vrstvu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
471
13.8.13 07:43

Holky nepouzivate nekdo v beecku jarni-podzimni fusak od emitex 2v1? Uvazuju nad nim na podzim misto deky…nevim jak tam sedi? Mela jsme ho uz driv do sportaku a vim ze ma i takove snurky na privazani…byl super, ale prodala jsem ho, ptz se nam pak nehodil barevne…ale ted nad nim zas uvazuju-ze bych ho nechala i na zimu-kdyz bude dvouletak v kombineze tak uz jen ten lehci fusak :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kuku <3
28.8.13 16:27

Dělala jsem chůvu v Chorvatsku jedním kamarádům 2 měsíce a tento kočárek měli :srdce: A tam jsem sním jezdila každy den. A byla jsem naprosto spokojená :palec: Ale je to spíše kočárek pro celebrity a bohatší lidi si myslím já. Je to prostě špičkový kočárek :) Měli přímo tento, který je na fotce :srdce: Luxusní kočár!!! Já si ho pro své děti rozhodně koupím. Pokud budu na to mýt, protože je mi 15, ale v kočárkách se vytźnám

• Citovat
  • Upravit
7643
2.10.13 12:33

Ahoj všem, přidávám se k nadšeným uživatelkám Bee+
Mám All in black a je nádherný. Původně jsem měla objednaný jiný, ale ta černá klasika na ulicích prostě svítí.

Dcerka v něm strašně ráda jezdí, jsou jí 2 roky, váží 14 kg a měří 92 a úplně v pohodě se do něj vejde.

Pár tipů a zkušeností:

• fusak jarně/podzimní Emitex - mám limetkový-černý, do Bee se vejde s přehledem, šňůrky nad hlavou jsem provlíkala přes knoflíky boudy. Ale větší a těžší dítě, které v něm sedí a „hoprdá“ si fusak stahuje pod sebe jak je to jen látka a ne šusťák a tím si stahuje i opěrku zad. Ta vysunutá nemá žádné cvakadlo nebo pojistku, takže těžší dítě ji tím fusakem sjíždí.
  • nánožník - perfektně na Bee+ sedí nánožník Pinkie - mám konkrétně tenhle a je bombastický http://www.pinkie.cz/…vrstvou.html
  • podložka - perfektně do Bee+ sedí prodloužené podložky Pinkie, mám tuhle http://www.pinkie.cz/…-violet.html když objednáte na pinkie.cz napište do poznámky, že je to do Bee+ a paní vám ušije prostřihy na popruhy za zádama. Já to šila doma sama.
  • spící větší dítě - nad 10 kg je fajn dítěti na spaní otočit boudu do pozice pro miminka (čelem k rukojeti). Kočár má vyšší stabilitu (těžiště přímo nad podvozkem) a nepřevrátí se. Malá v něm spí takto doteď a má krásně podložené nohy v rovině (při 92 cm výšky (!!!)) takže nemusí mít nožičky pokrčené a visící z kočárku. Ještě na rukojeť připínám tašku od emitexu a tím se prodlouží spací prostor. Konkrétně tuhle: http://www.babylife.cz/…tylku-bezovy

také je dobré mít na spaní tmavší boudu, nejde tam dítku světlo.

• cestování - do letadla jsem měla tašku na kočár emitex, perfektní. Prošel bez úhony. Na pláži jsem ho denně protahovala pískem (taháním, ne tlačením) a kolečka přežila, ložiska též, nikde zádrhel.
  • originál příslušenství - pláštěnka je OK, ale větší sedicí dítě v pozici golfek už to má krátké pro nohy. Originál podložka je prima, ale přišlo mi, že je spíše dělaná pro Donkey než pro Bee, protože záda není jak zafixovat a v sedací části nejde přetáhnout pod kočárkem jistící pruh látky, takže Bee+ prostě jen tak „leží“ a „drží ji“ jen provlečené popruhy. Slunečník úplně na prd, malé šidítko, moc nestíní. K moři je nejlepší ušít si pruh světlunepropustné látky a dávat přes boudu a madlo (levnější alternativa sluneční clony). Originál tašku ke kočárku vůbec nekupujte, je úplně pitomá a klinká se při chůzi přímo v rozkroku. Taky je spíš pro Donkey než pro Bee.
  • fusak - mně v tom naprosto dokonale sedí beránčí fusak Sportline od Gessleinu. Pak mám ještě Oderwalder Mucki L a ten je taky OK
  • slunečník mám no name za 200,– velký a s ohebným kloubem. K moři a do větru nicméně stejně nejlepší ta látka - slunečník plápolá.

A poslední obrovské plus Bee+ je v tom, že pro nás vysoké matky (179 cm) je naprosto bomba, že při chůzi nekopeme do koleček a nemusíme tlačit kočár s nataženýma rukama jak jiné golfky. Beečko se dá tlačit i pupkem a u toho surfovat po netu. Tip závěrem - existuje už držák na tablet pro Bee na rukojeť kočáru :mrgreen: nebo na iPhone ;)
Jo a Bee+ je stejně široký jako Gesslein F6 (klasický sporťák s vložnou taškou) a nejdelší na spaní ve vodorovné poloze co jsem na trhu viděla.

PS: na mimibazaru je paní, co na Bee šije boudy z látky, jakou si dodáte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
471
10.10.13 08:13

Holky, prosim poradte.
Poridila jsem si origo bgb fusak (ne ten arctic ale obyc) a nemuzu prijit na to jak odepnout jen spodek aby byly boty venku a pritom horni cast fusaku zustala zapnuta? asi to nejde ze? mozna jsem to z prispevky vyse spatne pochopila…nevim…nechta boty venku teda znamena ze horni cast fusaku zustane cela odepnuta a bude jen,,jako" deka?
anebo bych musela nejak,,znicit" ten mechanismus zipu - kdyz se dole pod nohama zapina-zapnout ho az nahoru a pak ho zespodu jako by,,rozjet" aby byly boty venku? :zed: diky za pomoc kdyztak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
471
10.10.13 08:20
@Jeannie2 píše:
Holky, prosim poradte.
Poridila jsem si origo bgb fusak (ne ten arctic ale obyc) a nemuzu prijit na to jak odepnout jen spodek aby byly boty venku a pritom horni cast fusaku zustala zapnuta? asi to nejde ze? mozna jsem to z prispevky vyse spatne pochopila…nevim…nechta boty venku teda znamena ze horni cast fusaku zustane cela odepnuta a bude jen,,jako" deka?
anebo bych musela nejak,,znicit" ten mechanismus zipu - kdyz se dole pod nohama zapina-zapnout ho az nahoru a pak ho zespodu jako by,,rozjet" aby byly boty venku? :zed: diky za pomoc kdyztak…

tak jsem se docetla ze u toho stareho typu fusaku to nejde :/…chjoo :nevim: :zed: pry ten novy ma 4 zipy…a jde to u nej, ten stary jen 2…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15123
7.11.13 00:07
@qipa píše:
Ahoj všem, přidávám se k nadšeným uživatelkám Bee+
Mám All in black a je nádherný. Původně jsem měla objednaný jiný, ale ta černá klasika na ulicích prostě svítí.

Dcerka v něm strašně ráda jezdí, jsou jí 2 roky, váží 14 kg a měří 92 a úplně v pohodě se do něj vejde.

Pár tipů a zkušeností:

• fusak jarně/podzimní Emitex - mám limetkový-černý, do Bee se vejde s přehledem, šňůrky nad hlavou jsem provlíkala přes knoflíky boudy. Ale větší a těžší dítě, které v něm sedí a „hoprdá“ si fusak stahuje pod sebe jak je to jen látka a ne šusťák a tím si stahuje i opěrku zad. Ta vysunutá nemá žádné cvakadlo nebo pojistku, takže těžší dítě ji tím fusakem sjíždí.
  • nánožník - perfektně na Bee+ sedí nánožník Pinkie - mám konkrétně tenhle a je bombastický http://www.pinkie.cz/…vrstvou.html
  • podložka - perfektně do Bee+ sedí prodloužené podložky Pinkie, mám tuhle http://www.pinkie.cz/…-violet.html když objednáte na pinkie.cz napište do poznámky, že je to do Bee+ a paní vám ušije prostřihy na popruhy za zádama. Já to šila doma sama.
  • spící větší dítě - nad 10 kg je fajn dítěti na spaní otočit boudu do pozice pro miminka (čelem k rukojeti). Kočár má vyšší stabilitu (těžiště přímo nad podvozkem) a nepřevrátí se. Malá v něm spí takto doteď a má krásně podložené nohy v rovině (při 92 cm výšky (!!!)) takže nemusí mít nožičky pokrčené a visící z kočárku. Ještě na rukojeť připínám tašku od emitexu a tím se prodlouží spací prostor. Konkrétně tuhle: http://www.babylife.cz/…tylku-bezovy

také je dobré mít na spaní tmavší boudu, nejde tam dítku světlo.

• cestování - do letadla jsem měla tašku na kočár emitex, perfektní. Prošel bez úhony. Na pláži jsem ho denně protahovala pískem (taháním, ne tlačením) a kolečka přežila, ložiska též, nikde zádrhel.
  • originál příslušenství - pláštěnka je OK, ale větší sedicí dítě v pozici golfek už to má krátké pro nohy. Originál podložka je prima, ale přišlo mi, že je spíše dělaná pro Donkey než pro Bee, protože záda není jak zafixovat a v sedací části nejde přetáhnout pod kočárkem jistící pruh látky, takže Bee+ prostě jen tak „leží“ a „drží ji“ jen provlečené popruhy. Slunečník úplně na prd, malé šidítko, moc nestíní. K moři je nejlepší ušít si pruh světlunepropustné látky a dávat přes boudu a madlo (levnější alternativa sluneční clony). Originál tašku ke kočárku vůbec nekupujte, je úplně pitomá a klinká se při chůzi přímo v rozkroku. Taky je spíš pro Donkey než pro Bee.
  • fusak - mně v tom naprosto dokonale sedí beránčí fusak Sportline od Gessleinu. Pak mám ještě Oderwalder Mucki L a ten je taky OK
  • slunečník mám no name za 200,– velký a s ohebným kloubem. K moři a do větru nicméně stejně nejlepší ta látka - slunečník plápolá.

A poslední obrovské plus Bee+ je v tom, že pro nás vysoké matky (179 cm) je naprosto bomba, že při chůzi nekopeme do koleček a nemusíme tlačit kočár s nataženýma rukama jak jiné golfky. Beečko se dá tlačit i pupkem a u toho surfovat po netu. Tip závěrem - existuje už držák na tablet pro Bee na rukojeť kočáru :mrgreen: nebo na iPhone ;)
Jo a Bee+ je stejně široký jako Gesslein F6 (klasický sporťák s vložnou taškou) a nejdelší na spaní ve vodorovné poloze co jsem na trhu viděla.

PS: na mimibazaru je paní, co na Bee šije boudy z látky, jakou si dodáte.

ty jo, nejsem moc pro neorigoš doplňky, takže třeba boudičku neorigoš bych nechtěla, ale ty doplňky od Pinkie jsou fakt super… vypadají tak propracovaně :potlesk:
díky za tip… asi pořídím deku, pač má poutka a ten nánožník také není špatný nápad… asi si vezmu jen černý, pač mám také all black a růžné stříšky, tak aby to bylo univerzálnější… te%d na zimu ho mám v té blankytně modé - fusak i stříšku (sehnala jsem z druhé ruky od paní na mmb)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí