Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Bugaboo Bee?
Přidejte zkušenost s Bugaboo Bee@Jana Bajcarová píše:
Tak stříška koupena, díky moc![]()
![]()
jen doufám, že je fakt lepší než stříbrná, že jsem neprohloupila…máte poznatky?
super, me se taky moc libi a hlavne je funkcni ze…ja ji teda zatim nemam, rikam si, skoda ze je nedelaji v nejake jine barve…
ale jinak se mi ta novejsi libi vic nez ta stribrna, nejsem si jista-ale v te starsi myslim neni to okenko pred ditetem…a tak nejak celkove podle fotek co jsem videla, vypada lip…aspon me se teda libi…hele tak sem pak hod fotku, ju? ![]()
No a není prý tak náchylná na oděrky a tak jako ta stříbrná, bude určitě lepší ![]()
@Jana Bajcarová píše:
Tak stříška koupena, díky moc![]()
![]()
jen doufám, že je fakt lepší než stříbrná, že jsem neprohloupila…máte poznatky?
ano je daleko lepší než stříbrná
mám ji tam teď nainstalovanou pořád a nemůžu si ji vynachválit ![]()
je z úplně jiného materiálu ![]()
@Jana Bajcarová píše:
No a není prý tak náchylná na oděrky a tak jako ta stříbrná, bude určitě lepší
to jo, koupila jsem si ji z mimibazaru a vracela jsem ji, byla děsně ošoupaná, to bych se styděla dát na bugaboo, okénko neměla, byla taková strašně jemná, náchylná na jakékoliv poškození
Holky a nevíte, ty škrábance na stříbrné jdou něčím zamaskovat? Přestříkat apd.?
@Jana Bajcarová píše:
Holky a nevíte, ty škrábance na stříbrné jdou něčím zamaskovat? Přestříkat apd.?
Nejdou, je to taková tenká teflonová vrstva, která se poškrábe, poláme udělá to černé šrámy a nevypadá to hezky. ![]()
Ta nová (bílošedá) je mnohem lepší. A dokonce už jsem někde četla, že ji maminky perou na 30st. v pračce a vůbec to stříšce nevadí. ![]()
Když už mluvíte o těch škrábancích - nemáte někdo zkušenost, jak zmírnit, zamaskovat škrábance na stříbrné konstrukci kočárku?
@1979radka cetla jsme nekde ze zalakovat stribrnym lakem na nehty
…doporucovaly to hlavne i pak na rez co se objevuje na pruzinkach kol…tak myslim ze by to slo i na konstrukci…lehkou vrstvu..
Holky nepouzivate nekdo v beecku jarni-podzimni fusak od emitex 2v1? Uvazuju nad nim na podzim misto deky…nevim jak tam sedi? Mela jsme ho uz driv do sportaku a vim ze ma i takove snurky na privazani…byl super, ale prodala jsem ho, ptz se nam pak nehodil barevne…ale ted nad nim zas uvazuju-ze bych ho nechala i na zimu-kdyz bude dvouletak v kombineze tak uz jen ten lehci fusak ![]()
Dělala jsem chůvu v Chorvatsku jedním kamarádům 2 měsíce a tento kočárek měli
A tam jsem sním jezdila každy den. A byla jsem naprosto spokojená
Ale je to spíše kočárek pro celebrity a bohatší lidi si myslím já. Je to prostě špičkový kočárek
Měli přímo tento, který je na fotce
Luxusní kočár!!! Já si ho pro své děti rozhodně koupím. Pokud budu na to mýt, protože je mi 15, ale v kočárkách se vytźnám
Ahoj všem, přidávám se k nadšeným uživatelkám Bee+
Mám All in black a je nádherný. Původně jsem měla objednaný jiný, ale ta černá klasika na ulicích prostě svítí.
Dcerka v něm strašně ráda jezdí, jsou jí 2 roky, váží 14 kg a měří 92 a úplně v pohodě se do něj vejde.
Pár tipů a zkušeností:
také je dobré mít na spaní tmavší boudu, nejde tam dítku světlo.
A poslední obrovské plus Bee+ je v tom, že pro nás vysoké matky (179 cm) je naprosto bomba, že při chůzi nekopeme do koleček a nemusíme tlačit kočár s nataženýma rukama jak jiné golfky. Beečko se dá tlačit i pupkem a u toho surfovat po netu. Tip závěrem - existuje už držák na tablet pro Bee na rukojeť kočáru
nebo na iPhone ![]()
Jo a Bee+ je stejně široký jako Gesslein F6 (klasický sporťák s vložnou taškou) a nejdelší na spaní ve vodorovné poloze co jsem na trhu viděla.
PS: na mimibazaru je paní, co na Bee šije boudy z látky, jakou si dodáte.
Holky, prosim poradte.
Poridila jsem si origo bgb fusak (ne ten arctic ale obyc) a nemuzu prijit na to jak odepnout jen spodek aby byly boty venku a pritom horni cast fusaku zustala zapnuta? asi to nejde ze? mozna jsem to z prispevky vyse spatne pochopila…nevim…nechta boty venku teda znamena ze horni cast fusaku zustane cela odepnuta a bude jen,,jako" deka?
anebo bych musela nejak,,znicit" ten mechanismus zipu - kdyz se dole pod nohama zapina-zapnout ho az nahoru a pak ho zespodu jako by,,rozjet" aby byly boty venku?
diky za pomoc kdyztak…
@Jeannie2 píše:
Holky, prosim poradte.
Poridila jsem si origo bgb fusak (ne ten arctic ale obyc) a nemuzu prijit na to jak odepnout jen spodek aby byly boty venku a pritom horni cast fusaku zustala zapnuta? asi to nejde ze? mozna jsem to z prispevky vyse spatne pochopila…nevim…nechta boty venku teda znamena ze horni cast fusaku zustane cela odepnuta a bude jen,,jako" deka?
anebo bych musela nejak,,znicit" ten mechanismus zipu - kdyz se dole pod nohama zapina-zapnout ho az nahoru a pak ho zespodu jako by,,rozjet" aby byly boty venku?diky za pomoc kdyztak…
tak jsem se docetla ze u toho stareho typu fusaku to nejde :/…chjoo
pry ten novy ma 4 zipy…a jde to u nej, ten stary jen 2…
@qipa píše:
Ahoj všem, přidávám se k nadšeným uživatelkám Bee+
Mám All in black a je nádherný. Původně jsem měla objednaný jiný, ale ta černá klasika na ulicích prostě svítí.Dcerka v něm strašně ráda jezdí, jsou jí 2 roky, váží 14 kg a měří 92 a úplně v pohodě se do něj vejde.
Pár tipů a zkušeností:
- fusak jarně/podzimní Emitex - mám limetkový-černý, do Bee se vejde s přehledem, šňůrky nad hlavou jsem provlíkala přes knoflíky boudy. Ale větší a těžší dítě, které v něm sedí a „hoprdá“ si fusak stahuje pod sebe jak je to jen látka a ne šusťák a tím si stahuje i opěrku zad. Ta vysunutá nemá žádné cvakadlo nebo pojistku, takže těžší dítě ji tím fusakem sjíždí.
- nánožník - perfektně na Bee+ sedí nánožník Pinkie - mám konkrétně tenhle a je bombastický http://www.pinkie.cz/…vrstvou.html
- podložka - perfektně do Bee+ sedí prodloužené podložky Pinkie, mám tuhle http://www.pinkie.cz/…-violet.html když objednáte na pinkie.cz napište do poznámky, že je to do Bee+ a paní vám ušije prostřihy na popruhy za zádama. Já to šila doma sama.
- spící větší dítě - nad 10 kg je fajn dítěti na spaní otočit boudu do pozice pro miminka (čelem k rukojeti). Kočár má vyšší stabilitu (těžiště přímo nad podvozkem) a nepřevrátí se. Malá v něm spí takto doteď a má krásně podložené nohy v rovině (při 92 cm výšky (!!!)) takže nemusí mít nožičky pokrčené a visící z kočárku. Ještě na rukojeť připínám tašku od emitexu a tím se prodlouží spací prostor. Konkrétně tuhle: http://www.babylife.cz/…tylku-bezovy
také je dobré mít na spaní tmavší boudu, nejde tam dítku světlo.
- cestování - do letadla jsem měla tašku na kočár emitex, perfektní. Prošel bez úhony. Na pláži jsem ho denně protahovala pískem (taháním, ne tlačením) a kolečka přežila, ložiska též, nikde zádrhel.
- originál příslušenství - pláštěnka je OK, ale větší sedicí dítě v pozici golfek už to má krátké pro nohy. Originál podložka je prima, ale přišlo mi, že je spíše dělaná pro Donkey než pro Bee, protože záda není jak zafixovat a v sedací části nejde přetáhnout pod kočárkem jistící pruh látky, takže Bee+ prostě jen tak „leží“ a „drží ji“ jen provlečené popruhy. Slunečník úplně na prd, malé šidítko, moc nestíní. K moři je nejlepší ušít si pruh světlunepropustné látky a dávat přes boudu a madlo (levnější alternativa sluneční clony). Originál tašku ke kočárku vůbec nekupujte, je úplně pitomá a klinká se při chůzi přímo v rozkroku. Taky je spíš pro Donkey než pro Bee.
- fusak - mně v tom naprosto dokonale sedí beránčí fusak Sportline od Gessleinu. Pak mám ještě Oderwalder Mucki L a ten je taky OK
- slunečník mám no name za 200,– velký a s ohebným kloubem. K moři a do větru nicméně stejně nejlepší ta látka - slunečník plápolá.
A poslední obrovské plus Bee+ je v tom, že pro nás vysoké matky (179 cm) je naprosto bomba, že při chůzi nekopeme do koleček a nemusíme tlačit kočár s nataženýma rukama jak jiné golfky. Beečko se dá tlačit i pupkem a u toho surfovat po netu. Tip závěrem - existuje už držák na tablet pro Bee na rukojeť kočáru
PS: na mimibazaru je paní, co na Bee šije boudy z látky, jakou si dodáte.nebo na iPhone
Jo a Bee+ je stejně široký jako Gesslein F6 (klasický sporťák s vložnou taškou) a nejdelší na spaní ve vodorovné poloze co jsem na trhu viděla.
ty jo, nejsem moc pro neorigoš doplňky, takže třeba boudičku neorigoš bych nechtěla, ale ty doplňky od Pinkie jsou fakt super… vypadají tak propracovaně ![]()
díky za tip… asi pořídím deku, pač má poutka a ten nánožník také není špatný nápad… asi si vezmu jen černý, pač mám také all black a růžné stříšky, tak aby to bylo univerzálnější… te%d na zimu ho mám v té blankytně modé - fusak i stříšku (sehnala jsem z druhé ruky od paní na mmb)