Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Bugaboo Bee?
Přidejte zkušenost s Bugaboo Beeneonko jak už tady bylo napsáno, vždycky někomu něco vyhovuje a někomu ne ![]()
já moc často na procházkách zprudka do strany nezatáčím, takže tahle vlastnost mi nevadí a „vratkost“ kočárku je jediné malé mínus, které ovšem převyšují všechny ostatní klady…alespoň pro mě…
jinak se stříškou máš pravdu, proto mi vyhovuje více starší Bee…je tam sice méně místa, ale má kvalitní a velkou stříšku a postranní zábrany..
Urbo je super, ale ta kolečka jsou vážně na dvě věci ![]()
a teď mě napadlo co ta novinka Inglesina Avio, ta by se ti nelíbila…je sice těžší, ale ovladatelnost dokonalá ![]()
madamecrazy píše:
já jsem ten denim ještě neviděla naživo, ale musí být parádní
kamarádka ho má a je super, hodí se ke všemu, ale byla to taky limiovaná edice myslím ![]()
Já mám chameleon, základ tmavě hnědý a stříška červená, ale uvažuji o koupi ještě té světlounké béžové, ta je parádní ![]()
vendy111 píše:madamecrazy píše:kamarádka ho má a je super, hodí se ke všemu, ale byla to taky limiovaná edice myslím
Já mám chameleon, základ tmavě hnědý a stříška červená, ale uvažuji o koupi ještě té světlounké béžové, ta je parádní
já jsem denim viděla včera naživo v Babyparku a je fakt parádní, ta stříška není už takový hadr, ale je pevnější a když se do kočárku dá nějaká hezká barevná vložka, bude to úžasné ![]()
madamecrazy píše:vendy111 píše:já jsem denim viděla včera naživo v Babyparku a je fakt parádní, ta stříška není už takový hadr, ale je pevnější a když se do kočárku dá nějaká hezká barevná vložka, bude to úžasnémadamecrazy píše:kamarádka ho má a je super, hodí se ke všemu, ale byla to taky limiovaná edice myslím
Já mám chameleon, základ tmavě hnědý a stříška červená, ale uvažuji o koupi ještě té světlounké béžové, ta je parádní
a denim se ještě prodává? Já myslela že už néé? Kamarádka k němu měla i ružovou a vypadá to krásně:-)
jj je to úplně nová kolekce, prodávají ho teprve cca 3 týdny a na Zličíně ještě mají ![]()
madamecrazy píše:
jj je to úplně nová kolekce, prodávají ho teprve cca 3 týdny a na Zličíně ještě mají
No denim se prodával někdy před 4ma rokama. Tak teď znova?
Madamecrazy, o Inglesine Avio jsem na emimino psala, mela jsem na ni zalusk, na fotkach vypadala super, a v realu je moc pekna, ale uz je to bohuzel „kolos“. Je jeste o neco vetsi nez Zippy, a hlavne- ta podpera nohou, coz mi pripada jako dost dulezita vec, je opravdu vtip, kratka a slaba, vubec nedrzi, jen na okrasu. To je ale na jinou diskuzi.
Jinak Denim Bee maji v Babyparku vystaveny, vypada fakt zajimave, ale krasne vypada i to bezove Bee, co tam maji vystavene.
Jj denim je teď nová limitka pro cameleona i Bee ![]()
neonka: jasně, Avio je spíš pro ty, co hledají kočárek od miminka i s hl. korbou
podpěra na nožičky je směšná, ale kočárek má zase hodně hluboký sed..
to béžové Bee se mi moc nelíbí, stříška off-white je dokonalá, ale tomu béžovému sedáku jsem nějak nepřišla na chuť ![]()
Dobrý den,
omlouvám se,že do toho tak vztupuji ale chtěla jsme se Vás zeptat protože vidím,že jste měla oba kočárky jak bee tak bee plus - který je lepší?My máme cameleona ale dcerka mi nechce být ve sportáku,nadává,kroutí se,nespinká.Uvažuji hodně nad koupí bee - ted jsme našla na bazaru bee za sedm tis. ale jestli neni lepší bee plusko.Peníze až tak neřešim
předci jen jde o dceřiny záda,takže to nějak udělám.Staršně moc předem díky.Helča ![]()
Helco zalezi na tom, jak je mala stara… Hlavni rozdil je velikost sedacky, Plusko je vetsi a sirsi. Ale zase starsi Bee ma lepe vyresenou strisku, ktera vic chrani ditko proti neprizni pocasi… Pokud chcete kocarek na mladsi ditko nebo neni moc velke, klidne bych vzala klasicke a pokud je uz holcicka starsi a nebo vetsi, tak bych vzala Plusko.
Ja mam klasicke Bee a Julince budou pristi mesic dva roky a uplne v pohode se tam vejde, ale je hodne drobna, uz od narozeni.
![]()
Děkuju za odpověd.Mojí malé je ted deset měsíců a má 68cm a 7400g,takže bych řekla,že je drobnější.
Já si právě nejsem jistá.Bee mají ted v babyparku za 9990kč uplně nové což mi přijde jako dost příznivá cena
a ta stříška mi přijde bezvadná ale zase už k tomu nemají žádné doplňky,tj.fusaky,letní stříšku aj.Bee plusko je skvělé v tom jak se dá zvětšit
tak jsem z toho jelen
Máme cameleona a hluboká korba super,využitá do 10měsíců ale ve sporťáku Valerie nic moc.Nadává tam a moc nespinká.Jaký fusak je vejde do bugaboo bee?ten z cameleona tam asi nejde že?
hmmmmmmmmmmmm mám to ale dilema ![]()
Helco, dovoluji si reagovat, ikdyz nejsem vubec takovy znalec jako madamecrazy, ta ma fakt velke zkusenosti s kocarkama
Ja byla s kamoskou ted obhlizet golfky, protoze ona nejaky ted hleda a Bee Plus se ji moc libi. Ja zkusila malou strcit do klasickeho Bee a byla tam jako sardinka!!! Bude mit 20 mesicu a je vahove prumer, jen o trochu delsi. Rozhodne bych sla radsi do Bee Plus, ma tu sedacku mnohem lepsi a tim padem se ti tam dite vleze dyl. Tot jen muj nazor. Striska je rozhodne opravdu lepsi u klasickeho Bee, ale cetla jsem na to stiznosti, ze to branilo diteti ve vyhledu. Nevim, Bee Plus se mi moc libilo, zkusenost s nim nemam.
ginger
děkuju také za postřeh
určitě k zamyšlení.Tak jsme se rozhodla,že tento víkend zajedu do babyparku a podívám se na oba najednou a rovnou posoudím
jen doufám,že se s nim - oběma - dobře jezdí venku po našich výborných udržovaných cestách,abych malé nevymlátila duši z těla
to bych nerada.Doma sice přítel už nadává dopředu že má pitomá kolečka a že mi stačí cameleon ale ten sporťák mi přijde fakt divnej.Všecko člověk zjišťuje až za provozu že.Já bych to bee brala spíš jako sportovní golfky,než golfky
takže hybaj do práce at na něj vydělám
haha no bee plus je nádhernej a ty stříšky co ted k tomu mají…ty z limitované edice jsou nádherné ![]()
helenkanai píše:
Děkuju za odpověd.Mojí malé je ted deset měsíců a má 68cm a 7400g,takže bych řekla,že je drobnější.Já si právě nejsem jistá.Bee mají ted v babyparku za 9990kč uplně nové což mi přijde jako dost příznivá cena
a ta stříška mi přijde bezvadná ale zase už k tomu nemají žádné doplňky,tj.fusaky,letní stříšku aj.Bee plusko je skvělé v tom jak se dá zvětšit
tak jsem z toho jelen
Máme cameleona a hluboká korba super,využitá do 10měsíců ale ve sporťáku Valerie nic moc.Nadává tam a moc nespinká.Jaký fusak je vejde do bugaboo bee?ten z cameleona tam asi nejde že?
hmmmmmmmmmmmm mám to ale dilema
Heli tak ve Tvem pripade bych klidne brala klasicke Bee
to je mala drobnejsi a nebude mit dle meho problem ani ve dvou letech
nove doplnky ke starsimu Bee uz nemaji, ale na MMB se da sehnat skoro vse, od letni strisky az na nove barevne nahradio apod…
Posilam foto skoro dvoulete Juli v Bee a v naducane vesticce ![]()
neonka - aspoň vidíš, že to co vyhovuje 100 lidem nemusí vyhovovat Tobě
Je bezva, že sis kočárek mohla vyzkoušet a víš, že Ti nepadl. Já už jsem vyzkoušela několik kočárků a Bee+ je pro mě jednička, který zůstává doma